ayla1 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 taa, teraz coś wyszło z nerkami... jutro jedziemy na usg. Quote
ayla1 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Panda ma niewydolność nerkową,możliwe ze z powodu cienkiego ukorowienia.przez miesiąc ma być na specjalistycznej karmie,a potem musimy powtórzyć badania. nikogo nie chce wpuścić do domu:crazyeye: najpierw szczeka,warczy i tarasuje wejscie,a jak się komuś uda dostać do środka to kąsa go po nogach...:shake: pierwszy pies, który potrafi się wspinać jak kozica nawet w trudnych warunkach.jak się nie da z jakiegoś powodu wskoczyć na kolana -to na pewno da się na nie wspiąć.no coś niesamowitego!!:crazyeye::lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ayla1 napisał(a):Panda ma niewydolność nerkową,możliwe ze z powodu cienkiego ukorowienia.przez miesiąc ma być na specjalistycznej karmie,a potem musimy powtórzyć badania. nikogo nie chce wpuścić do domu:crazyeye: najpierw szczeka,warczy i tarasuje wejscie,a jak się komuś uda dostać do środka to kąsa go po nogach...:shake: pierwszy pies, który potrafi się wspinać jak kozica nawet w trudnych warunkach.jak się nie da z jakiegoś powodu wskoczyć na kolana -to na pewno da się na nie wspiąć.no coś niesamowitego!!:crazyeye::lol: a co powidział na to psycholog? Quote
agatkia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ayla1 napisał(a):Panda ma niewydolność nerkową,możliwe ze z powodu cienkiego ukorowienia.przez miesiąc ma być na specjalistycznej karmie,a potem musimy powtórzyć badania. nikogo nie chce wpuścić do domu:crazyeye: najpierw szczeka,warczy i tarasuje wejscie,a jak się komuś uda dostać do środka to kąsa go po nogach...:shake: pierwszy pies, który potrafi się wspinać jak kozica nawet w trudnych warunkach.jak się nie da z jakiegoś powodu wskoczyć na kolana -to na pewno da się na nie wspiąć.no coś niesamowitego!!:crazyeye::lol: O, kurcze, szkoda małej... czy ona jest nadal ogłaszana, czy sprawa stanęła w miejscu? Quote
ayla1 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 do zakończenia szkolenia nie będzie ogłaszana-bo gryzie. prawdziwy pies strózujący. psycholog powiedział żeby goście dawali jej przysmaki i ma chodzic przy nich na smyczy i w kagańcu ... Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 :loveu::loveu:Sensacja Milka zostaje na stałe u Asi. Dzisjaj zadzwoniła do mnie panie z ogłoszenia o Milke ,okzało sie że to moja znajoma z mojego osiedla .Umówiłam sie z nia na jutro ze przyjedziemy z Asia i zobaczymy jak milka do kota i kiedy zadzwoniłam do Asi żeby sie umówic na godzinę zostałam poinformowana ,że mąz Asi absolutnie nie zgadza sie na oddanie Milki.:lol::lol: Milka zatem ma dom hura hura:loveu::loveu: Quote
ayla1 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 juz bym chyba nie miala serca jej oddac... no ale jeszcze kilka argumentów sie złozylo. sytuacja z frędzlem charakter i choroba pandy no i stala sie niezastapionym towarzyszem zabaw mojej hieny decyzja mojego meza... Quote
ayla1 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 acha.. i koniec tymczasów u mnie.:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 ayla1 napisał(a):acha.. i koniec tymczasów u mnie.:shake: Domyslam sie Asiu ,niestety tak sie koncza zazwyczaj DT ale sam tego chciałas:loveu: Quote
Ploter Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ee Asia, jaki tam koniec tymczasów ;) jakiś słodki piesek na pewno sie znajdzie. Milka ma bardzo fajnie po sąsiedzku!:) Quote
Ploter Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 hehe właśnie się zabierałam za wstawianie fotek z randki :) Quote
ayla1 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Ploter napisał(a):hehe właśnie się zabierałam za wstawianie fotek z randki :) :lol:nie krepuj sie,wstawiaj,ja ide ogladac z archiwum x;) Quote
Ploter Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 dobra:) żarłoczna i dobrze wychowana Milka:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Piekne zdjecia ,miłosc od pierwszego wejrzenia. Moze jednak Milcia powinna zostac u Ploter ,szkoda rozdzielać takiej pary , a i Dt nadal bylby aktualny.:loveu::loveu: Quote
Ploter Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 dziękuję bardzo, nie jestem przyzwyczajona, że się mi wskakuje na stół i zjada z talerza :evil_lol: Quote
Ank@ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 śliczne zdjęcia :loveu: może czas zmienić tytuł wątku ... Quote
ayla1 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Ploter napisał(a):dziękuję bardzo, nie jestem przyzwyczajona, że się mi wskakuje na stół i zjada z talerza :evil_lol: a nic nie mowilas...:cool1: coz,przynajmniej cos sie dzieje... na spacery chodzimy... ludzie sie z nami bawia.oni uciekaja a panda ich goni...:cool1: babcia boi sie wyjsc z pokoju,nikt nie wchodzi zanim panda nie zostanie rozbrojona... takze Aga nie narzekaj bo u was byla wyjatkowo grzeczna:p Quote
ayla1 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Piekne zdjecia ,miłosc od pierwszego wejrzenia. Moze jednak Milcia powinna zostac u Ploter ,szkoda rozdzielać takiej pary , a i Dt nadal bylby aktualny.:loveu::loveu: a Pani by nie wziela?:cool3: Quote
Ploter Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 fakt, po wczorajszym spacerze chętnie odstąpiłabym jej swój talerz byleby sie tylko nie tarzała w każdym napotkanym g... :diabloti: Spokojnie Asia, będą z niej ludzie, młoda jest i ma potencjał... Quote
Recommended Posts