iskierkaaaa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Piesek przebywa w Łodzi na marmurowej. Przeuroczy,bardzo spokojny i cierpliwy psiak.Od razu wpadł pod nożyczki wolontariuszki, bo cały był w dredach i kołtunach.Zrobił dobre wrażenie :) Psiak przebywa w budzie obok hoteliku.Jego imię - Skrzek Quote
iwa77 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Dopisz koniecznie w tytule gdzie przebywa piesek tzn. w jakim mieście . Poza tym dobrze byłoby podać info. wiek , od kiedy w schronie itd. Piękny piesek - potrzeba go tylko ogłosić i znajdzie dom ! Quote
iwa77 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Hopaj mały na pierwszą ! Co to za imię SKRZEK ????? Quote
iskierkaaaa Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 tak mu dali na imie:( nie iwem czmeu :( juz dopisalam.Kto go przygarnie? Quote
iwa77 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Postaraj się proszę o jak najwięcej informacji o nim ze schroniska.Przede wszystkim wiek i czy już jest po kwarantannie! Dasz radę się dowiedzieć? Czy jesteś w stanie sama go ogłaszać czy potrzebujesz pomocy? Konieczne są : Allegro, Ale Gratka i E- Oferty wg mnie one przynoszą najlepsze skutki w poszukiwaniu domu ! Oczywiście im więcej ogłoszeń tym lepiej!:razz: Zaraz poproszę o banerek dla małego niech go więcej ludzi zobaczy ! Uroczy jest maluszek ! A to imię Skrzek jest niesamowite :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Iwonka już powiedziała jakie jeszcze informacje są potrzebne. Imię tez bym zmieniła, przynajmniej na potrzeby ogłoszeń. Ode mnie banerek podlinkowany: :cool1: Quote
iskierkaaaa Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 moze macie racje z tym imieniem. dobrze zaraz dowiem sie wszystkiego co potrzebne. wiek: ok. 6 lat wielkość: srednia rasa: mieszaniec data przyjęcia: 2008-04-29 przebywa w boksie: buda przy hoteliku co do pomocy, to chetnie ja przyjme ... buziaki dla wszystkich obrych serduszek Quote
lewkonia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Niewielki psiak powinien łatwo znaleźć swoją podusię.... Quote
iwa77 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Słuchajcie cioteczki może faktycznie (tak jak Lewkonia napisała ) z tego nieszczęsnego Skrzeka zmienić go chociażby na Skrzata ? Co o tym myślicie ? Quote
Isadora7 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Jestem zdecydowanie za zmianą imienia. Może być Skrzat byle nie Skrzek. Powiem brutalnie - źle się sprzedaje. Quote
iwa77 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Skrzeku / Skrzaciku ,czy jakkolwiek będziesz się nazywał, biegniemy na pierwszą Quote
iwa77 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Iskierko - napisz może w tytule , że potrzebna jest pomoc w robieniu ogłoszeń ! Bez ogłoszeń to marne szanse ! Trzeba działać !Może jakaś dobra duszka pomoże.;) Quote
lewkonia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Hmmm... Nie sądziłam, że określenie skrzacik tak się spodoba;). Skrzacik jest wielkości yorka - tylo dopiąć czerwoną kokardkę i wszędzie zada szyku. Wielbiciele małych terierów pilnie poszukiwani. Quote
iwa77 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Jak trzeba będzie to przypniemy nawet dwie kokardki :evil_lol: byle tylko domek się znalazł!:loveu: Quote
iwa77 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Cioteczki kto może zrobić Allegro i Ale Gratkę dla malucha ?????? Quote
iwa77 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Oj maluszku kochany co tak cichutko u ciebie ? Gdzie są wszyscy :mad: Tak - to my nie ruszymy z miejsca :shake: Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Malutka ślicznota zamiast yooreczka weź Skrzateczka Quote
Recommended Posts