Foksia i Dżekuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 iwop napisał(a):Jak tam Saba...?:oops: Saba jest grzeczna i wcele jej nie przeszkadzaja male psiaki ,ktore wypuszczam i ktore biegaja miedzy boksami ,nie szczeka na nie tylko przyglada sie z zaciekawieniem na to co ja otacza, Wyglada na spokojna i zrównaowazona psinke. zjada wszystko co sie jej da. Quote
iwop Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Foksia i Dżekuś nie znasz dobrego hoteliku dla kotów? Nie mam co zrobić w wakacje z moimi 2 kotami... Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 iwop napisał(a):Foksia i Dżekuś nie znasz dobrego hoteliku dla kotów? Nie mam co zrobić w wakacje z moimi 2 kotami... jedyny hotelik dla kotow z tego co wiem jest w wieliczce ale czy sa tam miejsca tego nie wiem ,ale kontakt do wieliczka ma np.karusiap,jagienka,Agag Quote
iwop Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Dzieki :0 na szczęście znalazłam juz doskonałe rozwiązanie ...:) Quote
t_kasiek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 a mozesz mi podac adres hoteliku i swoj numer na PW ?? tylko ja bym tam sobie od razu po pracy pojechala czyli tak kolo 15:30....bedzie ktos ?? Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 t_kasiek napisał(a):a mozesz mi podac adres hoteliku i swoj numer na PW ?? tylko ja bym tam sobie od razu po pracy pojechala czyli tak kolo 15:30....bedzie ktos ?? Podam ci nr.do Asi bo ona napewno bedzie wczesniej i nr.do marcina bo on przyjazdza tak kolo 16 ,to mu powiedz ze jestes od nas to cie wpuści do saby. Quote
iwop Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 I co słychac u Sabci..? przznam, że troche mi jej brakuje:oops: Quote
t_kasiek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 kurcze....czekalam na PW, ale od rana bylam w pracy a tam nie mam dostepu do neta :( no i przeczytalam jak wrocilam z pracy :( a czy w sobote mozna tam podjechac ??? Quote
Ank@ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Saba była dzisiaj w programie ! I z tego co zrozumiałam to CHYBA ma dom. Po za tym, że dwa razy zwiała i zerwała obróżkę, to była bardzo grzeczna. Taki przytulaśny miś z niej. :loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ank@2 napisał(a):Saba była dzisiaj w programie ! I z tego co zrozumiałam to CHYBA ma dom. Po za tym, że dwa razy zwiała i zerwała obróżkę, to była bardzo grzeczna. Taki przytulaśny miś z niej. :loveu: Zwiała bo boi sie panicznie samochodu ,zreszta skad ma wiedziec co to jest?:lol: T-kasiek ,zaptaj Asi bo ja jestem w hotelu jutro bo w sobote mam imieniny męza Quote
iwop Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 To znaczy, że nie jedzie juz do Brzeska...?:oops: Quote
majqa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Ank@2']Saba była dzisiaj w programie ! I z tego co zrozumiałam to CHYBA ma dom. (...) Jak to rozumieć? Sunia jest w hoteliku? W nowym domu? Padła obietnica nowego domu (nawiązanie do poprzedniej, kolejna)? Quote
iwop Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 To Saba nie jedzie w końcu do Brzeska...?:oops: Quote
ayla1 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 witam, saba nie jedzie do brzeska,bo tak jak pisałam zaczęło się robić pod górę,pan nie przyjechał i nie raczył nawet mnie uprzedzić.no ale olać pana,bo jutro saba jedzie do domu pod kraków,osobiście ją zawożę.państwo powiedzieli że nie muszą jej oglądać bo już wiedza że ja chca-i to mi sie podoba,a nie zawracanie głowy na darmo.:mad: wariatka nam 2 razy uciekła spod auta,zgubiłam przez nią portfel,dostaje szału,jak ktoś chce założyć jej obroże-podejrzewam ze boi się powrotu na łańcuch..do auta brak możliwości żeby wsiadła.zapluła mi cały tył.całą drogę bekała..:lol: a poza tym jest bardzo kochana...:loveu: pozdrawiam Quote
majqa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Aya, ja wiem, że to poważna sprawa ale....to jak to opisałaś, wybacz..dałaś mi dziś chwilę na uśmiech....:lol: Quote
t_kasiek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 a ja mialam jutro jechac do Saby :( no nic...w takim razi zycze jej szczescia w nowym domku i bardzo zaluje, ze nie poznalam jej osobiscie ?? ayla - jakie wyszly koszty za hotelik za Sabe ?? potrzebna sa pieniazki ?? Quote
iwop Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Tak bardzo sie ciesze!:loveu::loveu::loveu: ayla jestes kochana1 A niemowiłam, że Sabcia jest wariatka!:eviltong: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ten telefon oczywiscie byl z programu ,ale nie pisalismy nic ze panstwo sa zainteresowanie żeby znowu nie zapeszac. Domek po rozmowie wygladal na super ,ale tak naprwde okaże sie jak Asia przyjedzie z Saba na miejsce.:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 iwop napisał(a):No własnie... Juz pojechała?:oops: Saba juz jest w domku ,myslałam że Asia napisze ale widocznie wrociła pożno i jest zmeczona . Dziekuje pani Xeni za transport Saby do nowego domku.Dzieki Pani Xeni Saba od dzisiaj jest w domku.Asia nie mogla jej zawiesc bo w czwartek jak łapała Sabe zgubila portfel ,w ktorym byly wszystkie dokumenty miedzy innymi dowód rejestracyjny i prawo jazdy. Dzieki pani Xeni jeszcze Mela z Harbutowic ma dom ,bo tez zawiozła pania na Łuzycka i pani tez wybrala własnie Mele.:lol: Quote
iwop Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Foksia i Dżekuś dziękuje za wieści :loveu: mam nadzieję, że jutro dowiemy się więcej :0 Ayla:loveu::loveu::loveu: Quote
ayla1 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 witam, taakkk!!!:loveu::multi: dom z wielkim ogrodem,po którym może biegać do woli. na wizyty gości zamykana w boksie,z budą. z małym psem.. no.. i własnie dzwoniłam,żeby ich nie zamykali w jednym boksie na noc ale już się zaprzyjaźnili i z goofym i biegają razem po ogrodzie, żeby za bardzo się nie zaprzyjaźnili. ups. :roll: Quote
iwop Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Tak się ciesze! :loveu: Ayla a Saba jest już domyta? Może zrobimy jakąś zrzutkę żeby ją ciachnąć?:oops: Quote
Recommended Posts