ANETTTA Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 o tak wyglada szczesliwy piesio :multi::multi::multi: Quote
iwop Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 ojej! To jest Saba?:crazyeye: Ayla, płakać mi się chce - pamietam ją wynędzniała , okropnie brudną...:-( A teraz to piekna sunia! Kocham was ciotki:loveu::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ayla1 napisał(a):Wszystkiego dobrego Iwonko! pozdrawiam A ja ciebie Asiu pozdrawiam i zapytuje kiedy cie ujrza psiaki w hoteliku?:loveu:bo znaczy że już jestes w krakowie? Quote
ayla1 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ale laska się zrobiła,co nie?normalna psina wystawowa:p Quote
Tengusia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 przepraszam za off w katowickim schronie jest sliczny mlody benek, ma rok i duza niedowage, trafil do schronu z ulicy ... pomocy :placz: Quote
ayla1 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 jak się zachowuje?jak reaguje na inne psy,ludzi? Quote
Tengusia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 pojecia nie mam bo dzisiaj widzialam go pierwszy raz i raczej u nas tego nie sprawdzimy bo nie mozna brac psow na spacery a w klatce zachowanie nie jest adekwatne do rzeczywistosci Quote
ANETTTA Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 benius ma swoj watek tu http://www.allegro.pl/item428304254_...osi_o_dom.html http://www.dogomania.pl/forum/showth...4#post10791284 __________________ http://www.allegro.pl/item428304254_...osi_o_dom.html :shake::shake::shake::shake: Quote
ayla1 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Tengusia napisał(a):pojecia nie mam bo dzisiaj widzialam go pierwszy raz i raczej u nas tego nie sprawdzimy bo nie mozna brac psow na spacery a w klatce zachowanie nie jest adekwatne do rzeczywistosci no dobra,a jak zareagował na Ciebie przy pierwszym kontakcie?wycofywał się,wychodził,merdał ogonasem,ciągnąl na smyczy?jak był łapany pod schronem?podchodził?uciekał?szczekał?przez kraty szczeka czy się chowa?przy podawaniu jedzenia jak sie zachowuje?ufny,nieufny?na kwarantannie jest?sam w boksie? chcecie od razu dla niego ds czy do hotelu najpierw żeby go poobserwowac przed oddaniem? Quote
Tengusia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 a wiec do krat podszedl z radoscia, lizal mnie po rece i kladl swoja lape na mojej rece, jak otworzylismy klatke i chcielismy go wyciagnac zeby zrobic foty na zewnatrz to nie chcial wyjsc trzeba bylo go na sile wyciagac z boksu bo on sie bal, do czlowieka bardzo przytulasny, chce sie glaskac i piescic, do psow chcial podbiegac ale mysle ze bardziej zabawowo bo podskakiwal jak szczenior nie warczal nie mial pozycji psa atakujacego, na smyczy stal grzecznie nie szarpal nie probowal uciekac tylko pozowal mi przed obiektywem niczym model, na smyczy tez szedl ladnie nie szarpal nie ciagnal tyle moge powiedziec, pies jest sam w boksie, niekastrowany, do adopcji co do hotelu czy DT to ja nie chce decydowac to pytanie juz do milosnikow rasy ktorzy znaja sie na benkach i wiedza czego mozna sie po nich spodziewac, za hotel trzeba placic wiec pytanie co bedzie no i nie wiem jak schronisko zareaguje bo oni raczej sa przeciwko choc moze teraz juz sie cos zmienilo ;) co do wyciagania go do hotelu to proponuje sie skontaktowac z maciaszek ona dlugo juz jedzi do schronu i zna dobrze panie w biurze wiec bedzie mogla jakby co zadzialac by wydali psa ;) Quote
t_kasiek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 beniowi trzeba pomoc !!!!!!!!!!! A co do Saby.....strasznie mi glupio ze do niej w koncu nie pojechalam :( mialam strasznie duzo pracy bo od dzis poszlam na urlop do odwolania - musze napisac mgr - ke...... Quote
Recommended Posts