Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz TZ powiedział, a ty...:razz::evil_lol:

trójeczka to nie dużo, nawet na mieszkanie:cool3:
ale to tylko poronieni jak nasza większość tak uważa- a szkoda:evil_lol:

Posted

ale jak byś jakaś taką totalną biedulke przyniosła do domu jak np Dunie, to napewno by nie marudził;) u mnie sie to sprawdza, choć w chałupie 7 sztuk- na stałe od 10 do 50kg:lol:
ale to musi byc naprawde biedaczek, zdrowiak nie przejdzie:shake:
i kurcze człowieka tu ograniczają, koszmar:shake:
toż to szpital się w niedługim czasie kłania jak nic:lol:

Posted

jak się bardzo chce dac Dt to różne sztuki się robi.znajoma kiedyś chciała wziąsc kota na którego się TZ nie zgadzał,kot więc został,,podrzucony,,w nocy pod drzwi w koszyczku,TZ wyszedł,zobaczył biedaka ,zabrał,i był bardzo dumny,że to on tym razem pomógł:)Faceta trzeba sposobem,inaczej się nie da:)

Posted

[quote name='modliszka84']na ostatnim zdjeciu to Karotka jest?

tak to Karotka:evil_lol:

tak śmiesznego psa jak Karotka to ja w życiu już chyba nie zobaczę.ona chodziła bokiem,stawiając łapy w jednej linii,jak lis

Posted

netti1 napisał(a):
jak się bardzo chce dac Dt to różne sztuki się robi.znajoma kiedyś chciała wziąsc kota na którego się TZ nie zgadzał,kot więc został,,podrzucony,,w nocy pod drzwi w koszyczku,TZ wyszedł,zobaczył biedaka ,zabrał,i był bardzo dumny,że to on tym razem pomógł:)Faceta trzeba sposobem,inaczej się nie da:)

hehe:evil_lol: dobre, też sie sprawdza:evil_lol:

a ta Karotka...:grins: super:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

netti- chyba musisz zmienic tytuł tego wątku! Widząc takie foty, nikt nie uwierzy o "Tragedii Duni" :)
Dunia jest cudowna...znowu sie powtórze, ale naprawdę to nie jest ten sam pies!
Porównując starą i nową fotę, nigdy bym nie powiedziała, że to ten sam pies!
Trzymamy kciukolapy za Dunię i jej zabieg :)

Posted

tylko przez chwilkę,później już się usadowiła obok i twoje czarne spodnie oblazły białą sierścią:P

Modliszka-jak Twoja muchołapka?podobno teraz muchołapki muszą miec imiona i moja nazywa się Berta:evil_lol:

Posted

lavinia napisał(a):
Netti, ja tam nic nie mówię, ale w DT u Aury jest taki chłopczyk, szczeniaczek, który ma jedno uszko identyczne jak Dunia :loveu::loveu:

lavinia -myślisz ,że by pasowali do siebie?:loveu:

Posted

netti1 napisał(a):
tylko przez chwilkę,później już się usadowiła obok i twoje czarne spodnie oblazły białą sierścią:P

Modliszka-jak Twoja muchołapka?podobno teraz muchołapki muszą miec imiona i moja nazywa się Berta:evil_lol:

Moje wszytskie czarne ubranie są oblazłe biała sierścią więc spoko :diabloti:
Duni siersc chociaż sztywna była więc łatwo zlazła, gorzej sierśc z mojego potwora.

Cholera, to może dlatego ta moja muchłopaka się tak leni bo imienia nie ma :placz:
... może Gryzelda :evil_lol: ?