Jump to content
Dogomania

Magicstar ENRICO, CH.Fortuno Mio Amore Bi-Bi & JCH. Doris Rachel Al Stajsi :)

Recommended Posts

Posted

:calus::calus:Małgosiu - dziękuje ogromnie :)

To strasznie miło słyszeć(czytać) takie słowa ze strony hodowcy/właściciela świetnych toyków :sweetCyb:

Ogon ma okropny szczerze przyznam :laugh2_2:Teraz taki głupi wiek, każda część ciała rośnie inaczej, raz ma krótką szyje a potem zmienia się w "żyrafke",raz taka raz inna :lol:
Ona cały rodowód ma 26,5-28 cm więc nie licze tutaj na 25 cm toyka :)
Ogromne dzięki za "prognoze":iloveyou:

Niekąpana Mambusia :loveu:

Buziaki dla "Beyondków" :loveu:

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JEST PRZEŚLICHNA !!!!!

pięknie zlozona sylwetka !!! THE BEST !!!

oczywiscie !! te proporcje będą sie zmieniały jeszcze z 1,5 m-ca az ok 7 mca sylwetka ustabilizuje sie ! i zacznie się etap , kiedy będzie nabierała masy !!!
ogonek - będzie lepszy , nie martw się , juz po calkowitej wymianie ząbkow organizm będzie pracowal nad wlosem !!!

Buzka od ,,Beyondczyków''

Posted

martyna ja sie na budowie nie znam (choc starac sie w to wglebiac) ale co moge napisac to ze jest pzresliczna :loveu:
a w oczach to raczej aniolka nie widac co?? :diabloti: no i Unek zdecydowanie lepiej mi sie tak podoba taki meski teraz :cool3:

wstawiaj czesciej fotki co!!

a dla czarnuli

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

Posted

Dziewczyny dziękuje Wam bardzo :loveu:
Szczerze mówiąc ja już czekam az ona zacznie nabierać masy i włosa :loveu:

A teraz portreciki mojego słodkiego aniołka, chociaz czy nie powinnam napisac diabełka..?:evil_lol:

Posted

martyna ale ci rosnie dziewczyna no no ogonek rzeczywiscie lekko nieobrosniety ale pzreciez ona malutka jeszcze jej sie zrobi kita :loveu:

wstawiaj wiecej fotek czemu tak malo wstawiasz?

Posted

Dzisiaj mam w domu "podwójne urodzinki" :multi::multi::multi:

Unek kończy dziś DWA LATKA :loveu::loveu: [SIZE=2]Wszystkiego najlepszego mój "białomisiu" :Rose::smilecol::calus: Dziękuje za wszystko, choć nie raz przez Twoje humorki zeszliśmy z ringu JH ale jak można Cię nie kochać ?:lol: I przede wszystkim za to, że rozkochujesz mnie w pudlach z dnia na dzień coraz bardziej i za to, że moge powiedzieć iż mam pięknego pudla, ja tak uważam i nigdy tego nie zmienie :) Tyle pięknych chwil razem przeżyliśmy,I wiem, że będzie ich jeszcze cała masa :BIG: Krótko mówiąc - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO piękny króliewiczu :bday:
[SIZE=2]Obyśmy jeszcze wiele Twoich urodzin razem obchodzili :sweetCyb:

Kropka - moja yoreczka kończy dziś ROCZEK:loveu:
Wszystkiego najlepszego "pogromczyni wszelkich kotów" :iloveyou::iloveyou: Za co jestem Ci wdzięczna? Za wszystko...Za Twoje szczekanie o 5 rano,za wspaniały charakter i, że bez wyrzutów sumienia patrząc na Ciebie moge powiedzieć - mam pięknego yorka, nie tylko pod względem eksterieru ale i charakteru :new-bday:

HAPPY BIRTHDAY :loveu::new-bday::BIG::tort::bday:

• 1 month later...
Posted

Witam,
oglądam,
nadrabiam,
podziwiam
i
pozdrawiam.

:lol::lol:....:lol::lol:
:lol:......:lol:....:lol::lol:
:lol::lol:.............:lol::lol:
:lol::lol:.....:lol::lol:
:lol::lol:
:lol:

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Super fotki, tereny widzę takie jak u mnie;)
Unek jaki paker, klata że hoho. Strasznie mu łzawią oczka, jednak u czarnych to niewątpliwy plus że tego po prostu nie widać. A gdzie czarna panienka?

Posted

Gośka napisał(a):
Super fotki, tereny widzę takie jak u mnie;)
Unek jaki paker, klata że hoho. Strasznie mu łzawią oczka, jednak u czarnych to niewątpliwy plus że tego po prostu nie widać. A gdzie czarna panienka?

No, tereny mamy podobne :lol: Ale wole takie niż zatłoczone uliczki gdzie nie ma jak psa spuścić ze smyczy :shake:
No niestety, oczka łzawią.U Mamby nic nie widać, a ten ciągle z tymi zaciekami lata, chociaż muszę przyznać, że jesli miałabym wybierać czy trzeci pudel będzie biały czy czarny to wybrałabym białego :razz:
Czarna panienka siedziała w domu:lol: Jak trafie znów na słoneczko to porobie jej zdjęcia ;)

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziękujemy :cool3:

My tymczasem delektujemy się wspaniałą pogodą i cieplutką wodą w basenie.I Unek w końcu mógł spełnić swoje marzenie - popływać w upalny dzień :))

I tak spędzamy większość dnia :lol: