Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boksia ma dom!!!:multi:z ogródkiem.i przyzwolenie na spanie w łóżku!
umowa podpisana,pani Iza odbierze ją za tydzień i w dodatku zapłaci za hotel!Są jednak dobrzy ludzie na tym świecie!:multi::multi:
(oprócz Was oczywiście:loveu:)
oprócz tego smutne wieści:kolejna boksia porzucona w Zamościu,trafiła do morderczego schronu
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112486

oni tam muszą mieć jakąs pseudo hodowlę bo coś za dużo tych bokserów na mały Zamośc...:angryy:

Posted

Ploter napisał(a):
bossssssko :)
biedna ta bokserka- pewnie odkarmiła szczeniaki i przestała być potrzeba :(

na bank tak było,zresztą pewnie nie jedne...zużyła się już...:angryy::angryy::angryy:

Posted

Ploter napisał(a):
no właśnie, nie zapeszajmy!!! a jaki wątek i jakiej rudej trzeba założyć? mogę to zrobić :)

Ruda to suczka z padaczka ,ktora jest z Kajtusiem w boksie i dzieki ktorej kajtus sie zresocjalizowal i zaczyna sie zachowywc jak normalny piesek
Zapraszam do ogladniecia filmikow na internecie o rudej ,ktore emitownae byly w kundlu w programie pani Magdy .Dwa razy byla pokazan jeszcze w schronisku i ostatnio z kajtusiem

Posted

Dopiero wróciłyśmy z tv,widzę ze nikt nas nie podnosi...:cool3:
doradźcie,jest potencjalny dom dla terierki w murzasihle k/zakopanego.
ale to dom wczasowy-nieogrodzony.sunia mieszkałaby w domu,byłaby wyprowadzana na smyczy..no sama nie wiem...jak myslicie?
drugi potencjalny dom z ogrodem ale dopiero za miesiąc-okolice krakowa chyba...:roll:nie nadaje się do wydawania psów....

Posted

ayla1 napisał(a):
ale to dom wczasowy-nieogrodzony.sunia mieszkałaby w domu,byłaby wyprowadzana na smyczy..no sama nie wiem...jak myslicie?
drugi potencjalny dom z ogrodem ale dopiero za miesiąc-okolice krakowa chyba...:roll:nie nadaje się do wydawania psów....

Myślę, że lepiej sprawdzić ten dom z ogrodem i jak się okaże fajny to poczekać. Byłam w Murzasihle w sumie dawno temu, ale jakos nie wyobrażam sobie miejscowych z psem na smyczy i tym bardziej, ze teren nieogrodzony :shake:

Posted

Jagienka napisał(a):
Myślę, że lepiej sprawdzić ten dom z ogrodem i jak się okaże fajny to poczekać. Byłam w Murzasihle w sumie dawno temu, ale jakos nie wyobrażam sobie miejscowych z psem na smyczy i tym bardziej, ze teren nieogrodzony :shake:

właśnie...boję się tego jak ognia...

Posted

ayla1 napisał(a):

Asiu co za herezje opowiadasz ze nie nadajesz sie do wydawania psow ,zawsze mamy watpliwosci dopoki nie sprawdzimy domku. Jezeli sunka nie znajdzie do miesiaca domku to zawsze zostaje w zapasie ten drugi dom, ale dom wczasowy nie ogrodzony ,to ryzyko .Ktos musi zajmowac sie wczasowiczami ,a co wtedy z Tosia :shake:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Asiu co za herezje opowiadasz ze nie nadajesz sie do wydawania psow ,zawsze mamy watpliwosci dopoki nie sprawdzimy domku. Jezeli sunka nie znajdzie do miesiaca domku to zawsze zostaje w zapasie ten drugi dom, ale dom wczasowy nie ogrodzony ,to ryzyko .Ktos musi zajmowac sie wczasowiczami ,a co wtedy z Tosia :shake:

bo ja to bym chciała zeby miały raj na ziemi,do tego murzasihla jej nie dam,bo nie po to ją przywoziłam z zamościa,żeby zgineła pod kołami w zakopanem.dla niej musi być dom z ogrodem i ogrodzeniem,bo ona wariatka jak każdy terrier się zachowuje...jest przesłodka ale lubi chodzić swoimi drogami.

Posted

Obie są cudne- na żywo jeszcze ładniejsze!! Terierka to wulkan energii, Milka przytulińska, Tarot pięknie schudł moim zdaniem. Ehhh wszystkie bym wzięła. :)

Posted

Matko, jakie piekne!!!!!!!!!!:multi:

Nie dziwię sie, ze tylu zainteresowanych- niezdecydowanych , szczena im do ziemi opadnie, jak im zwiną panny sprzed nosa:loveu:

Posted

Nie jestem Pania Beatką ale myślę, że to świetny pomysł- chętnie ją zabiorę, tylko w kasku pojadę żeby mi na głowę nie wskoczyła :p

Posted

Ploter napisał(a):
Nie jestem Pania Beatką ale myślę, że to świetny pomysł- chętnie ją zabiorę, tylko w kasku pojadę żeby mi na głowę nie wskoczyła :p

:lol:o nią się nie martwię,bo ona całą drogę śpi.
gorzej z Tarotem:evil_lol: