Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napiszcie do Truskawa 144 . Od niej pojechała na tymczas do Kielc kotka ,która właśnie urodziła kocięta . Może ta osoba zgodzi się przyjąć te maluchy .

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ufff, czyli nie jest tak tragicznie, dobrze, że masz kociarzy na podorędziu.:evil_lol:
I dajesz sobie świetnie radę, dziewczyno!:lol: Czasu nie marnujesz, chyba o tym wiesz, :evil_lol:

Posted

Gem napisał(a):
Pomoglibyśmy DuDziaczkowi, gdybyśmy tylko mieli miejsce Niestety, jesteśmy zakoceni ponad miarę Zresztą i ja, i Fiona pracujemy, więc karmienie maluchów co trzy godziny byłoby niemożliwe.

tak tak... własnie tu sa schodni ze ja w razie czego ze szkoly wroce wczesniej:oops: jakby sie cos dzialo ale jednak praca duzo wieksze zobowiazanie...:shake:

Jo37 napisał(a):
Napiszcie do Truskawa 144 . Od niej pojechała na tymczas do Kielc kotka ,która właśnie urodziła kocięta . Może ta osoba zgodzi się przyjąć te maluchy .

tylko obawiam sie ze to duza roznica wieku :shake: te maluchy to juz nawet nie pelzaki a takie szkraby ganiajace (no dobrze zataczajace sie:evil_lol:) za moim piesiem hehe
Ale napisze pw do truskawy, moze sie wypowie na watku ;)

Agnie Koty napisał(a):
Ufff, czyli nie jest tak tragicznie, dobrze, że masz kociarzy na podorędziu.
I dajesz sobie świetnie radę, dziewczyno!:lol: Czasu nie marnujesz, chyba o tym wiesz, :evil_lol:

ha o tym ze czasu nie marnuje to doskonale wiem :cool3: tylko takie upierdliwe odzywki czasem mnie do nerwow doprowadzaja ale jakos tam jest ;)

Ha pewnie ze mam kociarzy :lol: Super kociarzy ale zakoconych na maxa i dlatego szukamy tutaj...

Posted

[LEFT]Niestety osoba która zabrała ode mnie kotkę też pracuje a do tego jest zakocona po uszy.
Z tego co czytam dobrze Ci idzie,wytrzymaj jeszcze trochę,z każdym dniem będzie lepiej. Moje tymczasowe maluchy same jadły w wieku ok 5 tyg także już nie długo nie będziesz musiała do nich wstawać i zrywać się ze szkoły.
[/LEFT]

Posted

No jest juz ich kilka :placz:

Moze ten przypadek nauczy mnie myslenia nad tym co robie:shake: ale co ja poradze... jak mozna takie maluchy skazac na uspienie (bardziej humanitarne) badz odejsc za TM z głodu....

Posted

DuDzia, a jakby tak powtórzyć "numer" z karmieniem z moją Dińcią ? Tym bardziej, że ja chcę kota teraz adoptować i nie mam pojęcia jak to zrobić przy moich "wariatkach" ;)
Nie mam kompletnie doświadczenia jeśli chodzi o kociaki, ale jedno wiem napewno - moja Dina - "terierka - wariatka" od 3 dni przeżywa, pozytywnie jeśli chodzi o odruchy macierzyńskie, znalezione przez nią martwe pisklę, które wypadło z gniazda - (dawno jest już zakopane), a ona wciąż próbuje nas prowadzić do miejsca, gdzie pisklaka znalazła, a jak znalazła, to narobiła wrzasku i nim dopadliśmy, pisklę było wylizywane idealnie w taki dokładnie sposób, jak zachowuje się matka tuż po porodzie. Widać, że nie odpuszcza tej sytuacji pół dnia spędza na poszukiwaniu pisklaka
Może to by było rozwiązanie dla wszystkich?

Posted

Maja Ty zawsze spadasz jak z nieba :loveu:
Ja sie jeszcze za Twoją pierwszą pomoc Ci nie odpłaciłam a tu juz kolejne malce ;) Oj cos czuje ze z długów nigdy nie wypadne :lol:

Wiem ze masz problemy z dogo dlatego dzisiaj sie odezwe :loveu:

Posted

slodziachy:loveu:
a jak nie znajdzie sie zaden kociarz (odpukać) co by je na dt zgarnął, to dasz radę odkarmić je jeszcze przez jakieś 2 tyg? :cool3:

Posted

Argat napisał(a):
Trzymam kciuki, żeby się udało!

oj ja te i to wieeelkie :cool3:

baffi2 napisał(a):
slodziachy:loveu:
a jak nie znajdzie sie zaden kociarz (odpukać) co by je na dt zgarnął, to dasz radę odkarmić je jeszcze przez jakieś 2 tyg? :cool3:

:shake: Ostateczny termin to ta niedziela :-(
Fione.22 sie zgodzila je wziasc, ale ona juz tak zakocona ze to bedzie katastrofa :placz:
takze trzymamy kciuki zeby wyszlo z Maja :cool3:

Posted

MealyAngel napisał(a):
po pierwsze, podnoszę.
po drugie, wstawiam bannerek do podpisu. ;-);-)

Dzieki wielkie :loveu:

A więc tak :cool3:
1 maluch jest juz u Fiony.22 skad zabierze go jutro okolo 8 00 jego przyszly pan :loveu:
Domek naprawde swietny i to jeszcze w Kielcach (a juz myslalam ze u nas takich super ludzi nie ma;))
Jego przyszli państwo sa przekonani ze beda wykarmiali go buteleczka :evil_lol: A tu dzisiaj jak go odwiozlam do Fiony to psikus i maluch super zjadl swoja porcyjke mleczka z miseczki :loveu::loveu:

Jego panstwo tydzien temu zaadoptowali kielecka kociczke Murke :lol: Ktora byla poldzika :cool1: a po tyg w DS przeciaga sie na kolankach :evil_lol::evil_lol:

Posted

Agnie Koty napisał(a):
To cudownie, bardzo się cieszę.:lol:

Dinka napisał(a):
Teraz tylko Kersik.. ;) Oby jak najszybciej znalazl domek..;)

Asia&gordonisko napisał(a):
Cudownie :multi:

Dzieki Wam :loveu:

Dzisiaj bylismy na chwilke przed klateczke :razz: Mamy fajniusie fotki :loveu: I mussze tylko wybrać jedną o ktorej umieszczenie poprosze w gazecie ;)