Foksia i Dżekuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Asia miala nosa żeby zbrac Tosie ,poszla jako pierwsz i miala wielu chetnych.:lol: Quote
agatkia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Co u krowiastej? Tylko ona została bez domku... Quote
ayla1 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 krówka jest strasznie maślana. czeka ciągle na swoją panią,ale coś się nie może doczekać... super się goją rany,dziś porwała szponderek obgotowany wraz z moją ręką:evil_lol:pochłonęła go w 30 sekund:crazyeye: Quote
agatkia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Przyznam szczerze i bez bicia, że bylam świecie przekonana, ze to krowiasta znajdzie domek jako pierwsza, a tu taka niespodzianka. A jak sie mala czuje? Psychicznie w porządku? Szczeka duzo? Siusia w domu czy na zewnatrz? A może jakieś fotki naszej krówki na wypasie? :loveu: Quote
ayla1 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 agatkia napisał(a):Przyznam szczerze i bez bicia, że bylam świecie przekonana, ze to krowiasta znajdzie domek jako pierwsza, a tu taka niespodzianka. A jak sie mala czuje? Psychicznie w porządku? Szczeka duzo? Siusia w domu czy na zewnatrz? A może jakieś fotki naszej krówki na wypasie? :loveu: sunia jest nauczona czystości,płacze strasznie-teraz dodatkowo za Tosią,ale już nie ma w oczach tego smutku,co w zamościu,szczek typowy dla szczeniaka-niezbyt głośny. cięzko jej dobre fotki zrobić bo starsznie się wierci:evil_lol:ale spróbuje. Quote
agatkia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 A w jakich sytuacjach płacze jeszcze? jak zostaje sama w domu? Quote
ayla1 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 agatkia napisał(a):A w jakich sytuacjach płacze jeszcze? jak zostaje sama w domu? nie,jak do niej nie podchodzę pierwszej.dzięki Aga za fotki.:loveu: Quote
agatkia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 O kurcze! Ale fajne foty :lol: Mnie sie wydawało, ze Krowiasta to taki okruszek, a panna całkiem całkiem :crazyeye: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 z tego co mi mowiła Asia ,pani ania sie wycofala z adopcji z powodu wyjazdu,no coz mamy nastepny przykład ,że nie wolno nam rezerwowac psow tyko oglaszac i pierwszy domek ,dobry domek ,ktory sie zglosi pieska adoptuje. Juz nie raz mowilam ,ze nie ma rezerwacji , ale w przypadku Milki bylysmy pewne i to nas zgubiło ,a Milka dalej bez domku:shake: Ogłaszamy Asiu intensywnie ,prosze przyslij mi najładniejsze zdjęcie Milki ,wysle ja do Małgosi do wyborczej . Quote
ayla1 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 pani ania obiecała że weźmie od nas dla mamy we wrześniu pieska jakiegoś:cool3: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Milka bedzie jutro w kundlu ,prosimy o kciuki:lol: Quote
Ank@ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Milka nie poszła do programu :-( musiała sobie akurat teraz coś wygryźć na tyłku. szkoda, bo mogłaby znaleźć domek. Quote
agatkia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 A jak się czuje? może cos wiecej o jej charakterze? co lubi? Szkoda, że nie wystąpiła... żeby tak wiedziałą, jak ato szansa... Quote
ayla1 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 nie wiem czy przez pchły?wygryzła sobie rane na grzbiecie. jodyna wystarczy i odpchlacz? jaki to jest maluszek kochany słodziaczek, a mięso połyka w całości:p Quote
agatkia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Biedactwo... nie wiem niestety co pomoże, nie znam sie na tym,ale Na pewno pomógłby na wszelkie rany KOCHAJĄCY DOMEK!!!!!!!! :cool3: Quote
agatkia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Dziewczyny, tak dla upewnienia.... Psinka przebywa w Krakowie w domu tymczasowym? W hotelu? Czy jak? Moze by zmienić tytuł wątku z dosyć ogólnego na taki, który będzie wyraźnie wskazywał, że wątek dotyczy Milki?? Quote
Recommended Posts