magda z. Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 ja wczoraj miałam spotkanie z podstawówki i dopiero wstałam:roll: Quote
gajesia1985 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 ehh a wszystko przez nasza klase;) szykuj sie morusku madzia jedzie do ciebie i cie wymizia:evil_lol: Quote
magda z. Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 gajesia1985 napisał(a):ehh a wszystko przez nasza klase;) szykuj sie morusku madzia jedzie do ciebie i cie wymizia:evil_lol: zgadza się, ostatnie mieliśmy w listopadzie-po ponad 11 latach, teraz drugie. Zawsze fajnie-zawsze rozrabialiśmy i mimo wielkich różnic w wykształceniu późniejszym impreza jest bombowa. Morusku pozdrawiamy i czekamy na info o Tobie:) Quote
gajesia1985 Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 bylam wczoraj w schronie, bylismy na spacerku, ale krotko, bo pogoda do d... bani byla. jutro tez jade. skonczyly sie Morusowi ogloszenia, jutro bede wystawiac ponownie, chociaz z tych co byly nikt sie nie odezwal, ale podobno wiara czyni cuda..nie? jak ma ktos gdzies konto, to prosze wystawiajcie go gdzie sie da, i linka mozecie na PW mi wkleic a ja zeedytuje 1 post. Quote
Isadora7 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Z ciotką Isadorą na spacerek Morusku idziesz Quote
gajesia1985 Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 bylam dzisiaj w schronie, bylismy na spacerku, zjedlismy, wyczesalismy sie, wymizialismy i wrocilismy do beznadziejnego boksu. Quote
Isadora7 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='gajesia1985']bylam dzisiaj w schronie, bylismy na spacerku, zjedlismy, wyczesalismy sie, wymizialismy i wrocilismy do beznadziejnego boksu.[/quote] Biedny Morusku, szukamy dalej ludzia dla ciebie Quote
gajesia1985 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 bylam wczoraj w schronie i robilismy dokladnie to co przedwczoraj..dzisiaj bedzie pewnie znowu to samo.. pytalam weta co to moze byc z tymi jego oczami, z opowiesci stwierdzil, ze moze jaskra..ale to nic pewnego.. Quote
Isadora7 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 gajesia1985 napisał(a):bylam wczoraj w schronie i robilismy dokladnie to co przedwczoraj..dzisiaj bedzie pewnie znowu to samo.. pytalam weta co to moze byc z tymi jego oczami, z opowiesci stwierdzil, ze moze jaskra..ale to nic pewnego.. Przydałaby się sensowna diagnoza chłopakowi Quote
gajesia1985 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 bylam dzis u misiakow, bylismy na spacerku, zjedlismy, pomizialismy sie i niestety wrocilismy do okropnego boksu..i tak wegetujemy z dnia na dzien..dobre w tym wszystkim jest tylko to ze mam teraz wolne i moge wziasc je na trawke i na sloneczko..jestem u nich codziennie, oni tak sie ciesza jak mnie uslysza..kiedys sama nie wchodzilam do ich boksu ( Morus ma towarzysza-rudego psiaka z fotek) Morus sie pchal do wyjscia a maly Toffik spierdzielal miedzy nogami. teraz juz nie mamy z tym zadnych problemow, chyba juz wiedza ze jak ja jestem to wyjda i nie chca uciekac..takie sa kochane i takie wierne..a taki ch.. los maja dzieki ludziom..ludzie sa beznadziejni!! Quote
gajesia1985 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 nikt do nas nie zagląda Morusku:shake: jestem u Morusa i reszty codziennie, wystawilam mu ogloszenia na trojmiasto, allegro i gratke. gdzie jeszcze ludzie zagladaja? Quote
Isadora7 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 gajesia1985 napisał(a):nikt do nas nie zagląda Morusku:shake: jestem u Morusa i reszty codziennie, wystawilam mu ogloszenia na trojmiasto, allegro i gratke. gdzie jeszcze ludzie zagladaja? Może Metro, a może jakies plakaciki i rozwiesić w skklepach zoo, przychodniach Quote
gajesia1985 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Tez tak myslam o tych plakacikach..tylko drukarka odmowila posluszenstwa:mad: ale zrobie cos takiego i wydrukuje i bede rozwieszac hurtowo.. Quote
olenka_f Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 http://www.mojpupil.pl/modules.php?name=Ogloszenia&op=zapisz http://dogs.pl/ogloszenia/oddam.php3 http://ogloszenia.adverts.pl/sa/adm.htm?ak=mogl na chwilę obecną tylko te choć wydaje mi się że na kupsprzedaj.pl też ma http://www.kupsprzedaj.pl/secure/myAdverts.do?rid=1 Quote
magda z. Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 witaj morusku, ja przez tydzień w archiwum siedziałam w w-wie bez neta i nie miałam jak zaglądać:roll: Quote
Recommended Posts