Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

krówka jest łasa pieszczot,zupełnie nieagresywna,kocha inne psy,podchodzi bez strachu nawet do olbrzymów,ale nie da sobie w kaszę dmuchać,walczy o swoje,raczej nie jest dominatorem,ale nie jest też uległa.bardzo wesoła,no pies ideał...ładnie idzie na smyczy,zaczyna reagować na imię MILKA.bardziej posłuszna niż terierkowata koleżanka Tosia.Tosia dominuje.

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ank@2 napisał(a):
Ta terierka zachowuje się jak chłopiec :evil_lol: wskakiwała mi na ręce i nogę i wykonywała ruchy kopulacyjne :oops: Myślałam, że to chłopiec, ale jak dała brzusio do głaskania to się przekonałam, że to dziewczynka.
Krówka jest przecudna, delikatna , bardziej podporządkowana. :loveu:

mój grzywacz chiński-też sunia,robi to samo.świadczy to o wchodzeniu w dojrzałość i związaną z tym nadpobudliwość.
Zgadza się-Tosia wysoko skacze,tak jak Zbażin-no właściwie jak to terier:evil_lol:

Posted

już widzę poprawę ze skórą,nie jest już taka zaogniona,ładne strupki się porobiłym po antybiotykach i preventinie.dziś robiłyśmy też kąpiel leczniczą w śmierdzącym czymś.straszna z milki akrobatka...:evil_lol:
ale nie zapominajcie,że z Milą przyjechały też 2 inne dziewczyny,równie słodkie.
Zorbusia cieszy się każdym centymetrem ciała,gdy mnie widzi.Nie wiem co oni jej w tym Zamościu robili,że tak siedziała bez ruchu...chyba nie chcę wiedzieć.

Posted

[quote name='ayla1']już widzę poprawę ze skórą,nie jest już taka zaogniona,ładne strupki się porobiłym po antybiotykach i preventinie.dziś robiłyśmy też kąpiel leczniczą w śmierdzącym czymś.straszna z milki akrobatka...:evil_lol:
ale nie zapominajcie,że z Milą przyjechały też 2 inne dziewczyny,równie słodkie.
Zorbusia cieszy się każdym centymetrem ciała,gdy mnie widzi.Nie wiem co oni jej w tym Zamościu robili,że tak siedziała bez ruchu...chyba nie chcę wiedzieć.

Tak Zorbusia to zywioł nie do opanowania ,jak ja wypósciłam na wybieg nie nie moglam sie odgonic zeby ja zostawic samam , a dupcia to sie wygina w jedna i druga strone jak widzi człowieka:loveu:

Posted

Ploter napisał(a):
ja się w krowiastej zakochałam :loveu: wrrrrr zróbcie coś mojemu mężowi wrrrr nie mogę go nakłonić na drugiego psa :(

Moj tez nie chcial ale jak pojechalismy zobaczyc slepa foksterietke i zobaczyl jak to bida to sumienie mu nie dalo powiedziec nie ,a potem po jej smierci zarzekal sie ze nie maszans na drugiego psa i co druga foksia jest z nami ,a mieszkam na 8 pietrze w bloku,
Trzeba mu pokazac ,powiedziec ze taki biedny pies i sie napewno zlituje

Posted

No właśnie mój mąż nie wysiada z samochodu jak jadę do schroniska - przezornie, bo wie, że da się skusić :) my mamy firmę w domu, sporo ludzi pracuje, klienci się kręcą, nie każdy musi lubić psy. No i wyjeżdżamy często i o ile z jednym psem nie ma większego problemu tak z dwoma zaczyna być :( trochę go rozumiem ale z drugiej strony jak widzę te bidy to żadne rozsądne argumenty do mnie nie przemawiają. No i jak widzę Plotera jak bawi się z innymi psami... hmmm, super się dwa psy razem chowają. ehhh:-(

Posted

Ploter, nie mów, ze mam konkurencje :cool3:
Krowiasta jest boska... ale i tak mam narazie związane ręce conajmniej do sierpnia. Ale nastawienie mam bojowe-i w sierpniu, gdy mój mąż wróci będzie sie działo, oj będzie!...

Posted

Nie dość, ze Krowiasta jest na maksa krowiasta to jeszcze jakoś jej tak krowiaście z oczu patrzy... :loveu:

To maleństwo chyba, prawda? Ile to to ważyć może? Piątaka?

Posted

I dobrze!! konkurencja jest wskazana!!:diabloti: nawet jakby mi sie udało męża nakłonić to i tak w połowie sierpnia jest cokolwiek możliwe, bo na wakacje możemy tylko z jednym zwierzęciem jechać.

Posted

Ploter napisał(a):
I dobrze!! konkurencja jest wskazana!!:diabloti: nawet jakby mi sie udało męża nakłonić to i tak w połowie sierpnia jest cokolwiek możliwe, bo na wakacje możemy tylko z jednym zwierzęciem jechać.

wezmę do hotelu z rabatem,nic się nie martw:evil_lol:

Posted

Moje "obietnice" są podyktowane narazie szczerą chęcią pomocy i nadzieją na czworonoga w domu, ale wiem, ze do decyzji jeszcze daleka droga... z bardzo wielu względów. Przyjmijmy więc, ze zakochałam sie platonicznie ;) I powiem Wam, ze ja to jednak bardzo kochliwa jestem- cztery nogi, roche futra z psem w środku i wymiękam :cool1:

Posted

Ploter napisał(a):
No cóż Agatkia - podpisuje się pod Twoim postem czterema łapami. :( Asia, kiedy będziesz odwiedzać psiury? może pojadę z Tobą?

Asia napewn bedzie dzisiaj w hotelu wiec skontaktuj sie z nia telefonicznie bo nie wiem ale Agatka to chyba nie pani Ania ,a na krowiasta jest jeszcze jedna chetna ktora dzisiaj ma przyjechac ja ogladac czyli pani ania .

Ale tam jest wiecej psow ,moze nie tak ladnych jak krowiasta ale w duzo wiekszej potrzebie i nikt ich nie chce mimo ze byly oglaszane w roznych miejscach ,mówie tu o mojej Rudej , o ktorej fim pokazywala pani Magda aż 3 razy ,co z tego ,ze to ideal psa ,że jest przekochana i posłuszna jak posiada jedna wade niezalezna od niej ,jest chora ,a chorych psow nikt nie chce.:shake::shake:

Posted

Agatkia to nie Pani Ania :diabloti:
Nie mam w sobie grama z Ani, i grama z Pani :cool1: ( metr pięćdziesąt w kapeluszu)

Ja wiedziałam, że tak będzie, krowiasta to się będzie na własnej kanapie pasła niebawem, a nie w schroniskowym boksie.

Swoją drogą... boksia i terierka są również PRZESYMPATYCZNE!!!!!!!

Posted

dziś przychodzi Pani jakaś,zobaczyć boksię,Tosia-terierka będzie jutro w "Kundlu.." a Milcię przychodzi obejrzeć p.Ania jak tylko wyzdrowieje.
coś się rusza,żeby nie zapeszyć...więc ciiii.................................