Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Musiałek']
Iwonko - Iwa-R - bardzo dziekuje za pomoc w jedzie - jestes super kierowca :multi:

Zgadza się! Iwa-R jest super kierowcą!:loveu:

[quote name='pati1033']Asiaczku, Iwa-R, Musiałek - ogromniaste GRATULACJE dla Was- oj poszalaly polskie psiaki :multi::multi::multi::multi::multi:
Dziękuję! Może i Ty się wybierzesz w przyszłym roku do Estonii?

[quote name='Iwa-R']Hehehe, dziewczyny do domków dotarły już dawno, a ja w sumie z dwie godzinki temu :D
Dziewczyny szalały, dla mnie miejsca na pudle nie zostawiły :evil_lol: więc.... my skromnie (co nie znaczy, że się nie cieszymy).

Iwa-R, a ja się cieszę, że masz Championa Estonii! Twój Misiek zasługuje na ten tytuł!!!
A czy są już jakieś Championy tego kraju w Polsce w Twojej rasie?
Wiesz, Dżezik był "w transie" i dlatego nie widział, że inni tez chcą wejść na pudło...:oops:Wybacz mu, to "tylko" pierwotniaczek:loveu:. Pazerny na tytuły, dyplomy, pucharki...

[quote name='CarmelChoco']Gratulacje dla forumowej eikpy!Pięknie się spisaliście!:):Cool!:
Dziekuję!

[quote name='Różyczka']Gratki dla Waszej ekipy :multi:.

Dzieki!

[quote name='Bardotka']Ale daliscie czadu - GRATULKI!!!!!
Was tam jeszcze wpuszczaja za te wschodnia granice?:eviltong:
Jakbys jeszcze i Ty jechała z nami, to pewnie by nas nie wpuścili...:lol:
Dzięki!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Iwa-R, a ja się cieszę, że masz Championa Estonii! Twój Misiek zasługuje na ten tytuł!!!
A czy są już jakieś Championy tego kraju w Polsce w Twojej rasie?

Ja również się bardzo cieszę, ponieważ z tego co mi wiadomo, to jesteśmy pierwszym w Polsce psem rasy Chow-Chow z tytułem Championa Estonii (ale pewności 100% nie mam).

• 3 weeks later...
Posted

W tempie ekspresowym, po zaledwie 3 tygodniach od wystawy otrzymaliśmy dyplom Championa Estonii wraz z rozetką

Trzeba przyznać, że organizacja nie zawiodła. Brawo Estonia!

Posted

Iwa-R - brawo i uściski dla Ciebie i Miska! Zasłużyliscie na ten tytuł!!!:multi:

Ja jeszcze nic nie dostałam, ale podejrzewam, że to awizo, które dzisiaj znalazłam w skrzynce może dotyczyc tego samego...;)
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Iwa-R - brawo i uściski dla Ciebie i Miska! Zasłużyliscie na ten tytuł!!!:multi:

Ja jeszcze nic nie dostałam, ale podejrzewam, że to awizo, które dzisiaj znalazłam w skrzynce może dotyczyc tego samego...;)
Pzdr.
Przynajmniej wiesz już czego się spodziewać ;)
No i chociaż raz dostałam coś szybciej od Ciebie :D

Dzięki... coraz mniej jest osób które wspiera mnie w tym co robię, kiedyś było ich znacznie więcej :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ale ja Cie wspieram, bo chcę jeszcze z Toba gdzieś pojechac na wystawę...
Pzdr.

Dziękuję, i naprawdę doceniam!

pati1033 napisał(a):
gratulacje :multi::multi::multi:

Dzięki :loveu:

Posted

Wydaje mi się, że Estoński Związek naprawdę tutaj wykazał się! Opłata na wystawie w Vaimela (z tego wszystkiego zapomniałyśmy wziąć jakiegokolwiek potwierdzenia o wpłacie!) + dosłanie niektórych dokumentów = żaden problem dla nich.
BRAWO!!!

BTW - czy w PL byłoby to możliwe?:cool1:
Moja koleżanka z Litwy już kilkakrotnie wysyłała formularz on-line o Championa Polski i za każdym razem wraca jej, że ma podac nr rejestracyjny. Wreszcie poprosiłam o przesłanie mi tego formularza na maila i wysłałam normalnym (czyli mailowym) trybem. Przyjęli!
Pzdr.