Mysia_ Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Przez kilka dni koczowała przy jednym z bloków w Mysłowicach. Smutna, zmarnowana i bezsilna wobec swojej tragedii obserwowała ludzi z nadzieją, że ktoś ją przygarnie... Mijały dni i malutka wciąż czekała, bezskutecznie :-( W końcu ktoś się nią zainteresował, dzięki szybko przeprowadzonej akcji suczka znalazła DT w Zabrzu. Teraz pilnie szuka domku stałego. W DT mówią na nią - Sunia, ma około roczku, jest mała, bawi się z psem, kotem i lubi dzieci. Pies marzenie. Kto jej pomoże? Czy ktoś mógłby ją poogłaszać? Kontakt w sprawie suczki: 516 831 013 Quote
clockwork Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 ciesze sie że sunieczka już w DT.... jest kochana ... teraz szybciutko do DS :loveu: Quote
tekilla12 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Malutka szybko sie przywiazuje.Jest naprawde bardzo przyjazna i wesolutka,skora do zabawy.Musiala byc w trzymana w domu,bo jest nauczona,ze potrzeby fizjologiczne zalatwia sie poza domem.Bedzie bardzo wierna i kochana psinka,jesli ktos ja tylko przygarnie i pokocha.Szukajcie Ds,pleasseee Quote
Peter Beny Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 No to skaczemy na pierwszą stronkę :multi::multi: Komu takie cudeńko ???? Quote
Mysia_ Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 może pomoże ktoś w ogłoszonkach? Bardzo prosimy :razz: szukaj domku malutka :kciuki: Quote
tekilla12 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Mam dobre wiesci:multi:.Sonia(bo takie otrzymala imie w domku tymczasowym) zostala zaproszona na piknik,podczas ktorego odbyla sie wystawa dla pieskow z domkow tymczasowych.ZNALAZLA DOMEK:multi::multi::multi:!!!! Mam nadzieje,ze to bedzie dobry domek.Pani z fundacji zrobila "wywiad",to domek ,w ktorym sie nie przelewa jesli chodzi o kase,ale maja serce do zwierzat.Musieli uspic poprzedniego psiaka,bo chorowal na raka:-(.Za to nasza bohaterka ujela serduszko obecnej wlascicielki.Trzymajmy kciuki,zeby wzajamnie sie pokochali:loveu:.. Quote
tekilla12 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Przy okazji dziekuje tej osobie,ktora dala znac fundacji o istnieniu Sonii i dala jej szanse na kochajacy domek:loveu: Quote
Mysia_ Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 wspaniałe wiadomości :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='tekilla12']Mam dobre wiesci:multi:.Sonia(bo takie otrzymala imie w domku tymczasowym) zostala zaproszona na piknik,podczas ktorego odbyla sie wystawa dla pieskow z domkow tymczasowych.ZNALAZLA DOMEK:multi::multi::multi:!!!! Mam nadzieje,ze to bedzie dobry domek.Pani z fundacji zrobila "wywiad",to domek ,w ktorym sie nie przelewa jesli chodzi o kase,ale maja serce do zwierzat.Musieli uspic poprzedniego psiaka,bo chorowal na raka:-(.Za to nasza bohaterka ujela serduszko obecnej wlascicielki.Trzymajmy kciuki,zeby wzajamnie sie pokochali:loveu:.. takie ;););) Quote
halbina Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Mysia_ Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 kiedy możemy spodziewac się wieści z nowego domku? :cool3: Quote
tekilla12 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Mysia_ napisał(a):kiedy możemy spodziewac się wieści z nowego domku? :cool3: Najchetniej co dzien jezdzilabym do Sonii...kontrola przewidziana na przyszly tydzien.....ach,ten czas.... Quote
Mysia_ Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 tekilla12 napisał(a):Najchetniej co dzien jezdzilabym do Sonii...kontrola przewidziana na przyszly tydzien.....ach,ten czas.... no czekamy niecierpliwie ;):cool3: Quote
tekilla12 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 No to doczekalismy sie.....Sonia znowu szuka domku...przynajmniej tymczasowego.:-(Musze ja dzisiaj zabrac a naprawde nie mam gdzie jej przetrzymac...Prosze pomozcie....... Quote
tekilla12 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Domek tymczasowy sie znalazl...ale Sonia byla dzisiaj strasznie skolowana cala sytuacja:-(...boozzziuuu dlaczego ludzie sa tak podli i nie odpowiedzialni!!!!!!! Mala jest tak wdzieczna i taka przytulanka tylko ludzie nie daja jej szansy.... Szukamy domku na stale...!!!!!!!!dobrego i kochajacego!!!! Quote
Mysia_ Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 o qrczę :-( Słyszałam, że ta Pani gdzieś wyjeżdża czy cuś? Brak słów :shake: Quote
tekilla12 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Gosiu,dzisiaj do poludnia slyszalam kilka wersji od tej pani...:angryy: Jestem zla ,ale nic tym nie zdzialam.Dziekuje Ani,ze zgodzila sie wziac Sonie do siebie.. Teraz najwazniejszy dom na stale.Nie moge juz patrzec w oczka malutkiej kiedy tak patrzy nie wiedzac co za chwile z nia bedzie.Dzisiaj byla pare godzin u mnie.Biegala po mieszkaniu.Moje psinki byly oczywiscie zazdrosne i wcale im sie nie podobalo,ze przybyl nastepny chetny do glaskania...a Sonia wprost sie przytulila ,zamknela oczka i oddawala kazdemu ruchowi mojej reki,ktora ja glaskala.Miala w sobie tyle ufnosci i nadziei..... POTRZEBUJEMY KOCHAJACEGO PANA LUB PANI,A NAJLEPIEJ KOMPLET,KTORY SWIADOMIE JA ZAADOPTUJE I POKOCHA!!!!! Quote
clockwork Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [FONT=Arial]nooo super :angryy: uwielbiam takie zdecydowane domki :angryy:[/FONT] Quote
Mysia_ Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 dobrze, że chociaż tymczasik się znalazł.... Quote
Recommended Posts