Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
t kasiek... myśłałam, że ustaliłyście to z ayla..( że jedzie do Krakowa.

Teraz suka jest sama , na lańcuchu. ja chodze ją karmić na zmiane z kolezanką :(

sunia ma jechac do ayla1 wiec to jej ostateczna decyzja, ja obiecalam pomoc jak bedzie juz u niej :) no ale z tego co ayla pisala to TAK :) ja chciala sie tylko upewnic :) dlatego zapytałam :)

ayla - napisz mi prosze gdzie mieszkasz (na PW) bo bardzo chcialabym poznac sunie osobiscie - jesli oczywiscie nie masz nic przeciwko temu :)

Posted

ja biore sunie do krakowa do hotelu a kasiek pomoże w utrzymaniu.
teraz sunia jest na łańcuchu gdzieś w ostrowcu,w następny piątek odbieram ją w krakowie i ja jej szukam domu i ja się nią opiekuje.
wszystko się zgadza wszystkim?;)

Posted

Bez zmian... Cały czas praktycznie jest sama...:shake: Dzieci pojechały do domu dziecka więc, tylko ja na zmianę z koleżanka ja odwiedzamy, ale poniewaz musze chodzic do jamniczki (w moim podpisie) to długo u niej nie jestem:oops: Zresztż co to za odwiedziny jak ciągle jest na łańcuchu.:-(

Jakby nie ty, to najlepszym wyjściem byłby niestety schron
Ratujesz Sabę...

Posted

czyli sunia przyjezdza w piatek, tak ?? bardzo prosze o szczegoly jesli bedzie dokladnie wiadomo - mogłabym przyjechac i porobic jej ładne zdjęcia do ogłoszen

Posted

Ciotki, plany uległy nieco zmianie... Jola może wziąść wolne dopiero w poniedziałek więc wyjechałybyśmy w poniedziałek rano i koło 12 byłybysmy w Krakowie...

W czwartek umówiona jestem z wetem na szczepienie...

Posted

troche szkoda, bo myslalam, ze w sobote przyjade poznac Sabe i porobie fotki...no ale trudno

A wiecie, ze dzis w Gazecie Wyborczej ukazalo sie ogloszenie o naszej Sabie.....moj maz mi pokazał bo mu sie baaaardzo spodobała :D:D:D a ja mowie, ze niedlugo poznam ta dame osobiscie :)

Posted

obydwie będą w hotelu w którym jestem osobą nadzorującą,bezpośrednio pod moją opieką.pojedyńcze boksy z budkami,kilka razy w ciągu dnia wypuszczane na trawiasty wybieg.

Posted

W tym domu wszystko pozamykane, nie ma kogo o co zapytac! Po południu pójde jeszcze raz a potem pójdziemy z policją

Jestem załamana...:-(

Posted

iwop napisał(a):
W tym domu wszystko pozamykane, nie ma kogo o co zapytac! Po południu pójde jeszcze raz a potem pójdziemy z policją

Jestem załamana...:-(

co Ty piszesz ???? :placz::placz::placz: ale moze jednak do schroniska ja zawiezli a bude wyrzucili....pytaliscie ludzi.....choc zazwyczaj w takich sprawach nikt nic nie widzial

o matko !!!! no gdzie ona jest :placz::placz::placz:

Posted

Przepraszam Wszystkich! Pies SiĘ OdnalazŁ! Suka ByŁa Na Spacerze A Buda ZostaŁa PrzesuniĘta W Krzaki Bo Jest DuŻe SŁoŃce I Jej Nie WidziaŁam!

Posted

iwop napisał(a):
Naprawde przepraszam... ale jak nie zobaczyłam budy i psa to mysłałam, że trupem padnę!

aya zadzwonie do ciebie w piątek, ok?

uffff.........
dzwoń kiedy chcesz,tylko nie strasz;)