Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
Tak się ciesze! :loveu:
Ayla a Saba jest już domyta?

Może zrobimy jakąś zrzutkę żeby ją ciachnąć?:oops:

mają wysterylizować,
nie myłam,bo szczepiłam:cool1:
pozdrawiam

Posted

pilnujcie tej sterylki

Tak, tak , racja !!!
Jak tylko Saba sie zadomowi to pojedzie do Krakowa na sterylke do lecznicy na ul.Narvik. Tak uzgodnilismy z nowym domkiem i bedziemy tego pilnowac ;).

Ayla nawet recznie do umowy adopc. dopisala ze gdyby ew. Saba byla szczenna to bedzie ster. aborc.

Posted

A będzie mozna liczyć na jakieś zdjęcie...?:oops: marze o tym żeby zobaczyc ja szczęsliwą i domytą...Chodzę do tego domu karmić koty chudziutkie jak sznurki (dzisiaj ktoś je pochlapał farbą olejną:-() i patrząc na bude Saby, ciągle widze ją na tym krótkim łańcuchu...

Posted

Saba to taka cwana bestia,ze nie ma takiej fizycznej możliwości,żeby ją złapać...goniliśmy ją z 15 minut u nowych właścicieli zeby ją przytrzymać jak będzie otwierana brama.i zero szans bo jak już poczuła wiatr we włosach to hulaj dusza...:shake:
jedyna opcja złapania tej wielkiej kudłatej wariatki to zapędzić ją w slepy róg-co tez zrobiliśmy..
a ona wtedy bezbłędnie gleba na plecy i łapy w górę:crazyeye::lol:

Posted

3majcie kciuki - jutro jeden z moich kociakow ma jechac do nowego domku :) mam nadzieje, ze pani sie nie rozmysli.....

a co do Saby - nie bylam bo od wtorku mam taka migrene, ze ledwo daje rade chodzic do pracy....i nawet na dogo malo bywam bo nie daje rady patrzec w komp....

Posted

dzwoniłam dziś do nowych właścicieli Saby.
Sunia praktycznie cały dzień biega po ogrodzie razem z małym Goofim,który pozwala jej dosłownie wchodzić sobie na głowę.
wielka przyjaźń.mają tylko jeden problem.
gdy chcą ją złapać,zeby zamknąć ją w kojcu,to ona ucieka...:evil_lol:
i tak się gonią.:cool1:
teraz czekamy az Kasia zrobi fotki obiecane;)
pozdrawiam

• 1 month later...
Posted

przepraszam, ale w lipcu nagle wyladowalam w szpitalu, bylam operowana a potem na L4.....dopiero tydzien temu wrocilam do pracy :( postaram sie jechac w tym tygodniu....przepraszam :(

Posted

t_kasiek napisał(a):
przepraszam, ale w lipcu nagle wyladowalam w szpitalu, bylam operowana a potem na L4.....dopiero tydzien temu wrocilam do pracy :( postaram sie jechac w tym tygodniu....przepraszam :(

ale wszystko w porządku?

Posted

tak, raczej tak choc czasem jeszcze bok mnie boli.....we wrzesniu mam isc do kontroli to sie przekonamy.....ale o Sabie pamietam i postaram sie pojechac w tym tygodniu, choc nie wiem jak to bedzie bo w sobote mamy wesele w rodzinie, a poza tym jest dlugi weekand - musze zadzwonic do tych panstwa i zapytac czy moge przyjechac no i kiedy.....

• 3 weeks later...