Musiałek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 WIELKIE DZIEKI :))))) jeszcze tak ale czy na długo ?? :)) Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Musiałek'] Iwonko - Iwa-R - bardzo dziekuje za pomoc w jedzie - jestes super kierowca :multi: Zgadza się! Iwa-R jest super kierowcą!:loveu: [quote name='pati1033']Asiaczku, Iwa-R, Musiałek - ogromniaste GRATULACJE dla Was- oj poszalaly polskie psiaki :multi::multi::multi::multi::multi: Dziękuję! Może i Ty się wybierzesz w przyszłym roku do Estonii? [quote name='Iwa-R']Hehehe, dziewczyny do domków dotarły już dawno, a ja w sumie z dwie godzinki temu :D Dziewczyny szalały, dla mnie miejsca na pudle nie zostawiły :evil_lol: więc.... my skromnie (co nie znaczy, że się nie cieszymy). Iwa-R, a ja się cieszę, że masz Championa Estonii! Twój Misiek zasługuje na ten tytuł!!! A czy są już jakieś Championy tego kraju w Polsce w Twojej rasie? Wiesz, Dżezik był "w transie" i dlatego nie widział, że inni tez chcą wejść na pudło...:oops:Wybacz mu, to "tylko" pierwotniaczek:loveu:. Pazerny na tytuły, dyplomy, pucharki... [quote name='CarmelChoco']Gratulacje dla forumowej eikpy!Pięknie się spisaliście!:):Cool!: Dziekuję! [quote name='Różyczka']Gratki dla Waszej ekipy :multi:. Dzieki! [quote name='Bardotka']Ale daliscie czadu - GRATULKI!!!!! Was tam jeszcze wpuszczaja za te wschodnia granice?:eviltong: Jakbys jeszcze i Ty jechała z nami, to pewnie by nas nie wpuścili...:lol: Dzięki! Pzdr. Quote
Iwa-R Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Asiaczek']Iwa-R, a ja się cieszę, że masz Championa Estonii! Twój Misiek zasługuje na ten tytuł!!! A czy są już jakieś Championy tego kraju w Polsce w Twojej rasie? Ja również się bardzo cieszę, ponieważ z tego co mi wiadomo, to jesteśmy pierwszym w Polsce psem rasy Chow-Chow z tytułem Championa Estonii (ale pewności 100% nie mam). Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Nawet jak byłby drugim takim Championem, to i tak jest super!!!:multi: Pzdr. Quote
pati1033 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Asiaczek napisał(a):Dziękuję! Może i Ty się wybierzesz w przyszłym roku do Estonii? . oj jak tylko bede finanse miala to jak najbardziej bylabym chetna :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Poustalamy to sobie jeszcze.:lol: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 W tempie ekspresowym, po zaledwie 3 tygodniach od wystawy otrzymaliśmy dyplom Championa Estonii wraz z rozetką Trzeba przyznać, że organizacja nie zawiodła. Brawo Estonia! Quote
Asiaczek Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Iwa-R - brawo i uściski dla Ciebie i Miska! Zasłużyliscie na ten tytuł!!!:multi: Ja jeszcze nic nie dostałam, ale podejrzewam, że to awizo, które dzisiaj znalazłam w skrzynce może dotyczyc tego samego...;) Pzdr. Quote
Iwa-R Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Asiaczek']Iwa-R - brawo i uściski dla Ciebie i Miska! Zasłużyliscie na ten tytuł!!!:multi: Ja jeszcze nic nie dostałam, ale podejrzewam, że to awizo, które dzisiaj znalazłam w skrzynce może dotyczyc tego samego...;) Pzdr. Przynajmniej wiesz już czego się spodziewać ;) No i chociaż raz dostałam coś szybciej od Ciebie :D Dzięki... coraz mniej jest osób które wspiera mnie w tym co robię, kiedyś było ich znacznie więcej :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Hahaha... A co do ludzi - eh, nie nie napisze...:diabloti: Ale ja Cie wspieram, bo chcę jeszcze z Toba gdzieś pojechac na wystawę... Pzdr. Quote
pati1033 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Iwa-R']W tempie ekspresowym, po zaledwie 3 tygodniach od wystawy otrzymaliśmy dyplom Championa Estonii wraz z rozetką gratulacje :multi::multi::multi: Quote
Iwa-R Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Asiaczek napisał(a): Ale ja Cie wspieram, bo chcę jeszcze z Toba gdzieś pojechac na wystawę... Pzdr. Dziękuję, i naprawdę doceniam! pati1033 napisał(a):gratulacje :multi::multi::multi: Dzięki :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Wydaje mi się, że Estoński Związek naprawdę tutaj wykazał się! Opłata na wystawie w Vaimela (z tego wszystkiego zapomniałyśmy wziąć jakiegokolwiek potwierdzenia o wpłacie!) + dosłanie niektórych dokumentów = żaden problem dla nich. BRAWO!!! BTW - czy w PL byłoby to możliwe?:cool1: Moja koleżanka z Litwy już kilkakrotnie wysyłała formularz on-line o Championa Polski i za każdym razem wraca jej, że ma podac nr rejestracyjny. Wreszcie poprosiłam o przesłanie mi tego formularza na maila i wysłałam normalnym (czyli mailowym) trybem. Przyjęli! Pzdr. Quote
M&S Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 widać że w Estonii są bardzo solidni i szybcy, to miłe:lol: Quote
Recommended Posts