agatkia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 :bluepaw::dog::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: tak nasze pieski idą do domku :multi: (idą?...) Quote
ayla1 Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Boksia ma dom!!!:multi:z ogródkiem.i przyzwolenie na spanie w łóżku! umowa podpisana,pani Iza odbierze ją za tydzień i w dodatku zapłaci za hotel!Są jednak dobrzy ludzie na tym świecie!:multi::multi: (oprócz Was oczywiście:loveu:) oprócz tego smutne wieści:kolejna boksia porzucona w Zamościu,trafiła do morderczego schronu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112486 oni tam muszą mieć jakąs pseudo hodowlę bo coś za dużo tych bokserów na mały Zamośc...:angryy: Quote
Ploter Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 bossssssko :) biedna ta bokserka- pewnie odkarmiła szczeniaki i przestała być potrzeba :( Quote
ayla1 Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Ploter napisał(a):bossssssko :) biedna ta bokserka- pewnie odkarmiła szczeniaki i przestała być potrzeba :( na bank tak było,zresztą pewnie nie jedne...zużyła się już...:angryy::angryy::angryy: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ploter napisał(a):no właśnie, nie zapeszajmy!!! a jaki wątek i jakiej rudej trzeba założyć? mogę to zrobić :) Ruda to suczka z padaczka ,ktora jest z Kajtusiem w boksie i dzieki ktorej kajtus sie zresocjalizowal i zaczyna sie zachowywc jak normalny piesek Zapraszam do ogladniecia filmikow na internecie o rudej ,ktore emitownae byly w kundlu w programie pani Magdy .Dwa razy byla pokazan jeszcze w schronisku i ostatnio z kajtusiem Quote
agatkia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Cieszę sie,z e boksia znalazła dom...:multi: Matko, jedna znalazła, a już mamy drugą :-( Cholerny świat. Quote
agatkia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A co tu tak cichutko? co u krowiastej i terierki? Quote
ayla1 Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Dopiero wróciłyśmy z tv,widzę ze nikt nas nie podnosi...:cool3: doradźcie,jest potencjalny dom dla terierki w murzasihle k/zakopanego. ale to dom wczasowy-nieogrodzony.sunia mieszkałaby w domu,byłaby wyprowadzana na smyczy..no sama nie wiem...jak myslicie? drugi potencjalny dom z ogrodem ale dopiero za miesiąc-okolice krakowa chyba...:roll:nie nadaje się do wydawania psów.... Quote
Jagienka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ayla1 napisał(a):Dopiero wróciłyśmy z tv,widzę ze nikt nas nie podnosi...:cool3: doradźcie,jest potencjalny dom dla terierki w murzasihle k/zakopanego. ale to dom wczasowy-nieogrodzony.sunia mieszkałaby w domu,byłaby wyprowadzana na smyczy..no sama nie wiem...jak myslicie? drugi potencjalny dom z ogrodem ale dopiero za miesiąc-okolice krakowa chyba...:roll:nie nadaje się do wydawania psów.... Myślę, że lepiej sprawdzić ten dom z ogrodem i jak się okaże fajny to poczekać. Byłam w Murzasihle w sumie dawno temu, ale jakos nie wyobrażam sobie miejscowych z psem na smyczy i tym bardziej, ze teren nieogrodzony :shake: Quote
ayla1 Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Jagienka napisał(a):Myślę, że lepiej sprawdzić ten dom z ogrodem i jak się okaże fajny to poczekać. Byłam w Murzasihle w sumie dawno temu, ale jakos nie wyobrażam sobie miejscowych z psem na smyczy i tym bardziej, ze teren nieogrodzony :shake: właśnie...boję się tego jak ognia... Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ayla1 napisał(a):Dopiero wróciłyśmy z tv,widzę ze nikt nas nie podnosi...:cool3: doradźcie,jest potencjalny dom dla terierki w murzasihle k/zakopanego. ale to dom wczasowy-nieogrodzony.sunia mieszkałaby w domu,byłaby wyprowadzana na smyczy..no sama nie wiem...jak myslicie? drugi potencjalny dom z ogrodem ale dopiero za miesiąc-okolice krakowa chyba...:roll:nie nadaje się do wydawania psów.... Asiu co za herezje opowiadasz ze nie nadajesz sie do wydawania psow ,zawsze mamy watpliwosci dopoki nie sprawdzimy domku. Jezeli sunka nie znajdzie do miesiaca domku to zawsze zostaje w zapasie ten drugi dom, ale dom wczasowy nie ogrodzony ,to ryzyko .Ktos musi zajmowac sie wczasowiczami ,a co wtedy z Tosia :shake: Quote
agatkia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 A z krowiastą coś sie wyjaśniło?? Pani po nia przyjedzie? Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 agatkia napisał(a):A z krowiastą coś sie wyjaśniło?? Pani po nia przyjedzie? jak na razie duzo chetnych ale domku nadal brak:shake: Quote
ayla1 Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 agatkia napisał(a):A z krowiastą coś sie wyjaśniło?? Pani po nia przyjedzie? na razie czekamy...:roll: Quote
ayla1 Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Asiu co za herezje opowiadasz ze nie nadajesz sie do wydawania psow ,zawsze mamy watpliwosci dopoki nie sprawdzimy domku. Jezeli sunka nie znajdzie do miesiaca domku to zawsze zostaje w zapasie ten drugi dom, ale dom wczasowy nie ogrodzony ,to ryzyko .Ktos musi zajmowac sie wczasowiczami ,a co wtedy z Tosia :shake: bo ja to bym chciała zeby miały raj na ziemi,do tego murzasihla jej nie dam,bo nie po to ją przywoziłam z zamościa,żeby zgineła pod kołami w zakopanem.dla niej musi być dom z ogrodem i ogrodzeniem,bo ona wariatka jak każdy terrier się zachowuje...jest przesłodka ale lubi chodzić swoimi drogami. Quote
pati-c Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ale z nich fenomenalna parka :loveu::loveu: Już sama nie wiem która ładniejsza..:) Quote
Ploter Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Obie są cudne- na żywo jeszcze ładniejsze!! Terierka to wulkan energii, Milka przytulińska, Tarot pięknie schudł moim zdaniem. Ehhh wszystkie bym wzięła. :) Quote
agatkia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Matko, jakie piekne!!!!!!!!!!:multi: Nie dziwię sie, ze tylu zainteresowanych- niezdecydowanych , szczena im do ziemi opadnie, jak im zwiną panny sprzed nosa:loveu: Quote
ayla1 Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Pani Beatko,a może by Tosię zabrać na aukcję?co Pani na to?:loveu: Quote
Ploter Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Nie jestem Pania Beatką ale myślę, że to świetny pomysł- chętnie ją zabiorę, tylko w kasku pojadę żeby mi na głowę nie wskoczyła :p Quote
ayla1 Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Ploter napisał(a):Nie jestem Pania Beatką ale myślę, że to świetny pomysł- chętnie ją zabiorę, tylko w kasku pojadę żeby mi na głowę nie wskoczyła :p :lol:o nią się nie martwię,bo ona całą drogę śpi. gorzej z Tarotem:evil_lol: Quote
ayla1 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 właśnie dzień był bardzo dobry!wydaliśmy 6 psiaków na aukcji,w tym: Quote
Recommended Posts