Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy znasz jakiegoś psa, który zawsze jest trochę zaniepokojony? A może mieszkasz z takim właśnie psem? Z psem, który unika spotkań z nieznanymi rzeczami? Który reaguje zastygnięciem, ucieczką lub szczekaniem na hałasy lub nagły ruch? Z psem, który znika gdy jest pora wyjścia na spacer? A może twój pies boi się innych psów? Może nosi on uszy cały czas ściągnięte do tyłu, a ogon ma tak przyciśnięty do podbrzusza jakby bał się, że inaczej go zgubi? Czy twój pies wydaje się być introwertykiem?

Możesz pomóc mu stać się bardziej zrelaksowanym i pewnym siebie! Zapraszamy na seminarium z lekarką weterynarii, Marią Hense z Niemiec. To seminarium pomoże ci odnaleźć przyczyny niepokoju twojego psa oraz czynniki, które mogłyby pogorszyć jego stan. Będziemy rozmawiać o wielu możliwościach budowania pewności u psa, w życiu codziennym oraz podczas trudnych sytuacji. I będziemy to także ćwiczyć w praktyce!

Celem seminarium jest poprawa samopoczucia twojego psa i także ciebie samego, oraz poprawa posłuszeństwa psa. Seminarium przeznaczone jest dla właścicieli psów, szkoleniowców oraz behawiorystów.

Seminarium odbędzie się w Poznaniu w ostatni weekend czerwca. Koszt to 350 zl. Zapisy:
http://www.psiawachta.pl/a/hense.html

Posted

Jejku to jest wymarzone seminarium dla mnie. Tak bardzo chcialam na nie jechac, ale zupelnie mi termin nie odpowiada.Ten pierwszy kwietniowy bodajrze, byl super, szkoda, ze zostal zmieniony:-(
Bardzo prosze uczestnikow seminarium o szczegolowe, w miare mozliwosci oczywiscie sprawozdanko, plisss!

• 2 weeks later...
Posted

hej, ja bylam na seminairum z inki organizowane przez psiawachte i jedyne co moge powiedziec to SUPER :multi:, tez starsznei zaluje ze nie pojade na psy lekliwe, ehhh, jedyny defekt tych seminariow to cena. bo razem z dojazdem i noclegiem robi sie kosmos. ale napewno jeszcze na jakies pojade ( jak tylko uda mi sie cos odlozyc :cool3:)

pozdrawiam

Posted

To prawda, ceny sie sa niskie. Jednak mysle o wersji optymistycznej, ze byc moze, z biegiem czasu, gdy seminaria o psiej tematyce beda jeszcze bardziej popularne, moze i ceny spadna:roll:Moze tez pojawi sie konkurencja...:eviltong:
Bylam jakis czas temu na semi z Lesley i bardzo mi sie podobalo. Wszystko na luzie, fajna atmosfera, tlumaczenie bardzo dobre;)A na te o fobiach naprawde chcialam pojechac:-(:angryy: