Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panda ma niewydolność nerkową,możliwe ze z powodu cienkiego ukorowienia.przez miesiąc ma być na specjalistycznej karmie,a potem musimy powtórzyć badania.
nikogo nie chce wpuścić do domu:crazyeye:
najpierw szczeka,warczy i tarasuje wejscie,a jak się komuś uda dostać do środka to kąsa go po nogach...:shake:
pierwszy pies, który potrafi się wspinać jak kozica nawet w trudnych warunkach.jak się nie da z jakiegoś powodu wskoczyć na kolana -to na pewno da się na nie wspiąć.no coś niesamowitego!!:crazyeye::lol:

Posted

ayla1 napisał(a):
Panda ma niewydolność nerkową,możliwe ze z powodu cienkiego ukorowienia.przez miesiąc ma być na specjalistycznej karmie,a potem musimy powtórzyć badania.
najpierw szczeka,warczy i tarasuje wejscie,a jak się komuś uda dostać do środka to kąsa go po nogach...:shake:
pierwszy pies, który potrafi się wspinać jak kozica nawet w trudnych warunkach.jak się nie da z jakiegoś powodu wskoczyć na kolana -to na pewno da się na nie wspiąć.no coś niesamowitego!!:crazyeye::lol:

a co powidział na to psycholog?

Posted

ayla1 napisał(a):

O, kurcze, szkoda małej... czy ona jest nadal ogłaszana, czy sprawa stanęła w miejscu?

Posted

do zakończenia szkolenia nie będzie ogłaszana-bo gryzie.
prawdziwy pies strózujący.
psycholog powiedział żeby goście dawali jej przysmaki i ma chodzic przy nich na smyczy i w kagańcu ...

Posted

:loveu::loveu:Sensacja Milka zostaje na stałe u Asi.
Dzisjaj zadzwoniła do mnie panie z ogłoszenia o Milke ,okzało sie że to moja znajoma z mojego osiedla .Umówiłam sie z nia na jutro ze przyjedziemy z Asia i zobaczymy jak milka do kota i kiedy zadzwoniłam do Asi żeby sie umówic na godzinę zostałam poinformowana ,że mąz Asi absolutnie nie zgadza sie na oddanie Milki.:lol::lol:
Milka zatem ma dom hura hura:loveu::loveu:

Posted

juz bym chyba nie miala serca jej oddac...
no ale jeszcze kilka argumentów sie złozylo.
sytuacja z frędzlem
charakter i choroba pandy
no i stala sie niezastapionym towarzyszem zabaw mojej hieny
decyzja mojego meza...

Posted

Ploter napisał(a):
hehe właśnie się zabierałam za wstawianie fotek z randki :)

:lol:nie krepuj sie,wstawiaj,ja ide ogladac z archiwum x;)

Posted

Ploter napisał(a):
dziękuję bardzo, nie jestem przyzwyczajona, że się mi wskakuje na stół i zjada z talerza :evil_lol:

a nic nie mowilas...:cool1:
coz,przynajmniej cos sie dzieje...
na spacery chodzimy...
ludzie sie z nami bawia.oni uciekaja a panda ich goni...:cool1:
babcia boi sie wyjsc z pokoju,nikt nie wchodzi zanim panda nie zostanie rozbrojona...
takze Aga nie narzekaj bo u was byla wyjatkowo grzeczna:p

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Piekne zdjecia ,miłosc od pierwszego wejrzenia.
Moze jednak Milcia powinna zostac u Ploter ,szkoda rozdzielać takiej pary , a i Dt nadal bylby aktualny.:loveu::loveu:

a Pani by nie wziela?:cool3:

Posted

fakt, po wczorajszym spacerze chętnie odstąpiłabym jej swój talerz byleby sie tylko nie tarzała w każdym napotkanym g... :diabloti:
Spokojnie Asia, będą z niej ludzie, młoda jest i ma potencjał...