Inez de Villaro Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 trzy czworonogi różnych rozmiarów od 10 kg po 80 kg :) no i powiedział że na razie "szlus" Quote
demi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 wiesz TZ powiedział, a ty...:razz::evil_lol: trójeczka to nie dużo, nawet na mieszkanie:cool3: ale to tylko poronieni jak nasza większość tak uważa- a szkoda:evil_lol: Quote
demi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ale jak byś jakaś taką totalną biedulke przyniosła do domu jak np Dunie, to napewno by nie marudził;) u mnie sie to sprawdza, choć w chałupie 7 sztuk- na stałe od 10 do 50kg:lol: ale to musi byc naprawde biedaczek, zdrowiak nie przejdzie:shake: i kurcze człowieka tu ograniczają, koszmar:shake: toż to szpital się w niedługim czasie kłania jak nic:lol: Quote
netti1 Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 jak się bardzo chce dac Dt to różne sztuki się robi.znajoma kiedyś chciała wziąsc kota na którego się TZ nie zgadzał,kot więc został,,podrzucony,,w nocy pod drzwi w koszyczku,TZ wyszedł,zobaczył biedaka ,zabrał,i był bardzo dumny,że to on tym razem pomógł:)Faceta trzeba sposobem,inaczej się nie da:) Quote
netti1 Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='modliszka84']na ostatnim zdjeciu to Karotka jest? tak to Karotka:evil_lol: tak śmiesznego psa jak Karotka to ja w życiu już chyba nie zobaczę.ona chodziła bokiem,stawiając łapy w jednej linii,jak lis Quote
demi Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 netti1 napisał(a):jak się bardzo chce dac Dt to różne sztuki się robi.znajoma kiedyś chciała wziąsc kota na którego się TZ nie zgadzał,kot więc został,,podrzucony,,w nocy pod drzwi w koszyczku,TZ wyszedł,zobaczył biedaka ,zabrał,i był bardzo dumny,że to on tym razem pomógł:)Faceta trzeba sposobem,inaczej się nie da:) hehe:evil_lol: dobre, też sie sprawdza:evil_lol: a ta Karotka...:grins: super:evil_lol: Quote
demi Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 normalnie zazdroszczę takiego klusiaczka przecudnego :loveu: Quote
Inez de Villaro Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 netti- chyba musisz zmienic tytuł tego wątku! Widząc takie foty, nikt nie uwierzy o "Tragedii Duni" :) Dunia jest cudowna...znowu sie powtórze, ale naprawdę to nie jest ten sam pies! Porównując starą i nową fotę, nigdy bym nie powiedziała, że to ten sam pies! Trzymamy kciukolapy za Dunię i jej zabieg :) Quote
netti1 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 zabieg już za kilka dni,jak będzie troszkę chłodniej to moze już we wtorek.dzięki za kciuki,trochę się tym denerwuję. Quote
demi Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 nic sie nie denerwować! Będzie dobrze:loveu: Piękna psinka! Quote
modliszka84 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 A ja wczoraj poznałam Dunie :loveu: I chciała mnie zjeść :eviltong: Quote
lavinia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Netti, ja tam nic nie mówię, ale w DT u Aury jest taki chłopczyk, szczeniaczek, który ma jedno uszko identyczne jak Dunia :loveu::loveu: Quote
netti1 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 tylko przez chwilkę,później już się usadowiła obok i twoje czarne spodnie oblazły białą sierścią:P Modliszka-jak Twoja muchołapka?podobno teraz muchołapki muszą miec imiona i moja nazywa się Berta:evil_lol: Quote
netti1 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 lavinia napisał(a):Netti, ja tam nic nie mówię, ale w DT u Aury jest taki chłopczyk, szczeniaczek, który ma jedno uszko identyczne jak Dunia :loveu::loveu: lavinia -myślisz ,że by pasowali do siebie?:loveu: Quote
modliszka84 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 netti1 napisał(a):tylko przez chwilkę,później już się usadowiła obok i twoje czarne spodnie oblazły białą sierścią:P Modliszka-jak Twoja muchołapka?podobno teraz muchołapki muszą miec imiona i moja nazywa się Berta:evil_lol: Moje wszytskie czarne ubranie są oblazłe biała sierścią więc spoko :diabloti: Duni siersc chociaż sztywna była więc łatwo zlazła, gorzej sierśc z mojego potwora. Cholera, to może dlatego ta moja muchłopaka się tak leni bo imienia nie ma :placz: ... może Gryzelda :evil_lol: ? Quote
Inez de Villaro Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 kiedy moja kluska będzie taaaaka duża?:) Quote
netti1 Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 naciesz się maleństwem,szczenięta są słodkie i tak ślicznie pachną,twoje maleństwo jest podobne trochę do Duni prawda? Quote
Recommended Posts