iwop Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 sABA TO WARIATKA:lol: usiłowałam ja dzisiaj czesać, bo sierś ma w strasznym stanie ale ona chciała siebawić i wywóciła mnie prosto w swoje kupsko! :mad: Super! Quote
ANETTTA Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='iwop']sABA TO WARIATKA:lol: usiłowałam ja dzisiaj czesać, bo sierś ma w strasznym stanie ale ona chciała siebawić i wywóciła mnie prosto w swoje kupsko! :mad: Super![/quote] noi co takiego wielkiego sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:stało.....:diabloti::diabloti:hihi .kupa to była z Ciebie pełna smiechu .. Quote
ayla1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='iwop']sABA TO WARIATKA:lol: usiłowałam ja dzisiaj czesać, bo sierś ma w strasznym stanie ale ona chciała siebawić i wywóciła mnie prosto w swoje kupsko! :mad: Super![/quote] to na szczęście;) Quote
ANETTTA Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 czy moze byc tak ............................ http://www.allegro.pl/item387678287_bernardyn_suka.html czekam na inf o poprawkach ...... sunia hoppaj do krakowa ...:multi:juz niedługo poniedziałek juz jutro :multi: Quote
ayla1 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='ANETTTA']czy moze byc tak ............................ http://www.allegro.pl/item387678287_bernardyn_suka.html czekam na inf o poprawkach ...... sunia hoppaj do krakowa ...:multi:juz niedługo poniedziałek juz jutro :multi: super,ale pisałam ze benia na 99% jedzie do domu z ogrodem w brzesku. ale na razie moze zostawmy,bo ciągle pozostaje ten 1%...:roll: Quote
ANETTTA Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 ok w razie czego usune aukcje .......1% .........trzymam kciuki za domek benia Quote
iwop Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Saba jest w krakowie u Ayi:loveu: Sedalin działał na nią trochępobudzająco i musiałyśmy stawać w drodze bo przechodziła do przodu!:evil_lol: Jak dotarłysmy do hoteliku to Sabcia jak zobaczyła Ayie to od razu popędzila do niej jakby znała ją od dawna! Potem na trawce, juz bez smyczy była tak zaszokowana, że jest bez uwięzi, że nie wiedziała co robić i stała w miejscu!:oops: AYIA JESTEŚMY Z JOLA TWOJĄ FANKĄ! KRAKÓW NIE PO RAZ PIERWSZY OKAZŁA WIELKIE SERCE OSTROWIECKIM PSOM! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
t_kasiek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 :) juz sie nie moge doczekac kiedy bede mogla ja odwiedzic !!!!! ayla - kiedy moge przyjechac ja poznac ???? oczywiscie 3mam kciuki za ten domek :) Quote
iwop Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 kasiek, ja tez trzymam kciuki :) Saba to wielka przytulanka! jak pomyslę, że nie siedzi juz an tym łańcuchu... to płakac mi się chce ze szczęścia...:oops: Quote
ANETTTA Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 mnie tez................................................. Quote
ayla1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Hej Dziewczyny! Pamiętajcie,że to Wam Saba zawdzięcza wolność.Jeszcze raz wielkie dzięki,że ją dowiozłyście.:loveu: Saba jest słodka jak miód i bardzo grzeczna,wącha z zaciekawieniem wszystkie psy.zero agresji-może leki jeszcze działają.. pozdrawiam serdecznie Quote
iwop Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 ayla, nie chodzi o licytacje kto więcej zrobiła, ale prawda jest taka, że jakby nie ty to Saba nadal siedziałaby na tym łańcuchu:-( Kończąc - dzięki tobie Saba może byc szczęśliwa a ja śpie pierwszy raz od dłuzszeogo czasu spokojnie... Wracałyśmy wczoraj z krakowa 5 godzin (normalnie 3) bo trafiłysmy na te cięzarówki, co jechały z predkością 20 /h :diabloti: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='t_kasiek']:) juz sie nie moge doczekac kiedy bede mogla ja odwiedzic !!!!! ayla - kiedy moge przyjechac ja poznac ???? oczywiscie 3mam kciuki za ten domek :)[/quote] Kiedy masz ochote to zadzwon do mnie lub do Asi i umowimy sie w hoteliku. ja równiez juz wczoraj poznalam Sabe ,dostała ode mnie kawałek kiszeczki ,niech wie że rozne rarytaski z Asia przynosimy psiaka .ja dzisiaj np.mam zamówione serca wolowe wiec bede je wieczorem gotowac. Niestety Asia wczoraj nie mogla jechac do potencjalnego domku bo zepsul sie jej samochod. ma sie zdzwonic z ludzmi bo wiadomo że mogli by sami przyjechac po nia ale nie o to chodzi ,domek musi byc sprawdzony.:lol: Quote
majqa Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś'](...)Niestety Asia wczoraj nie mogla jechac do potencjalnego domku bo zepsul sie jej samochod. ma sie zdzwonic z ludzmi bo wiadomo że mogli by sami przyjechac po nia ale nie o to chodzi ,domek musi byc sprawdzony.:lol:[/quote] Mam nadzieję, że sprawdzenie domku stanie się tylko formalnością, a historia Sabci zakończy szczęśliwie. Quote
t_kasiek Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 nie wiem czy dam rady wczesniej niz w weekand :( ale moze uda mi sie w czwartek - mialabys czas Foksiu ???? Quote
ayla1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 no i zaczyna się robić pod górę,pan z brzeska przyjeżdża jutro żeby ją sobie pooglądać.pociągiem.czyli wnioskuje że ze sterylką będzie problem.. zobaczymy jutro.mnie nie ma bo jadę do krzyczek,wracam w czw.to dam znać co i jak. pozdrawiam Quote
iwop Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 ojej...:( mam nadzieję, że wszystko się ułoży.. Saba jest tak kochana bidulka...:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 t_kasiek napisał(a):nie wiem czy dam rady wczesniej niz w weekand :( ale moze uda mi sie w czwartek - mialabys czas Foksiu ???? Jestesmy bo zabieramy psy do kundla ,tak ze okolo 17 30 bede napewno ,a wczesniej bedzie Asia. Zapraszamy:loveu: Quote
iwop Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Co do jedzenia to napewno zjada wszystko skoro wczesniej dostawała suche ziemniaki albo wcale...:shake: Quote
Recommended Posts