Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przez kilka dni koczowała przy jednym z bloków w Mysłowicach. Smutna, zmarnowana i bezsilna wobec swojej tragedii obserwowała ludzi z nadzieją, że ktoś ją przygarnie... Mijały dni i malutka wciąż czekała, bezskutecznie :-( W końcu ktoś się nią zainteresował, dzięki szybko przeprowadzonej akcji suczka znalazła DT w Zabrzu. Teraz pilnie szuka domku stałego.
W DT mówią na nią - Sunia, ma około roczku, jest mała, bawi się z psem, kotem i lubi dzieci. Pies marzenie. Kto jej pomoże?
Czy ktoś mógłby ją poogłaszać?

Kontakt w sprawie suczki: 516 831 013

Posted

Malutka szybko sie przywiazuje.Jest naprawde bardzo przyjazna i wesolutka,skora do zabawy.Musiala byc w trzymana w domu,bo jest nauczona,ze potrzeby fizjologiczne zalatwia sie poza domem.Bedzie bardzo wierna i kochana psinka,jesli ktos ja tylko przygarnie i pokocha.Szukajcie Ds,pleasseee

Posted

Mam dobre wiesci:multi:.Sonia(bo takie otrzymala imie w domku tymczasowym) zostala zaproszona na piknik,podczas ktorego odbyla sie wystawa dla pieskow z domkow tymczasowych.ZNALAZLA DOMEK:multi::multi::multi:!!!! Mam nadzieje,ze to bedzie dobry domek.Pani z fundacji zrobila "wywiad",to domek ,w ktorym sie nie przelewa jesli chodzi o kase,ale maja serce do zwierzat.Musieli uspic poprzedniego psiaka,bo chorowal na raka:-(.Za to nasza bohaterka ujela serduszko obecnej wlascicielki.Trzymajmy kciuki,zeby wzajamnie sie pokochali:loveu:..

Posted

[quote name='tekilla12']Mam dobre wiesci:multi:.Sonia(bo takie otrzymala imie w domku tymczasowym) zostala zaproszona na piknik,podczas ktorego odbyla sie wystawa dla pieskow z domkow tymczasowych.ZNALAZLA DOMEK:multi::multi::multi:!!!! Mam nadzieje,ze to bedzie dobry domek.Pani z fundacji zrobila "wywiad",to domek ,w ktorym sie nie przelewa jesli chodzi o kase,ale maja serce do zwierzat.Musieli uspic poprzedniego psiaka,bo chorowal na raka:-(.Za to nasza bohaterka ujela serduszko obecnej wlascicielki.Trzymajmy kciuki,zeby wzajamnie sie pokochali:loveu:..

takie ;););)

Posted

Mysia_ napisał(a):
kiedy możemy spodziewac się wieści z nowego domku? :cool3:

Najchetniej co dzien jezdzilabym do Sonii...kontrola przewidziana na przyszly tydzien.....ach,ten czas....

Posted

tekilla12 napisał(a):
Najchetniej co dzien jezdzilabym do Sonii...kontrola przewidziana na przyszly tydzien.....ach,ten czas....

no czekamy niecierpliwie ;):cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Domek tymczasowy sie znalazl...ale Sonia byla dzisiaj strasznie skolowana cala sytuacja:-(...boozzziuuu dlaczego ludzie sa tak podli i nie odpowiedzialni!!!!!!!
Mala jest tak wdzieczna i taka przytulanka tylko ludzie nie daja jej szansy....

Szukamy domku na stale...!!!!!!!!dobrego i kochajacego!!!!

Posted

Gosiu,dzisiaj do poludnia slyszalam kilka wersji od tej pani...:angryy:
Jestem zla ,ale nic tym nie zdzialam.Dziekuje Ani,ze zgodzila sie wziac Sonie do siebie..
Teraz najwazniejszy dom na stale.Nie moge juz patrzec w oczka malutkiej kiedy tak patrzy nie wiedzac co za chwile z nia bedzie.Dzisiaj byla pare godzin u mnie.Biegala po mieszkaniu.Moje psinki byly oczywiscie zazdrosne i wcale im sie nie podobalo,ze przybyl nastepny chetny do glaskania...a Sonia wprost sie przytulila ,zamknela oczka i oddawala kazdemu ruchowi mojej reki,ktora ja glaskala.Miala w sobie tyle ufnosci i nadziei.....
POTRZEBUJEMY KOCHAJACEGO PANA LUB PANI,A NAJLEPIEJ KOMPLET,KTORY SWIADOMIE JA ZAADOPTUJE I POKOCHA!!!!!