Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gajesia1985 napisał(a):
ehh a wszystko przez nasza klase;)
szykuj sie morusku madzia jedzie do ciebie i cie wymizia:evil_lol:

zgadza się, ostatnie mieliśmy w listopadzie-po ponad 11 latach, teraz drugie. Zawsze fajnie-zawsze rozrabialiśmy i mimo wielkich różnic w wykształceniu późniejszym impreza jest bombowa.
Morusku pozdrawiamy i czekamy na info o Tobie:)

Posted

bylam wczoraj w schronie, bylismy na spacerku, ale krotko, bo pogoda do d... bani byla. jutro tez jade. skonczyly sie Morusowi ogloszenia, jutro bede wystawiac ponownie, chociaz z tych co byly nikt sie nie odezwal, ale podobno wiara czyni cuda..nie? jak ma ktos gdzies konto, to prosze wystawiajcie go gdzie sie da, i linka mozecie na PW mi wkleic a ja zeedytuje 1 post.

Posted

[quote name='gajesia1985']bylam dzisiaj w schronie, bylismy na spacerku, zjedlismy, wyczesalismy sie, wymizialismy i wrocilismy do beznadziejnego boksu.[/quote]

Biedny Morusku, szukamy dalej ludzia dla ciebie

Posted

bylam wczoraj w schronie i robilismy dokladnie to co przedwczoraj..dzisiaj bedzie pewnie znowu to samo..
pytalam weta co to moze byc z tymi jego oczami, z opowiesci stwierdzil, ze moze jaskra..ale to nic pewnego..

Posted

gajesia1985 napisał(a):
bylam wczoraj w schronie i robilismy dokladnie to co przedwczoraj..dzisiaj bedzie pewnie znowu to samo..
pytalam weta co to moze byc z tymi jego oczami, z opowiesci stwierdzil, ze moze jaskra..ale to nic pewnego..

Przydałaby się sensowna diagnoza chłopakowi

Posted

bylam dzis u misiakow, bylismy na spacerku, zjedlismy, pomizialismy sie i niestety wrocilismy do okropnego boksu..i tak wegetujemy z dnia na dzien..dobre w tym wszystkim jest tylko to ze mam teraz wolne i moge wziasc je na trawke i na sloneczko..jestem u nich codziennie, oni tak sie ciesza jak mnie uslysza..kiedys sama nie wchodzilam do ich boksu ( Morus ma towarzysza-rudego psiaka z fotek) Morus sie pchal do wyjscia a maly Toffik spierdzielal miedzy nogami. teraz juz nie mamy z tym zadnych problemow, chyba juz wiedza ze jak ja jestem to wyjda i nie chca uciekac..takie sa kochane i takie wierne..a taki ch.. los maja dzieki ludziom..ludzie sa beznadziejni!!

Posted

gajesia1985 napisał(a):
nikt do nas nie zagląda Morusku:shake:
jestem u Morusa i reszty codziennie, wystawilam mu ogloszenia na trojmiasto, allegro i gratke. gdzie jeszcze ludzie zagladaja?

Może Metro, a może jakies plakaciki i rozwiesić w skklepach zoo, przychodniach