Musiałek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 a ja dostałam garsc rachunków do zapłacenia :placz: Quote
Dropka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ja potwierdzenie dostałam mailem w formie "ok" ale jadę więc do zobaczenia!!!Jacki wchodzą około 14tej paaaa Quote
Asiaczek Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Melduję, że ciasto jest juz upieczone. Nie wiem, jak smakuje i czy wogóle bedzie smakowac, bo... robiłam je po raz pierwszy. A nie mogę spróbowac teraz - jest jeszcze za borące. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Oto wieście, jeszcze cieplutkie, z Vaimela: Chow-chow EN CHOU VON MIEN-SHAN - dosk.1, CAC, BOS, BOB + NOWY CHAMPION ESTONII!!! BRAWO IWA-R!!!!!:multi: basenji, LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - w.o.1, Najlepsze Szczenię w Rasie, BIS PUPPY - 3 lokata!!! Erka chciała zacałowac sędziego i pewnie dlatego , po znajomości, zdobyła taka dobra ocenę. Pary Hodowlane: I miejsce - Szejna i Slesz (australian sheperd) naszej forumowej Musiałek, III miejsce - Żelka i Dzezik (JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI + JAZZY BOY Asiaczek FCI), basenji basenji, JAZZY BOY Asiaczek FCI - BOG1!!! HURA!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::klacz::klacz:: klacz::klacz: Nie pamiętam dokładnie, ale wiem, że Musiałkowe aussiki jeszcze moga się czyms pochwalic. Może Musiałek znajdzie chwilę czasu i uzupełni wyniki... Pzdr. Quote
Błyskotka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Gratulacje :multi::multi::multi::multi:. Quote
piotrjan Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Całej naszej Dogomaniackiej ekipie wielkie gratki !!! :loveu::multi::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Ja dziękuję w moim imieniu. Brawa należą się też dla Iwa-R, Musiałek.... Pzdr. Quote
Musiałek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Na reszcie wstałam ;) 1900 km tam i spowrtem :lol: Iwonko - Iwa-R - bardzo dziekuje za pomoc w jedzie - jestes super kierowca :multi: No to chwalimy się :lol: Slash - NJwR, II NPwR (dokopał małolat mojemu Bluniowi :cool3:) III BIS JUNIOR!!!!!! [SIZE=2]Blunio - doskonały, III NPwR Sheina - NSwR, niestety bec CAC bo nie ma skonczonych 24 miesiecy :evil_lol: wiec musimy jeszcze raz jechac po listopadzie ;) Sheina i Slash - I BIS Pary Hodowlanej !!!! Quote
Agappe Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Gratuluje calej polskiej ekipie!!!!! rewelacja!!!! Bardzo prosze o staweczke akit i sedziego jesli w ogole byly jakies zgloszone Quote
pati1033 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Asiaczku, Iwa-R, Musiałek - ogromniaste GRATULACJE dla Was- oj poszalaly polskie psiaki :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Iwa-R Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Hehehe, dziewczyny do domków dotarły już dawno, a ja w sumie z dwie godzinki temu :D Dziewczyny szalały, dla mnie miejsca na pudle nie zostawiły :evil_lol: więc.... my skromnie (co nie znaczy, że się nie cieszymy). EN-CHOU von Mien-Shan - CAC, SERT (BOS), BOB + Champion Estonii ! :loveu: Quote
simbik Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Musiałek']Na reszcie wstałam ;) 1900 km tam i spowrtem :lol: Iwonko - Iwa-R - bardzo dziekuje za pomoc w jedzie - jestes super kierowca :multi: No to chwalimy się :lol: Slash - NJwR, II NPwR (dokopał małolat mojemu Bluniowi :cool3:) III BIS JUNIOR!!!!!! [SIZE=2]Blunio - doskonały, III NPwR Sheina - NSwR, niestety bec CAC bo nie ma skonczonych 24 miesiecy :evil_lol: wiec musimy jeszcze raz jechac po listopadzie ;) Sheina i Slash - I BIS Pary Hodowlanej !!!! [quote name='Asiaczek']Oto wieście, jeszcze cieplutkie, z Vaimela: Chow-chow EN CHOU VON MIEN-SHAN - dosk.1, CAC, BOS, BOB + NOWY CHAMPION ESTONII!!! BRAWO IWA-R!!!!!:multi: basenji, LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - w.o.1, Najlepsze Szczenię w Rasie, BIS PUPPY - 3 lokata!!! Erka chciała zacałowac sędziego i pewnie dlatego , po znajomości, zdobyła taka dobra ocenę. Pary Hodowlane: I miejsce - Szejna i Slesz (australian sheperd) naszej forumowej Musiałek, III miejsce - Żelka i Dzezik (JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI + JAZZY BOY Asiaczek FCI), basenji basenji, JAZZY BOY Asiaczek FCI - BOG1!!! HURA!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::klacz::klacz:: klacz::klacz: Nie pamiętam dokładnie, ale wiem, że Musiałkowe aussiki jeszcze moga się czyms pochwalic. Może Musiałek znajdzie chwilę czasu i uzupełni wyniki... Pzdr. [quote name='Iwa-R']Hehehe, dziewczyny do domków dotarły już dawno, a ja w sumie z dwie godzinki temu :D Dziewczyny szalały, dla mnie miejsca na pudle nie zostawiły :evil_lol: więc.... my skromnie (co nie znaczy, że się nie cieszymy). EN-CHOU von Mien-Shan - CAC, SERT (BOS), BOB + Champion Estonii ! :loveu: [SIZE="4"]Gratulacje :klacz::klacz::klacz:.Mocno zazdraszczam :cool3: bo my wypad do Estonii musimy odłożyć na następny rok. Można prosić poprosić o stawkę doga niemieckiego (deutsche dogge) :roll:. Quote
Iwa-R Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Agappe'] Bardzo prosze o staweczke akit i sedziego jesli w ogole byly jakies zgloszone Akitka była jedna, sędzia: Grita Joneliene (Litwa) Pies junior CANADIDA'S OCTOBER FEST [quote name='simbik'] Można prosić poprosić o stawkę doga niemieckiego (deutsche dogge) :roll:. Dogów nie mogę znaleźć w katalogu, ale wydaje mi się, że jakieś były. Jak wrócę z pracy to jeszcze raz przejrzę. Quote
simbik Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Iwa-R'] Dogów nie mogę znaleźć w katalogu, ale wydaje mi się, że jakieś były. Jak wrócę z pracy to jeszcze raz przejrzę. Może być jeszcze jako Great Dane a po estońsku Saksa dogi:lol:. Quote
Iwa-R Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='simbik']Może być jeszcze jako Great Dane a po estońsku Saksa dogi:lol:. Trzeba było tak od razu :lol: Brindle Psy juniory * UNGET AT ABLE EDWARD Suki juniory * UNGET AT ABLE ELIZABETH Suki weterany * PRIMUS INTO THE STARS Harlequin Psy juniory * KRISTOFER ROBIN Psy otwarta * GALANTHUS SEDICATED TO DANEMANIAN * KAIR DEL CHIKAGO Psy championy * SORBUS INTERMEDIA DOLLAR Psy weterany * SORBUS INTERMEDIA AUSTRIN Suki juniory * GREAT BEL'S VIRVE TOO SORBUS INTERM * GREAT GLADIOLUS ANTHEIA Suki otwarta * DEGIRA * HERA Suki championy * ACONHUMA THIDALIUM Blue Psy juniory * EVERYBADY'S LOVE ESPERANZADOR Suki juniory * SARA Quote
simbik Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Iwa-R napisał(a):Trzeba było tak od razu :lol: Brindle Psy juniory .... Dziękuję :calus:. Quote
CarmelChoco Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Gratulacje dla forumowej eikpy!Pięknie się spisaliście!:):Cool!: Quote
Różyczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Gratki dla Waszej ekipy :multi:. Mogę prosić o staweczkę: sznaucery miniaturowe białe i pieprz i sól+ sędziego :-) Quote
Iwa-R Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Różyczka napisał(a):sznaucery miniaturowe białe i pieprz i sól+ sędziego :-) Sędzia: Dina Korna (Estonia) białe - psy otwarta MERVAR'S EXCLUSIVE STAR QUALITY pieprz sól - suki otwarta BLYTHEWOOD NAUGHTY NICE Quote
Agappe Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Iwa-R napisał(a):Akitka była jedna, sędzia: Grita Joneliene (Litwa) Pies junior CANADIDA'S OCTOBER FEST Dogów nie mogę znaleźć w katalogu, ale wydaje mi się, że jakieś były. Jak wrócę z pracy to jeszcze raz przejrzę. dziekuje bardzo.. hmm a moglabys sprawdzic po kim jest ten pies i kto jest hodowca:roll: Quote
Iwa-R Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Agappe napisał(a):dziekuje bardzo.. hmm a moglabys sprawdzic po kim jest ten pies i kto jest hodowca:roll: CANADIDA'S OCTOBER FEST FIN-56711/07, 14.10.2007 (FIN CH, JW03 Yukiguni noShimoyo-Go - INT&BALT&BLR CH, EST< JCH Candida's September Song) Hodowca: Merja Ylhainen (Soome) właściciel: Merike Moldau (Harjumaa) Bardzo proszę :razz: Quote
Różyczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Iwa-R napisał(a):Sędzia białe - psy otwarta pieprz sól - suki otwarta Dziękuję :). Stawki ogrooomne :evil_lol: jestem pod wrażeniem. Quote
Agappe Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Iwa-R napisał(a):CANADIDA'S OCTOBER FEST FIN-56711/07, 14.10.2007 (FIN CH, JW03 Yukiguni noShimoyo-Go - INT&BALT&BLR CH, EST< JCH Candida's September Song) Hodowca: Merja Ylhainen (Soome) właściciel: Merike Moldau (Harjumaa) Bardzo proszę :razz: dziekuje slicznie Quote
Bardotka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ale daliscie czadu - GRATULKI!!!!! Was tam jeszcze wpuszczaja za te wschodnia granice?:eviltong: Quote
Recommended Posts