ANETTTA Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 jesli to dt dajcie namiary na siebie.... Marka ..wrzuci na swoja stronke adopcyjną beni Quote
t_kasiek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 iwop napisał(a):t kasiek... myśłałam, że ustaliłyście to z ayla..( że jedzie do Krakowa. Teraz suka jest sama , na lańcuchu. ja chodze ją karmić na zmiane z kolezanką :( sunia ma jechac do ayla1 wiec to jej ostateczna decyzja, ja obiecalam pomoc jak bedzie juz u niej :) no ale z tego co ayla pisala to TAK :) ja chciala sie tylko upewnic :) dlatego zapytałam :) ayla - napisz mi prosze gdzie mieszkasz (na PW) bo bardzo chcialabym poznac sunie osobiscie - jesli oczywiscie nie masz nic przeciwko temu :) Quote
ayla1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ja biore sunie do krakowa do hotelu a kasiek pomoże w utrzymaniu. teraz sunia jest na łańcuchu gdzieś w ostrowcu,w następny piątek odbieram ją w krakowie i ja jej szukam domu i ja się nią opiekuje. wszystko się zgadza wszystkim?;) Quote
iwop Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Bez zmian... Cały czas praktycznie jest sama...:shake: Dzieci pojechały do domu dziecka więc, tylko ja na zmianę z koleżanka ja odwiedzamy, ale poniewaz musze chodzic do jamniczki (w moim podpisie) to długo u niej nie jestem:oops: Zresztż co to za odwiedziny jak ciągle jest na łańcuchu.:-( Jakby nie ty, to najlepszym wyjściem byłby niestety schron Ratujesz Sabę... Quote
t_kasiek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 czyli sunia przyjezdza w piatek, tak ?? bardzo prosze o szczegoly jesli bedzie dokladnie wiadomo - mogłabym przyjechac i porobic jej ładne zdjęcia do ogłoszen Quote
iwop Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Ciotki, plany uległy nieco zmianie... Jola może wziąść wolne dopiero w poniedziałek więc wyjechałybyśmy w poniedziałek rano i koło 12 byłybysmy w Krakowie... W czwartek umówiona jestem z wetem na szczepienie... Quote
t_kasiek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 troche szkoda, bo myslalam, ze w sobote przyjade poznac Sabe i porobie fotki...no ale trudno A wiecie, ze dzis w Gazecie Wyborczej ukazalo sie ogloszenie o naszej Sabie.....moj maz mi pokazał bo mu sie baaaardzo spodobała :D:D:D a ja mowie, ze niedlugo poznam ta dame osobiscie :) Quote
ANETTTA Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 a ja suni zrobie dzisiaj allegro .......moze ktos porobi inne ogloszenia poprosze nie zawodna Zuzanne Quote
iwop Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 aya, a mozna zapytac gdzie będzie benia i jamnisia w Krakowie...? Tzn u kogo...? Quote
ayla1 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 obydwie będą w hotelu w którym jestem osobą nadzorującą,bezpośrednio pod moją opieką.pojedyńcze boksy z budkami,kilka razy w ciągu dnia wypuszczane na trawiasty wybieg. Quote
iwop Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 pÓŁ GODZINY TEMU POSZŁAM DAC JEJ WODE I JEŚĆ! ZNINĘŁA, NIE MA NAWET TEJ MARNEJ BUDY! ANI ŚLADu!:placz::placz: Quote
iwop Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 W tym domu wszystko pozamykane, nie ma kogo o co zapytac! Po południu pójde jeszcze raz a potem pójdziemy z policją Jestem załamana...:-( Quote
iwop Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Nie pojechała do Mielca z buda! Cos z nią zrobili! Quote
t_kasiek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 iwop napisał(a):W tym domu wszystko pozamykane, nie ma kogo o co zapytac! Po południu pójde jeszcze raz a potem pójdziemy z policją Jestem załamana...:-( co Ty piszesz ???? :placz::placz::placz: ale moze jednak do schroniska ja zawiezli a bude wyrzucili....pytaliscie ludzi.....choc zazwyczaj w takich sprawach nikt nic nie widzial o matko !!!! no gdzie ona jest :placz::placz::placz: Quote
iwop Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Przepraszam Wszystkich! Pies SiĘ OdnalazŁ! Suka ByŁa Na Spacerze A Buda ZostaŁa PrzesuniĘta W Krzaki Bo Jest DuŻe SŁoŃce I Jej Nie WidziaŁam! Quote
iwop Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Naprawde przepraszam... ale jak nie zobaczyłam budy i psa to mysłałam, że trupem padnę! aya zadzwonie do ciebie w piątek, ok? Quote
t_kasiek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 uff, ale dobrze ze to tylko fałszywy alarm....Kraków cały czas czeka na Sunie :) Quote
ayla1 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 iwop napisał(a):Naprawde przepraszam... ale jak nie zobaczyłam budy i psa to mysłałam, że trupem padnę! aya zadzwonie do ciebie w piątek, ok? uffff......... dzwoń kiedy chcesz,tylko nie strasz;) Quote
ZUZANNA11 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Podnoszę ! POstaram się choć na paru portalach suńkę ogłosić. :) Quote
Ank@ Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 oj, to ta sunia przyjeżdża do hotelu. też przyjdę ją poznać :roll: Quote
ANETTTA Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 o boze az mi serce podskoczyło ....ale dobrze ze skonczyło sie ok .......czekamy na hepyend Quote
Recommended Posts