Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwop napisał(a):
Jak tam Saba...?:oops:

Saba jest grzeczna i wcele jej nie przeszkadzaja male psiaki ,ktore wypuszczam i ktore biegaja miedzy boksami ,nie szczeka na nie tylko przyglada sie z zaciekawieniem na to co ja otacza,
Wyglada na spokojna i zrównaowazona psinke. zjada wszystko co sie jej da.

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
Foksia i Dżekuś nie znasz dobrego hoteliku dla kotów? Nie mam co zrobić w wakacje z moimi 2 kotami...

jedyny hotelik dla kotow z tego co wiem jest w wieliczce ale czy sa tam miejsca tego nie wiem ,ale kontakt do wieliczka ma np.karusiap,jagienka,Agag

Posted

t_kasiek napisał(a):
a mozesz mi podac adres hoteliku i swoj numer na PW ?? tylko ja bym tam sobie od razu po pracy pojechala czyli tak kolo 15:30....bedzie ktos ??

Podam ci nr.do Asi bo ona napewno bedzie wczesniej i nr.do marcina bo on przyjazdza tak kolo 16 ,to mu powiedz ze jestes od nas to cie wpuści do saby.

Posted

kurcze....czekalam na PW, ale od rana bylam w pracy a tam nie mam dostepu do neta :( no i przeczytalam jak wrocilam z pracy :(

a czy w sobote mozna tam podjechac ???

Posted

Saba była dzisiaj w programie ! I z tego co zrozumiałam to CHYBA ma dom.
Po za tym, że dwa razy zwiała i zerwała obróżkę, to była bardzo grzeczna.
Taki przytulaśny miś z niej. :loveu:

Posted

Ank@2 napisał(a):
Saba była dzisiaj w programie ! I z tego co zrozumiałam to CHYBA ma dom.
Po za tym, że dwa razy zwiała i zerwała obróżkę, to była bardzo grzeczna.
Taki przytulaśny miś z niej. :loveu:

Zwiała bo boi sie panicznie samochodu ,zreszta skad ma wiedziec co to jest?:lol:

T-kasiek ,zaptaj Asi bo ja jestem w hotelu jutro bo w sobote mam imieniny męza

Posted

[quote name='Ank@2']Saba była dzisiaj w programie ! I z tego co zrozumiałam to CHYBA ma dom. (...)
Jak to rozumieć? Sunia jest w hoteliku? W nowym domu? Padła obietnica nowego domu (nawiązanie do poprzedniej, kolejna)?

Posted

witam,
saba nie jedzie do brzeska,bo tak jak pisałam zaczęło się robić pod górę,pan nie przyjechał i nie raczył nawet mnie uprzedzić.no ale olać pana,bo jutro saba jedzie do domu pod kraków,osobiście ją zawożę.państwo powiedzieli że nie muszą jej oglądać bo już wiedza że ja chca-i to mi sie podoba,a nie zawracanie głowy na darmo.:mad:
wariatka nam 2 razy uciekła spod auta,zgubiłam przez nią portfel,dostaje szału,jak ktoś chce założyć jej obroże-podejrzewam ze boi się powrotu na łańcuch..do auta brak możliwości żeby wsiadła.zapluła mi cały tył.całą drogę bekała..:lol:
a poza tym jest bardzo kochana...:loveu:
pozdrawiam

Posted

a ja mialam jutro jechac do Saby :( no nic...w takim razi zycze jej szczescia w nowym domku i bardzo zaluje, ze nie poznalam jej osobiscie ??

ayla - jakie wyszly koszty za hotelik za Sabe ?? potrzebna sa pieniazki ??

Posted

iwop napisał(a):
No własnie... Juz pojechała?:oops:

Saba juz jest w domku ,myslałam że Asia napisze ale widocznie wrociła pożno i jest zmeczona .
Dziekuje pani Xeni za transport Saby do nowego domku.Dzieki Pani Xeni Saba od dzisiaj jest w domku.Asia nie mogla jej zawiesc bo w czwartek jak łapała Sabe zgubila portfel ,w ktorym byly wszystkie dokumenty miedzy innymi dowód rejestracyjny i prawo jazdy.
Dzieki pani Xeni jeszcze Mela z Harbutowic ma dom ,bo tez zawiozła pania na Łuzycka i pani tez wybrala własnie Mele.:lol:

Posted

witam,
taakkk!!!:loveu::multi:
dom z wielkim ogrodem,po którym może biegać do woli.
na wizyty gości zamykana w boksie,z budą.
z małym psem..
no..
i własnie dzwoniłam,żeby ich nie zamykali w jednym boksie na noc
ale już się zaprzyjaźnili i z goofym i biegają razem po ogrodzie,
żeby za bardzo się nie zaprzyjaźnili.
ups.
:roll: