ayla1 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ank@2 napisał(a):oj, to ta sunia przyjeżdża do hotelu. też przyjdę ją poznać :roll: boski masz banner!!!!!jaki fotogeniczny ten gaworek:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ayla1 napisał(a):obydwie będą w hotelu w którym jestem osobą nadzorującą,bezpośrednio pod moją opieką.pojedyńcze boksy z budkami,kilka razy w ciągu dnia wypuszczane na trawiasty wybieg. Dokladnie tak ,tylko że Asia ma ogromne serce ale nie pisze ,ze zaraz wpadnie w klopoty finansowe (jezeli juz ich nie ma),bo hotel kosztuje ,a każda z nas ma na utrzymaniu zwierzaki , Asi musi zaplacic jeszcze z hotel za 3 pieski ktore wzieła z zamoscia . Na razie ma od mojej znajomej 50 zl na jamnisie i 40 na barnardynke ,a hotel kosztuje 15 zl za dobe od jednego psa. Mysle wiec ,że nalezy jej pomoc finansowo ,moze jakis bazarek dziwczyny byscie zrobiły albo jakaś zbiorke zeby jej pomóc. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ayla1 napisał(a):boski masz banner!!!!!jaki fotogeniczny ten gaworek:loveu: A czy Asiu tez szukasz domu?:loveu: Quote
ayla1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):A czy Asiu tez szukasz domu?:loveu: jeszcze nie,ale niedlugo chyba zaczne:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ayla1 napisał(a):jeszcze nie,ale niedlugo chyba zaczne:lol: Jak nie zwolnisz tempa to napewno juz niedlugo bedziesz szukac domku ale nic sie nie martw wynajmiemy ci kojec w hoteliku ,przynajmniej nie bedziesz musiał opuszczaC PSIAKÓW BEZ KTORYCH NIE MOŻESZ ŻYC:evil_lol: Quote
t_kasiek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 przepraszam za offa, ale sa tutaj cioteczki z Krakowa wiec moze mi cos poradzicie..... tak przy okazji - moze mi jakos pomozecie bo kompletnie nie wiem gdzie napisac i co robic....wczoraj kolo mojej pracy pojawila sie mama z czteroma kocietami - skryły sie przed deszczem kolo biura i narazie tam zostaly. Maluchy sa juz na tyle duze, ze jak im dzis dalismy jesc to zjadly normalna kocia karme. Maluchy moznaby złapać, ale mamy raczej nie dam rady :( jest praktycznie dzika :( tylko nie mam co zrobic z tymi maluchami :( mam w domu kotke, ktora maluchow raczej nie zaakceptuje :( gdybym jeszcze miala dom ale w mieszkaniu nie mam takiej mozliwosci - poradzcie co robic - propozycje wyslijcie na PW jesli mozecie !!!!! szefowa chce je przepedzic, bo sa w jej ogródku :( Quote
ayla1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Jak nie zwolnisz tempa to napewno juz niedlugo bedziesz szukac domku ale nic sie nie martw wynajmiemy ci kojec w hoteliku ,przynajmniej nie bedziesz musiał opuszczaC PSIAKÓW BEZ KTORYCH NIE MOŻESZ ŻYC:evil_lol: dobre...:lol:ale z rabatem? to fajnie,będziemy po sąsiedzku:evil_lol: Quote
ANETTTA Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='t_kasiek']przepraszam za offa, ale sa tutaj cioteczki z Krakowa wiec moze mi cos poradzicie..... tak przy okazji - moze mi jakos pomozecie bo kompletnie nie wiem gdzie napisac i co robic....wczoraj kolo mojej pracy pojawila sie mama z czteroma kocietami - skryły sie przed deszczem kolo biura i narazie tam zostaly. Maluchy sa juz na tyle duze, ze jak im dzis dalismy jesc to zjadly normalna kocia karme. Maluchy moznaby złapać, ale mamy raczej nie dam rady :( jest praktycznie dzika :( tylko nie mam co zrobic z tymi maluchami :( mam w domu kotke, ktora maluchow raczej nie zaakceptuje :( gdybym jeszcze miala dom ale w mieszkaniu nie mam takiej mozliwosci - poradzcie co robic - propozycje wyslijcie na PW jesli mozecie !!!!! szefowa chce je przepedzic, bo sa w jej ogródku :( jak pomoc kotkom i Kasi :placz::placz::placz: Quote
majqa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='t_kasiek'](...) kompletnie nie wiem gdzie napisac i co robic....wczoraj kolo mojej pracy pojawila sie mama z czteroma kocietami - skryły sie przed deszczem kolo biura i narazie tam zostaly.(...) szefowa chce je przepedzic, bo sa w jej ogródku :( Zasięgnij języka pisząc do Tweety. Może będzie miała jakiś pomysł albo dom, zwłaszcza, że to zdrowe kociaki. Quote
t_kasiek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 nie moge do niej wyslac PW...nie wiem czemu...ale wyslalam na maila - mam nadzieje, ze odczyta :( Quote
majqa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 t_kasiek napisał(a):nie moge do niej wyslac PW...nie wiem czemu...ale wyslalam na maila - mam nadzieje, ze odczyta :( Napisz wobec tego jeszcze do - nick - Przyjaciel Koni. Quote
t_kasiek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 napisalam na maila !!!!! do Przyjaciel Koni napisze jak tylko wroce z pracy - dzieki Quote
t_kasiek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ....tutaj jest link do watku na miau http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=77003 Quote
ayla1 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 benia była pokazana w "Kundlu.."i dzwonił pan z brzeska,potrzebuje przytulaka do domu z ogrodem,ma spać w domu:multi:oby nie zapeszyć... Quote
majqa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ayla1 napisał(a):benia była pokazana w "Kundlu.."i dzwonił pan z brzeska,potrzebuje przytulaka do domu z ogrodem,ma spać w domu:multi:oby nie zapeszyć... No to nie zapeszam ale co sobie poskaczę z radochy to moje!!! :multi: Quote
iwop Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 ojej:oops: Saba wczoraj została odrobaczona, ponieważ ze szczepieniem trzeba poczekać więc wzięłam od weta szczepionke to za tydzień trzeba jej dać... Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 majqa napisał(a):...w oczekiwaniu i tak warto podciągnąć wątek. Agnieszko czy to ty ? jezeli tak to zawsze mozesz ja odwiedzic w hotelu:loveu: Quote
iwop Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Bardzo mi jej szkoda :( siedzi cały czas sama :-( Energia ja az rozpiera i domaga się głasków... Dobrze, że to juz niedługo... Quote
t_kasiek Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 juz niedlugo Sabuniu,.....juz niedlugo !!!!!!!!!!!! Quote
ayla1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='iwop']ojej:oops: Saba wczoraj została odrobaczona, ponieważ ze szczepieniem trzeba poczekać więc wzięłam od weta szczepionke to za tydzień trzeba jej dać...[/quote] super że je szczepisz:loveu: Quote
majqa Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='ayla1']super że je szczepisz:loveu:[/quote] To przygrywka do ścieżki szczęścia, taką mam nadzieję! Quote
Recommended Posts