majqa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Wspaniale, że do Saby uśmiechnęło się szczęście od ucha do ucha!!! Quote
ayla1 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 iwop napisał(a):Tak się ciesze! :loveu: Ayla a Saba jest już domyta? Może zrobimy jakąś zrzutkę żeby ją ciachnąć?:oops: mają wysterylizować, nie myłam,bo szczepiłam:cool1: pozdrawiam Quote
majqa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Może czas na zmianę tytułu, na jeszcze bardziej optymistyczny? Quote
wellington Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 pilnujcie tej sterylki Tak, tak , racja !!! Jak tylko Saba sie zadomowi to pojedzie do Krakowa na sterylke do lecznicy na ul.Narvik. Tak uzgodnilismy z nowym domkiem i bedziemy tego pilnowac ;). Ayla nawet recznie do umowy adopc. dopisala ze gdyby ew. Saba byla szczenna to bedzie ster. aborc. Quote
iwop Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 A będzie mozna liczyć na jakieś zdjęcie...?:oops: marze o tym żeby zobaczyc ja szczęsliwą i domytą...Chodzę do tego domu karmić koty chudziutkie jak sznurki (dzisiaj ktoś je pochlapał farbą olejną:-() i patrząc na bude Saby, ciągle widze ją na tym krótkim łańcuchu... Quote
t_kasiek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 super, ze tak szybko udalo sie znalesc domek dla Saby :) :multi: Quote
ayla1 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Saba to taka cwana bestia,ze nie ma takiej fizycznej możliwości,żeby ją złapać...goniliśmy ją z 15 minut u nowych właścicieli zeby ją przytrzymać jak będzie otwierana brama.i zero szans bo jak już poczuła wiatr we włosach to hulaj dusza...:shake: jedyna opcja złapania tej wielkiej kudłatej wariatki to zapędzić ją w slepy róg-co tez zrobiliśmy.. a ona wtedy bezbłędnie gleba na plecy i łapy w górę:crazyeye::lol: Quote
t_kasiek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 a bo ona sie glaskac lubi bardziej niz biegac :D:D:D Quote
t_kasiek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 A Ja Bym Chciala Fotki Jakies Zobaczyc...... Quote
ayla1 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 t_kasiek napisał(a):A Ja Bym Chciala Fotki Jakies Zobaczyc...... dam Ci adres,to podjedź i popstrykaj,ok? Quote
t_kasiek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 jesli tylko moge to chetnie....ale czy nowy domek sie zgodzi ???? a tymczasem: prosze - zagladnijcie czasem....moze ktos chce adoptowac kociaka ???? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10402474#post10402474 Quote
iwop Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 ayla nawet nie wiesz jak się ciesze, że Saba ma dom..:oops: co do koicat to w ostrowcu mamy do wydania 10:shake: Quote
t_kasiek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 3majcie kciuki - jutro jeden z moich kociakow ma jechac do nowego domku :) mam nadzieje, ze pani sie nie rozmysli..... a co do Saby - nie bylam bo od wtorku mam taka migrene, ze ledwo daje rade chodzic do pracy....i nawet na dogo malo bywam bo nie daje rady patrzec w komp.... Quote
ayla1 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 dzwoniłam dziś do nowych właścicieli Saby. Sunia praktycznie cały dzień biega po ogrodzie razem z małym Goofim,który pozwala jej dosłownie wchodzić sobie na głowę. wielka przyjaźń.mają tylko jeden problem. gdy chcą ją złapać,zeby zamknąć ją w kojcu,to ona ucieka...:evil_lol: i tak się gonią.:cool1: teraz czekamy az Kasia zrobi fotki obiecane;) pozdrawiam Quote
ayla1 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 t_kasiek,i co z tą Sabą?nie możemy się już doczekac:loveu: Quote
t_kasiek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 przepraszam, ale w lipcu nagle wyladowalam w szpitalu, bylam operowana a potem na L4.....dopiero tydzien temu wrocilam do pracy :( postaram sie jechac w tym tygodniu....przepraszam :( Quote
ayla1 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 t_kasiek napisał(a):przepraszam, ale w lipcu nagle wyladowalam w szpitalu, bylam operowana a potem na L4.....dopiero tydzien temu wrocilam do pracy :( postaram sie jechac w tym tygodniu....przepraszam :( ale wszystko w porządku? Quote
t_kasiek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 tak, raczej tak choc czasem jeszcze bok mnie boli.....we wrzesniu mam isc do kontroli to sie przekonamy.....ale o Sabie pamietam i postaram sie pojechac w tym tygodniu, choc nie wiem jak to bedzie bo w sobote mamy wesele w rodzinie, a poza tym jest dlugi weekand - musze zadzwonic do tych panstwa i zapytac czy moge przyjechac no i kiedy..... Quote
iwop Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Bardzo chcialabym wiedziec co u Saby...:oops: Quote
t_kasiek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 beda wiadomosci, beda tylko dajcie mi troszke czasu :( dobrze..... Quote
Recommended Posts