Charly Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 te ciotka:mad: zdjęęęęęęcia dawaj:mad: Quote
Charly Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Mru zawsze taka top secret strasznie:sg168: ale suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper:calus: :sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::Cool!::Cool!: i jak się czuje, zachowuje??? Quote
mru Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 no doooobra :eviltong: skoro nie wierzycie... :razz: chwilę, bo jest kilka ;) [CENTER] [LEFT]z początku wydawał się smutny i nie obczajał chyba nie słyszy, ale coś tam widzi na pewno :D obszedł wszystkie kąty i teraz śpi na łóżku :eviltong: [/LEFT] [/CENTER] Quote
Charly Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ja nawet nie doczytalam:oops:. On slepy jest Skrzeku? tzn. na pierwszym widac oczka takie niebieskie są, ale myslalam ze to aparat tak zrobil... Super sprawa:loveu:. Ukłony dla Kasi:loveu: Quote
Aska25 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ciesze sie, ze znalazl dom :multi::multi::multi::multi: Quote
mru Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 a my też nie wiedziałyśmy, że słabo widzi :) tzn. Aśka Kasi powiedziała jak rozmawiały oczywiście kochany jest, śpi sobie no i moje go nie zjadły! :multi: zaraz foty będą. Skrzekuś jedzie koleją... pierwsze chwile - badamy kąty każdy kąt trzeba obwąchać... Gacuś cały zadziwiony - a ten czego tam? Quote
mru Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 wybadali dokładnie Skrzeka Kasia, to kiedy wracamy? no dooobra, ostatecznie mogę trochę zostać... o ty też fajny jesteś Quote
mru Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 o nieźle tu nawet hmm ktoś leży w moim barłogu... aha... ten nowy... i w swoim własnym legowisku! :loveu: Quote
Neczka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 To ten szczęśliwy wybraniec :multi::multi::multi::loveu: Cudnie :):loveu: Quote
Charly Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 :D:D:D super się do taty nogi tuli:lol: on większy jest niz ja myslalam:-o. Myslalam ze to taki maluch jest. ale on nie jest. Kasia go odebrala sama? Quote
mru Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 z SP ;) pojechali do Łodzi po niego no koleją :eviltong: Skrzek właśnie pozbawiany jest dredów :) leży do góry brzuchem i mruczy Quote
Becia66 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Gratulacje mru....:loveu::loveu::loveu: A jak Gacuch przyjął nowego kolegę ? nie ma starć ? bo z Dymkiem niewesoło było..... Quote
Aska25 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 A nie poskrzekuje sobie. Ja jak go cielam mialam wrazenie ze on do mnie gada caly czas cos sobie pod nosem. Ale sie ciesze ze go wzieliscie :loveu: Pani dyr zalamana. Zobaczy foty to sie ucieszy. :lol: Quote
mru Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 bo Dymeczek był nerwowy :loveu: Gacus jest bardzo koleżeński baaaardzo baliśmy się o Diego, bo on bywa agresywny :diabloti: do obcych haha ale warknął łącznie ze 3 razy i został skarcony Skrzek trochę pomrukuje, trochę wzdycha i trochę skrzeczy :d hihihi ale faktycznie ciągle coś tam pod nosem gada... :loveu: idziemy spacerować i spać! Quote
mru Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Charly napisał(a): on większy jest niz ja myslalam:-o. Myslalam ze to taki maluch jest. ale on nie jest. hihih ja w ogóle nie wiedziałam jak on będzie wyglądał :eviltong: bo na każdej focie inaczej haha :evil_lol: ale jak sie popatrzy w oczka to widać, że to on :D Quote
sleepingbyday Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 mru, własnie wylukałam informację :p. super! skrzeku farciarzu, trafiła ci sie dobra miejscówka :cool3: Quote
mru Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 :p Skrzek jest boski chociaż taki jakiś biedny wiecie, smutny jeszcze trochę trzeba go na pewno odchudzić - koniecznie! jest grubszy niż Gacek i ewidentnie mu to przeszkadza :) np. trudno mu się po schodach wgramolić, bo my dupa ciąży tak być nie może! poza tym dziś nam nasikał (zaraz przed spacerem) i zrobił klupę w domu (zaraz po spacerze) ;) no, ale to pierwszy dzień więc wiadomo :p hihi on chodzi tylko za Kasią i na nią patrzy :eviltong: Quote
gagata Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 No i wyskrzeczał sobie domek pod choinkę...:loveu: Wszystkiego najlepszego, dredziarzu! Quote
pixie Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Na te dooopcie rada taka :painting::painting::painting::painting::painting: spacerkow kilka zas :eating: na jedzonko tylko chwilka a i po :tree1:kę pojdzcie w las... :santagri: kolaja czas nadchodzi... a ... nie wracaj :mad: juz do Lodzi:eviltong: gdyz Warszawa Ciebie wita sloncem, sniegiem i miloscia Skrzekciu... Ciebie! Uwierz Skrzekciu! Jestes w Niebie! Skrzekciu mały, Bombcia naszego blizniaku ... wigilijna swa opowiesc szykuj nam... my czekamy...:roll: usiadziemy pod tym :tree1: drzewkiem zamyslimy sie troszeczkę, gdy wsluchamy sie w twe slowa... mowa Twoja bedzie dluga... w to nie watpie.. dzien to wszak jedyny w roku...wyjatkowy Skrzekciu szykuj swa opowiesc... my czekamy:roll: Quote
Charly Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Aska25 napisał(a):A nie poskrzekuje sobie. Ja jak go cielam mialam wrazenie ze on do mnie gada caly czas cos sobie pod nosem. Ale sie ciesze ze go wzieliscie :loveu: Pani dyr zalamana. Zobaczy foty to sie ucieszy. :lol: Jak tak patrze na zdjęcia Skrzeka wczesniejsze to wydaje mi się ze dość tak przytyl i to tak porządnie:-o:crazyeye:. czy on jest chory jakis? Czy psiaki mają nieograniczony dostęp do zarcia? Quote
mru Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 piiiiiixie! mistrz :D normalnie sobie to wydrukuję w pracy i powieszę na ścianie w domu! :multi: zaraz zapodaję foty z dziś! Quote
mru Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 tu widać, że to on ;) a ci czego tam się tłuką... :loveu: Quote
mru Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 a to moje dwa :stupid: jakby kto nie wiedział :D tymczasowy Diego -> http://www.dogomania.pl/forum/f28/szukajacy-domu-diego-inne-bidy-z-blonia-123531/ oraz własny prywatny Gacenty -> http://www.dogomania.pl/forum/f85/gacek-mlody-terierek-z-orzechowcow-juz-w-nowym-domu-108295/ Quote
Becia66 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='mru'] Cudo kochane....:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts