Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest zapisana na piątek ,na 9 rano.wcześniej nie można było,ze względu na stan zdrowia i na upał.zaraz wam pokażę,jak teraz wygląda buzia

Posted

No, biedniutka jest... Belka miała jeszcze większego, tylko bardziej z boku. Na pocieszenie powiem Ci, że moja ma ząbki w gorszym stanie :roll: Ona kocha kamienie, cegły...
Ja byłam w szoku po zabiegu, najmniejszego śladu nie było, ani kropelki krwi.
Będzie dobrze, zobaczysz, że wszystko się uda!!!

Posted

ona te boczne ząbki ma całkiem ładne,tylko przód tragiczny,wydaje mi się że nie jest wcale taka stara jak ta pani co ją miała poprzednio twierdzi,jest wesoła,bystra,skacze,wspina się... jest wyniszczona i szpecą ją te brodawki,ale na pewno nie jest staruszką.

Posted

Też mi się tak wydaje. Pyszczeka ma młody :lol: i taka fajna kluseczka juz.
Ona brodawki ma tylko na łapkach?

Usunięcie z nich brodawek jest skomplikowane, bo tam mało skóry. Moja ulizała sobie wielką brodawę na łapie, bo zakuła się cierniem z żywopłotu.
Okazało się, ze czubek pozostał w łapie, draznił i ona to tak lizała, aż narosło paskudztwo wielkości orzecha laskowego. Było brzydkie i kalafiorowate. No i był problem, bo trochę brakowało skóry. Ale zagoiło się. Pozostała łysa blizna.

Dunia ma małe brodawki na łapkach, może mozna je leczyć jakoś nieoperacyjnie. Czy wet coś o nich mówił?

• 4 weeks later...
Posted

cioteczko netti, niektórzy tylko przeglądają wątki, się nie udzielają, co by nie wadzić.

ale tyle czasu, żeby ani pół zdjęcia nie było, to nie ładnie:cool3::mad:

Posted

o kurczaczki:loveu:

jakie cudaki:loveu:

[SIZE=3]uwierz mi, że normalnie zazdrość przeze mnie przemawia:evil_lol:

takie kochaniuchne pulpeciaki:loveu: