Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję, że ciasto jest juz upieczone. Nie wiem, jak smakuje i czy wogóle bedzie smakowac, bo... robiłam je po raz pierwszy.
A nie mogę spróbowac teraz - jest jeszcze za borące.

Pzdr.

Posted

Oto wieście, jeszcze cieplutkie, z Vaimela:

Chow-chow EN CHOU VON MIEN-SHAN - dosk.1, CAC, BOS, BOB + NOWY CHAMPION ESTONII!!!

BRAWO IWA-R!!!!!:multi:

basenji, LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - w.o.1, Najlepsze Szczenię w Rasie, BIS PUPPY - 3 lokata!!! Erka chciała zacałowac sędziego i pewnie dlatego , po znajomości, zdobyła taka dobra ocenę.

Pary Hodowlane:
I miejsce - Szejna i Slesz (australian sheperd) naszej forumowej Musiałek,

III miejsce - Żelka i Dzezik (JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI + JAZZY BOY Asiaczek FCI), basenji

basenji, JAZZY BOY Asiaczek FCI - BOG1!!! HURA!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::klacz::klacz:: klacz::klacz:

Nie pamiętam dokładnie, ale wiem, że Musiałkowe aussiki jeszcze moga się czyms pochwalic. Może Musiałek znajdzie chwilę czasu i uzupełni wyniki...

Pzdr.

Posted

Na reszcie wstałam ;) 1900 km tam i spowrtem :lol:

Iwonko - Iwa-R - bardzo dziekuje za pomoc w jedzie - jestes super kierowca :multi:

No to chwalimy się :lol:

Slash - NJwR, II NPwR (dokopał małolat mojemu Bluniowi :cool3:) III BIS JUNIOR!!!!!!
[SIZE=2]Blunio - doskonały, III NPwR

Sheina - NSwR, niestety bec CAC bo nie ma skonczonych 24 miesiecy :evil_lol: wiec musimy jeszcze raz jechac po listopadzie ;)

Sheina i Slash - I BIS Pary Hodowlanej !!!!

Posted

Hehehe, dziewczyny do domków dotarły już dawno, a ja w sumie z dwie godzinki temu :D
Dziewczyny szalały, dla mnie miejsca na pudle nie zostawiły :evil_lol: więc.... my skromnie (co nie znaczy, że się nie cieszymy).

EN-CHOU von Mien-Shan - CAC, SERT (BOS), BOB + Champion Estonii ! :loveu:

Posted

[quote name='Musiałek']Na reszcie wstałam ;) 1900 km tam i spowrtem :lol:

Iwonko - Iwa-R - bardzo dziekuje za pomoc w jedzie - jestes super kierowca :multi:

No to chwalimy się :lol:

Slash - NJwR, II NPwR (dokopał małolat mojemu Bluniowi :cool3:) III BIS JUNIOR!!!!!!
[SIZE=2]Blunio - doskonały, III NPwR

Sheina - NSwR, niestety bec CAC bo nie ma skonczonych 24 miesiecy :evil_lol: wiec musimy jeszcze raz jechac po listopadzie ;)

Sheina i Slash - I BIS Pary Hodowlanej !!!!

[quote name='Asiaczek']Oto wieście, jeszcze cieplutkie, z Vaimela:

Chow-chow EN CHOU VON MIEN-SHAN - dosk.1, CAC, BOS, BOB + NOWY CHAMPION ESTONII!!!

BRAWO IWA-R!!!!!:multi:

basenji, LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - w.o.1, Najlepsze Szczenię w Rasie, BIS PUPPY - 3 lokata!!! Erka chciała zacałowac sędziego i pewnie dlatego , po znajomości, zdobyła taka dobra ocenę.

Pary Hodowlane:
I miejsce - Szejna i Slesz (australian sheperd) naszej forumowej Musiałek,

III miejsce - Żelka i Dzezik (JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI + JAZZY BOY Asiaczek FCI), basenji

basenji, JAZZY BOY Asiaczek FCI - BOG1!!! HURA!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::klacz::klacz:: klacz::klacz:

Nie pamiętam dokładnie, ale wiem, że Musiałkowe aussiki jeszcze moga się czyms pochwalic. Może Musiałek znajdzie chwilę czasu i uzupełni wyniki...

Pzdr.

[quote name='Iwa-R']Hehehe, dziewczyny do domków dotarły już dawno, a ja w sumie z dwie godzinki temu :D
Dziewczyny szalały, dla mnie miejsca na pudle nie zostawiły :evil_lol: więc.... my skromnie (co nie znaczy, że się nie cieszymy).

EN-CHOU von Mien-Shan - CAC, SERT (BOS), BOB + Champion Estonii ! :loveu:

[SIZE="4"]Gratulacje :klacz::klacz::klacz:.Mocno zazdraszczam :cool3: bo my wypad do Estonii musimy odłożyć na następny rok.
Można prosić poprosić o stawkę doga niemieckiego (deutsche dogge) :roll:.

Posted

[quote name='Agappe']
Bardzo prosze o staweczke akit i sedziego jesli w ogole byly jakies zgloszone

Akitka była jedna, sędzia: Grita Joneliene (Litwa)

Pies junior

CANADIDA'S OCTOBER FEST

[quote name='simbik']
Można prosić poprosić o stawkę doga niemieckiego (deutsche dogge) :roll:.
Dogów nie mogę znaleźć w katalogu, ale wydaje mi się, że jakieś były. Jak wrócę z pracy to jeszcze raz przejrzę.

Posted

[quote name='Iwa-R']
Dogów nie mogę znaleźć w katalogu, ale wydaje mi się, że jakieś były. Jak wrócę z pracy to jeszcze raz przejrzę.

Może być jeszcze jako Great Dane a po estońsku Saksa dogi:lol:.

Posted

[quote name='simbik']Może być jeszcze jako Great Dane a po estońsku Saksa dogi:lol:.
Trzeba było tak od razu :lol:

Brindle

Psy juniory
* UNGET AT ABLE EDWARD

Suki juniory
* UNGET AT ABLE ELIZABETH

Suki weterany
* PRIMUS INTO THE STARS

Harlequin

Psy juniory
* KRISTOFER ROBIN

Psy otwarta
* GALANTHUS SEDICATED TO DANEMANIAN
* KAIR DEL CHIKAGO

Psy championy
* SORBUS INTERMEDIA DOLLAR

Psy weterany
* SORBUS INTERMEDIA AUSTRIN

Suki juniory
* GREAT BEL'S VIRVE TOO SORBUS INTERM
* GREAT GLADIOLUS ANTHEIA

Suki otwarta
* DEGIRA
* HERA

Suki championy
* ACONHUMA THIDALIUM

Blue

Psy juniory
* EVERYBADY'S LOVE ESPERANZADOR

Suki juniory
* SARA

Posted

Różyczka napisał(a):
sznaucery miniaturowe białe i pieprz i sól+ sędziego :-)

Sędzia: Dina Korna (Estonia)

białe - psy otwarta

MERVAR'S EXCLUSIVE STAR QUALITY

pieprz sól - suki otwarta

BLYTHEWOOD NAUGHTY NICE

Posted

Iwa-R napisał(a):
Akitka była jedna, sędzia: Grita Joneliene (Litwa)

Pies junior

CANADIDA'S OCTOBER FEST

dziekuje bardzo.. hmm a moglabys sprawdzic po kim jest ten pies i kto jest hodowca:roll:

Posted

Agappe napisał(a):
dziekuje bardzo.. hmm a moglabys sprawdzic po kim jest ten pies i kto jest hodowca:roll:

CANADIDA'S OCTOBER FEST FIN-56711/07, 14.10.2007
(FIN CH, JW03 Yukiguni noShimoyo-Go - INT&BALT&BLR CH, EST&LT JCH Candida's September Song)
Hodowca: Merja Ylhainen (Soome)
właściciel: Merike Moldau (Harjumaa)

Bardzo proszę :razz:

Posted

Iwa-R napisał(a):
CANADIDA'S OCTOBER FEST FIN-56711/07, 14.10.2007
(FIN CH, JW03 Yukiguni noShimoyo-Go - INT&BALT&BLR CH, EST&LT JCH Candida's September Song)
Hodowca: Merja Ylhainen (Soome)
właściciel: Merike Moldau (Harjumaa)

Bardzo proszę :razz:

dziekuje slicznie