Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwop napisał(a):
Jestem załamana...

Pani nie miała tylko psa... Jest czwórka dzieci, które jutro idą do domu dziecka :-( Dzisiaj żegnały sie z psem i kotami.

Mam dosyć wszystkiego.

matko święta,to dramat,jakaś masakra,no nie....
nie dziwię Ci się ,ze masz dość,dobra.załatwcie transport do krakowa,ja go przejmę,może ktoś mi z nim pomoże,kasiek?damy radę?porobimy cegiełki?
jakieś zbiórki,to młoda sunia ,może jakoś pójdzie...:roll:
ostatnio wydałam mixa bernardyna-to może z drugim też się uda...
jak ta sunia do psów?agresja czy light?

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayla, nawet nie wiesz jak jestem ci wdzięczna!:loveu:
Ale niestety Saba jest agresywna w stosunku do psow... Musi być sama więc nie mozna ryzykować:shake: Na razie postanowilam, że zapłacimy z Jolą sąsiadce aby jej codziennie dawała jeść i wodę. ja bedę oczywiście tam zaglądać...

Posted

iwop napisał(a):
ayla, nawet nie wiesz jak jestem ci wdzięczna!:loveu:
Ale niestety Saba jest agresywna w stosunku do psow... Musi być sama więc nie mozna ryzykować:shake: Na razie postanowilam, że zapłacimy z Jolą sąsiadce aby jej codziennie dawała jeść i wodę. ja bedę oczywiście tam zaglądać...

bardzo dobry pomysł,jest jakas szansa na transport?

Posted

iwop napisał(a):
Troche nie na temat.. Ale czy jest ktoś na dogo co zajmuje sie rottwaileram...?:oops:

Ja, AgnieszkaP,akacha, inne nicki mi umknęły. W czym problem?

Posted

Bo mam sygnał o bardzo łagodnym rotku, którego własciciel jest chory na raka i jak nie znajdzie dla niego domu (buda i łańcuch wykluczony) to go uśpi. Wszystko napisze jak bede znac konkrety...:oops:

Posted

iwop napisał(a):
Jestem załamana...

Pani nie miała tylko psa... Jest czwórka dzieci, które jutro idą do domu dziecka :-( Dzisiaj żegnały sie z psem i kotami.

Mam dosyć wszystkiego.

matko jaka tragedia....ale w sprawie dzieci nie mozemy nic pomoc niestety :( :( :(

ayla1 - jesli tylko uda sie przewiesc psiaka do Krakowa to jasne, ze ci pomoge :) tylko jak załatwić transport.....

Posted

iwop napisał(a):
Może udałoby mi się coś załatwić, ale naprawdę macie ją zamiar zabrac...?

no tak,biore ja do krakowa,przeciez co ona tam biedna zrobi na tym łańcuchu,..

Posted

Tak... Jola wyprosiła od TZ samochód i przywieziemy Sabę obie, Jola może jechać w piątek... Ciekawe jak ona wejdzie od opla:roll:

CUDOWNE JESTEŚCIE:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

iwop napisał(a):
Tak... Jola wyprosiła od TZ samochód i przywieziemy Sabę obie, Jola może jechać w piątek... Ciekawe jak ona wejdzie od opla:roll:

CUDOWNE JESTEŚCIE:loveu::loveu::loveu::loveu:

w piątek?tj.20.06?łużycka 111-zapraszam.:p

Posted

Kochane ciotki "zbawicielki" czy moge prosic na priva telefon do kontaktu...?:oops:

Zjawiłyście się jak z niebo.:oops: Dzisiaj wlaścicielka domu i posesji, gdzie jest Saba oświadczyła, że pies ma do końca miesiąca zniknąc bo ona sobie "nie życzy" ucieszyła się chyba wyraźnie, że dzieci już nie ma...:shake: Co z k...:angryy:

Posted

Dzięki cynkowi Anettty przejrzałam ten wątek (żeby zebrać info i zamieścić suczkę na stronie adopcyjnej bernardynów i tym podobnych ;)) - ale nic nie zrozumiałam :oops: - czy może ktoś jasno napisać jaka jest sytuacja tej suki? Czy ona ma zaklepany jakiś pewny DT? I czy wiadomo kto będzie zajmował się jej adopcją (kontakt dla zainteresowanych)?

Posted

t kasiek... myśłałam, że ustaliłyście to z ayla..( że jedzie do Krakowa.

Teraz suka jest sama , na lańcuchu. ja chodze ją karmić na zmiane z kolezanką :(