mru Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Dogo07 napisał(a):Jakiej wielkości jest ten piesek - bo na początku jest że wielkość srednia a potem że wielkości yorka. hihi on wygląda jakby 5 yorków zjadł :evil_lol: chłopak spory w sumie taki do kolana (głowa do kolana!) może tu widać urocze jak urocze hihi :diabloti: Quote
mru Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 dziekujemy :D agatko! a fajne foty wczoraj Skrzekowi strzeliłam - zapodam wieczorem! Quote
Onaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 orpha napisał(a):Skrzekus jest w swoim własnym domku stalym :) i ma urocze włascicielki To super :multi:- bardzo się cieszę bo to taki uroczy psiaczek - tylko tytuł wątku jest mylący. Dużo szczęścia dla psiaczka w nowym domku ! A jeśli chodzi o wygląd to on faktycznie na pierwszym zdjęciu wygląda jak mini york:lol:. Quote
mru Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 chyba się na zmianę tytułu nie zapowiada :roll: ale Skrzek u nas cały szczęśliwy :D foty not tonight- nie mogę znaleźć aparatu :razz: Quote
orpha Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 noooo jestem rozczarowana i strzelam focha :nonono2: Quote
agata51 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Hej, hej, zmieńcie tytuł! "Już w nowym domu" - to podtrzymuje na duchu! Quote
mru Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 no napisałam do iskierki, ale była ostatnio miesiąc temu aktywna...:roll: Quote
orpha Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Mru jedz w przyszła sobote o 9 z Diego do tvp3 na jasna 14/16 , pokaza go w kurierze to jakas szansa Quote
Aska25 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Mru czy mi sie wydaje czy Skrzekus schudl troszke. Moze to tylko wrazenie jak sie filcu pozdbylyscie... Dzieki dziewczyny - jestescie wielkie ze dalyscie mu domek, bede wam wdzieczna do konca zycia za to :loveu::loveu: Quote
mru Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 orpha napisał(a):Mru jedz w przyszła sobote o 9 z Diego do tvp3 na jasna 14/16 , pokaza go w kurierze to jakas szansa ooo to pomysł :) dzieki orpha Aska25 napisał(a):Mru czy mi sie wydaje czy Skrzekus schudl troszke. Moze to tylko wrazenie jak sie filcu pozdbylyscie... Dzieki dziewczyny - jestescie wielkie ze dalyscie mu domek, bede wam wdzieczna do konca zycia za to :loveu::loveu: właśnie nie wiem, ale możliwe, że zszedł trochę z wagi :D w sumie ciągle tylko lighta wcina i pilnujemy diety to już mogą być rezultaty! biedny Gacek razem z nim na lighcie ;) foty potem, bo kurcze ciągle nie mam kiedy :( teraz do szkoły z 15 min powinnam wyjść, ale dopiero wyszłam z wanny :diabloti::razz: Quote
mru Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 obiecane :) a czego tu patrzy? prawie nie widzę, ale jedzenie zawsze taki niby leniwy miałem być... Quote
mru Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 oddawaj :diabloti::diabloti::diabloti: am evil :diabloti::diabloti::diabloti: no zabrałem babie Quote
Aska25 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 CUDNE :loveu::loveu::loveu: I jak tu nie kochac Mru :loveu: Quote
mru Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 no ja nie wiem jak nie kochać właśnie... ;) :eviltong: a Skrzek to odżywa zdecydowanie :) Quote
orpha Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 no wlasnie :cool3: kurcze nooo , niech sie jakas normalna pogoda juz zrobi to wezmiecie chłopaków i na grochow na majówke :evil_lol: ( matko co ja bredze styczen a ja tu z majowkami...:roll:) Quote
mru Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 oh no! jak zlodowacenie minie to dajemy do Was :) Quote
orpha Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 no pewnie na to licze zbierzemy sie silna grupa pod wezwaniem i nikt nam nie podskoczy :evil_lol: , cała łaka nasza Quote
mru Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 u Skrzeka wszystko okej :) on jest taki słodki... hasa sobie na spacerkach idzie idzie i nagle hop hop zaczyna brykać :eviltong: jak tylko będą jakie foty to wrzucę :) Quote
mru Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ej chwilę... czy to nie było tak, że zabieracie mnie z Łodzi pod warunkiem, że dostanę SWÓJ koszyk...? :razz: a tu mi jakiś niemiec się wpakował i... co on w ogóle tu robi? mysli, że ja nie widzę czy co? a może mu zimno...? jeszcze tego dużego brakuje... :razz: zdjęć część drugą wrzucam tu do Gacka :) Quote
mru Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 aaaaaaah i jeszcze! :splat: mniam mniam mniam Quote
Recommended Posts