Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

t_kasiek napisał(a):
to moze masz jakis pomysl co do suni.....poród za około 2 tyg.

ja nie mam pojęcia gdzie ją umieścić u mnie nie da rady nie mam jak oddzielić jej od reszty zwierzaków.:shake:

Posted

ayla :loveu:coś będziemy kombinować jakby rzeczywiście się trafiło... Nawet płatny...

A mozesz powiedziec cos więcej...?:oops:

Ale jakie 400 km? Z Ostrowca jest około 200 km do Krakowa

Posted

iwop napisał(a):
ayla :loveu:coś będziemy kombinować jakby rzeczywiście się trafiło... Nawet płatny...

A mozesz powiedziec cos więcej...?:oops:

Ale jakie 400 km? Z Ostrowca jest około 200 km do Krakowa

czyli 400 w dwie strony?

Posted

niestety dom o którym myślałam jest już zajety przez innego psa.:roll:
ale walczymy i szukam.porozpuszczałam wici,potrzebuję jedno dobre zdjęcie,z bliska mordki,wyślę do "Kundel bury..." i zrobie allegro,tylko pliz niech mi ktoś wyśle dobrą fotkę na maila.

Posted

iwop napisał(a):
ayla to dla kogo był ten tymczas...? Bo już nie wiem... Dziewczyny powpisywały inne psy i nie wiem teraz o co chodzi :(

miałam tymczas-hotelik ale dla małej suni.miałam też ds ale się spóźniłam,bo już znaleźli sobie innego psa.
mam hotel w krakowie 15 zł-doba ale sama nie udźwignę finansowo,bo mam już 5 psiaków na wyłączność po hotelach.

Posted

Jestem załamana...

Pani nie miała tylko psa... Jest czwórka dzieci, które jutro idą do domu dziecka :-( Dzisiaj żegnały sie z psem i kotami.

Mam dosyć wszystkiego.

Posted

Teraz pies zostął kompletnie sam. Musze tam chodzić codziennie... I jeszcze te koty:placz:

Dzieciom niestety pomóc nie mogę... :-(

Posted

iwop napisał(a):
Teraz pies zostął kompletnie sam. Musze tam chodzić codziennie... I jeszcze te koty:placz:

Dzieciom niestety pomóc nie mogę... :-(

szkoda tych dzieci :placz::placz::placz::placz::placz:cos ie dzieje z tym swiatem .....z ludzimi dla nich juz nie ma zadnych wartosci ..

Posted

[quote name='iwop']Nie wysłałam ci gosiU???

jej , przepraszam... to pewnie przez ta jamniczkę , która znalazłam.

Wysłane.

wylij fotki moze to cos pomoze .......hoopaj sunia na 1 stronke pokaz mordke swiatu

a moze jakies ogloszenia mam psiak allegro podajcie mi namiary tel i adres meilowy