Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki, dzięki... ja w ogóle jestem "superfantastyczna" 8) :lol:

Ech Martynko i zapomniałaś dodac " i bardzo skromna" :B-fly: :lol:

(nie obraz sie to nie bylo złośliwie)

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie...czegoś mi brakowało w tym poście, więc mówię teraz:

Dzięki, dzięki... ja w ogóle jestem "superfantastyczna"

i bardzo skromna...

A co!!! :lol: :lol: :lol:

Posted

w Polsce - niestety, wcale nie był to przyjemny widok, patrzac na właściciela :o który kupił dobermana i nagle się okazało że to oberman - no coż i tak bywa :(

Posted

Patiszon - ,,...Karen. O ile wiem w Polsce nie ma ani jednego czarnego Rhodesiana, wiec musialas widziec cos innego.''

napisałes Rodk-Dobka - nie zrozumiałam Cie - dla mnie rodko-dobek to mieszanka - taka mieszanka którą widziałam na wystawie, doberman z podszerstkiem, kupiony jako prawdziwy - albo Ty się żle wyraziłeś, albo ja nie zaskoczyłam o co biega :D

Posted

Ludki, kto będzie w Sopocie?

Ja wyjeżdżam jutro wieczorem, więc raniutko w sobotę, wypoczęta będę stała w kolejce(?) :lol:

W niedzielę oczywiście też mnie nie zabraknie! 8)

W końcu czekałam na tą wystawę przeszło 3 miesiące! :D

Pozdrawiamy,

P.S. Strzeżcie się :wink: !!! Szczeniaki to niebezpieczne bestie :lol: !!! Jeden "Pan" powiedział wczoraj do mnie o Sarii:"Jak można mieć taką bestię?" :o :lol:

Nic tylko.... :drinking: :drinking: :lol: :lol: :drinking: :drinking: :lol: :lol:

Posted

Zapomniałam dodać, że jedna Pani(ok. miesiąc temu), widząc Sarię powiedziała:"Jaki słodki ratlerek!" :lol: :lol:

Może Saria jest ratlerkiem, tylko dlaczego "bracia" sięgali (miesiąc temu) jej "do kolan"? :lol: :lol:

Oj...tak,tak.. :drinking: :drinking: glp...glp...blbl

Posted

się żle wyraziłeś, albo ja nie zaskoczyłam o co biega :D

Napisalam tak jak Andrzejowi, ktory jakis czas temu zadal mi pytanie o Rhodesiana. Zastanawial sie czy wybrac Dobermana czy Rodka, a ja mu to zdjecie wkleilam wlasnie z napisem Rodko-Dobek, bo mascia sa podobne!

A czy na tej wystawie to nie byl przypadkiem owczarek francuski bauceron (chyba tak to sie pisze?):niewiem:

Posted

To całkiem tak jak u'' naszej'' pinczerki- jej Gizmo jest nietypowo umaszczony. Ponieważ posiadał metrykę, poniekąt był pinczerem średnim.

Tyko skąd to umaszczenie?

Założyłabym się że tatuś nie był rasowym pieskiem....

• 3 weeks later...
Posted

Ludzie!! pomózcie!! Mój maleńki Shermanek (4 mce prawie) prawie nic nie chce jeść... jedynie mięso z kurczaka ugotowane jeśli mu rozdrobnię to troszkę zje.. juz nawet pasztety mu nie smakują... :cry: odkąd przywiozłam go do domu(jest u mnie od 3 tyg), nie chce jeść ani domowego jedzonka ani puszkowej mieszanki, ani suchej karmy... Biedactwo chudnie w oczach.. Nie wiem co mam robić.. weterynarz stwierdził że piesek jest zdrowy i musi się zaklimatyzować w nowym domku, no ale przecież minęły już 3 tyg i nic... nadal nie chce jeść.... :cry: :cry: :cry:

Ps. Robaków też nie ma.

Posted

oczywiście że go wyprowadzam! Jakieś 4 godz jest dziennie na dworze. I ciągle biega, a ja razem z nim :lol: Różnica tylko polega na tym że ja padam po powrocie zmęczona i głodna, a on tylko zmęczony. Ostatnio zaczął jeść gotowane piersi kurczaka i ryż, ale to przecież niewiele jak na takiego psiaczka... Boję się że mi sie zagłodzi biedulek... :cry:

Posted

Asherman ja tez mam te same klopoty.Piesek jest u mnie w domu od 2 tygodni i jest straszny niejadek.Podawaj mu jedzenie po spacerze-jak sie wybiega.Duzo witamin i wapno to podstawa.Podawaj najlepiej wapno i witaminki firmy Canina ( w poscie o moim piesku podalem numer do producenta tych tabletek-firma jest z bytomia)Nie martw sie nie bedzie zle, piesek napewno tak jak moj zmienia zabki i ma na 100% problemy z pogryzieniem tego wszystkiego.Jak sie twoj piesek zachowuje w stosunku do pieskow i zwierzat bo ja mam straszne problemy.Goni wszystkich kogo tylko napotka :cry: