martyna. Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Zakładam nowy temacik poświęcony moim pudliszonkom :loveu: Myśle, że tak będzie łatwiej i o info na ich temat i o foto :) FORTUNO MIO AMORE Bi-Bi - Mł.Ch.Pl.,Mł.Zw.Eur.Śr.i Wsch.,Mł.Zw.Pl O:INT.CH DEIMOS BLACK BOY Besin Poklad M:Jun.Ch NORIKA Bruzovske Udoli Teraz pare zdjęć Mamby (Doris) Quote
Gośka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Na pewno teraz będzie łatwiej oglądać wszystkie pudliszony:p Martyna rośnie ci śliczna dziewczynka:loveu: Quote
martyna. Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Dziękuje :) Zobaczymy co będzie jak dorośnie ;) Quote
Gośka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Hmm :hmmmm: myślę że pudel;) a poważnie to wygląda na to że będzie bardzo ładną panienką:loveu: Quote
Equus Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 CUDO!!! A na tym przedostatnim zdjęciu to sama się tak ustawiła? Normalnie profesjonalistka:crazyeye: Quote
martyna. Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Dzięki :) Sama,sama ona często łapie takie pozy :loveu:Gośka, ja czasem mam wrażenie, że to taka mała słodka małpka która strasznie przypomina pudla :D Jutro jedziemy na wystawe do Lidzbarka i zostajemy na mazurach :loveu: Wyobraźcie sobie, że moje dzieciaczki mają większy bagaż niż ja:lol::lol: Mambolina rośnie jak na drożdzach - 21,5 x 20cm i 1,6 kg:crazyeye::loveu::loveu: Jak myślicie duży średniak czy standarcik??:evil_lol: Quote
Gośka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Bilu też się tak od dzieciństwa ustawiał:p coś w sobie mają te czeskie pudle, a Mamba piffko lubi?;) Bo Bilu dałby się pokroić za grzańca z żółtkiem:lol: Nooo 1,6kg myślę że standard jak nic:evil_lol: Martyna najwyżej będziemy tymi jedynymi w swoim rodzaju co to zakupiły toya a mają standarda:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jednak znając życie to nie przewidzi się do końca co z czego wyrośnie. Quote
martyna. Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Czy lubi piwo hmm nie wiem :lol: Wiem, że lubi jeść groszek i wpychają się razem z Ptysiem żeby coś im dać:cool3: Mi osobiście nie przeszkadzałoby gdyby Mamba wyrosła na standarda :evil_lol: Ale masz racje, do końca nie można przewidzieć co wyrośnie....Ptyś ma dziadka mini a rodziców toy, i sam jest toy'em. Ciekawość mnie zżera co wyrośnie z tej mojej Mamby :)) Quote
Czarna_Owieczka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 http://img60.imageshack.us/img60/1456/mambus4vp1.jpg śliczny duet :loveu: :loveu: Quote
Cheritka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 To jesr cudeńko :loveu: http://img60.imageshack.us/img60/6721/mambaa1ce9.jpg Quote
Oleniek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 to z dwoma kitkami- toż to mały diabełek..oj tak mi się podoba że chyba skopiuję i na tapetę wrzucę:lol: Quote
martyna. Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Dziękuje :loveu::loveu: Oleniek, bardzo prosze ;) Będzie mi miło jak to zdjęcie znajdzie się na Twoim pulpicie :)) Quote
Paula&Goofi Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Hejka ! :loveu: Cudowne masz pudliszony!!! :loveu::loveu::loveu: http://img234.imageshack.us/img234/5634/mambaa3vp1.jpg To zdjęcie jest prześliczne :lol: Ślicznie ta mała się ustawia :evil_lol: Pozdrawiam i zapraszam do nas :razz: Quote
KingToy's Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Witaj!!! Mamba ...- jest przesliczna !!! ( przedostatnie foto - w stojce !!! ) buzka od KingToy's...ow !!! Ps/. a wiele sympatii i oczarowania rodzi jednak ta foteczka ! jest poprostu BOSKA !!! 1- 15 lipca nie mielismy netu !!!! dzisiaj walczylam ...- i w koncu udalo się ... juz zainstalowalam nowy system i net ! mamy sporo tematow do nadrobienia ....... ale sa i mile niespodzianki !!! Pozdrowko Quote
martyna. Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Witamy :loveu: No to się ciesze że net już działa :)) Dziękuje za miłe słowa :) A coż to za niespodzianka na nas czeka?:D Mów szybko bo mnie osobiście już ciekawość zżera :)) Buziaki :) Quote
martyna. Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 W przyszłym tygodniu ten słodki cukiereczek kończy 4 miesiące :loveu::loveu: Jutro jedziemy towarzysko do Gdyni :loveu: Quote
Cheritka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Martyna2006 napisał(a):W przyszłym tygodniu ten słodki cukiereczek kończy 4 miesiące :loveu::loveu: Jutro jedziemy towarzysko do Gdyni :loveu: Cztery miesiące to, prawie dorosły pies :evil_lol::evil_lol:. A czemu do nas nie zaglądasz ? Quote
Czarna_Owieczka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Śliczna mała :loveu: Wybieracie się do Białegostoku pod koniec sierpnia? :) Quote
Pudelka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Tak , Tak widzialam Mambe w Gdyni jest PIĘKNA i rozkoszna :D zauroczyla mnie :D Quote
martyna. Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 To ja przedstawiam Wam mojego "nowego" Unka :loveu: I jak się podoba?:)) Quote
pati Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Martyna wyglada slicznie a jak sie ustawia no no prawdziwy arystokrata :loveu: nie masz wiecej fotek? jakos nie chce sie wierzyc ze nie pstrykasz nic wygon lenia i wstawiaj fotki :cool3: Quote
martyna. Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Pati - dziękujemy :* Moje toyeczki :loveu: Nie wykąpane, nie wyczesane :lol: Tutaj rozglądają sie za rzuconą piłką :evil_lol: Mambusia: 24/22-23cm i 2kg :loveu: Myśle, że wiele jeszcze centymetrów jej nie przybędzie. Dzisiaj kończy 5 miesięcy !! Quote
KingToy's Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Śliczne foteczki !!! BRAWO !!! Unek - jaki to uroczy chłopczyk !!! Mambula - przesliczna głowa !!! Z dniem ukonczenia 5-miesiąca Życzymy jej aby zdrowo i pięknie rosła , i na przyszłość samych sukcesów wystawowych !!! noo... i czesem nech ustąpi miejsca Duszence oczywiscie !!! duza Buzka w oba czarne toyskie noseczki od Toysów-,,Beyondchyków '' Ps/. a Mamba , prognoza wzrostu : max 2-3 cm ( tj . ostatecznie 26, mniej niz 27 cm i waga ok. 2,8 kg ) ...i nie martw sie o ogon ! to taka faza w tym okresie wieku ... wydaje sie ze jest na nim 5 wloskow na krzyż..... tak było i u Mityi , wczesniej u KaYi .... Kaya ma ogon jak szop i Mitya ..prawie ... Mamba będzie miała n ie mniej obrośnięty ogonek !!! Pozdrawiamy serdeczniue i dziekujemy za odwedziny na naszym russ- temacie ! Quote
Recommended Posts