ksenka1 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Załatwiałam dziś siano dla koni. Właściwie już załatwiłam, ale podjechałam do "znajomego" bo prosił zebym wypasała u niego konie. Chciałam tylko sprawdzic co to za łąka. Przywitało mnie warczenie i szczekanie, patrzę w dół a pod nogami mam szczeniora z wielkim brzuszyskiem i matową sierścią. Okazało sie, ze suka "sama" sie rozmnozyła, a co ze szczeniekiem? -Jak nikt nie weźmie to pójdzie do ziemi.... Bąbel to mix onka, o ogromnej silnej łapie. Ma około 10 tygodni. Będzie pieknym psem i doskonałym, naprawde doskonałym stróżem jesli tylko dostanie szansę. Nie wiem ile mamy czasu, raczej niewiele :( Zaznaczyłam ze jeśli gospodarz miałby już dość psa ma przynieść go do mnie, tyle ze szczeniora to moja Ksena zje odrazu :( Pilnie poszukuję chociaż DT. Pomóżcie,błagam.... Jutro pies zostanie odrobaczony, jak tylko TZ przywiezie preparat. Oto Bąbel: Quote
ksenka1 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Do góry Bąbelku. Pokaż jaki piękny jestes:loveu: Kto jest w stanie pomóc? Quote
Rafal84 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ladny pies z niego bedzie jak dorosnie, tylko dajmy mu szanse na dorosniecie. Quote
ksenka1 Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Zaraz lecę odrobaczyć malucha. Będzie więcej fotek i może ciut ładniejsze :) Mam plakaciki do wydrukowania i porozwieszania. Jesteś chętny/a podaj meila :loveu: Quote
ksenka1 Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Właśnie odrobaczyłam Bąbla. Wylizał wszystko, dosłownie wszystko. Kiedy go drugi raz odrobaczyc? Nie znam sie na szczeniakach, ale chyba za tydzien jakoś... Okazało sie ze ma 3 miesiące. Urodził się 2 marca. Dziś :) Quote
mysza 1 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Nikt do maluszka nie zagląda? Musisz szybciutko domek znaleźć, pokazuj się światu Quote
Patsi Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Piękny jest :loveu::loveu::loveu:Pucholek taki! Kciuki za szybkie znalezienie dobrego domku! Quote
strawberry Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Piękny!!!! :loveu::loveu: podeśle fotki chętnym znajomym. Jeszcze takie pytanko, to będzie takie psisko wielkości Onka? bo ładnie się zapowiada... no i jeszcze w jakiej miejscowości przebywa. Pozdrawiam Quote
mysza 1 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 strawberry napisał(a):Piękny!!!! :loveu::loveu: podeśle fotki chętnym znajomym. Jeszcze takie pytanko, to będzie takie psisko wielkości Onka? bo ładnie się zapowiada... no i jeszcze w jakiej miejscowości przebywa. Pozdrawiam No podobno ma być onkowaty, ale pewności to z takimi nigdy nie ma;) Quote
ksenka1 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Gdzies koło Onka stał. Łapa jest naprawdę imponująca:cool3: Psiak jest w zachodniopomorskim, okolice Stargardu. W razie czego jakiś transport sie znajdzie :loveu: Quote
mysza 1 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Jeszcze nie ma, allegro mu zrobię, jesli nie uprzedzi mnie ktoś z fundacji, bo tam tez ma wątek i o to samo zapytałam. Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 mysza 1 napisał(a):Jeszcze nie ma, allegro mu zrobię, jesli nie uprzedzi mnie ktoś z fundacji, bo tam tez ma wątek i o to samo zapytałam. to dobrze bo samo podrzucane nic nie da Quote
mysza 1 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=379028189 Quote
ksenka1 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Dzięki, ale psiak już na 99% znalazł domek. Jakby co to zmienimy wszystko na dobkę. Zaraz znajdę do niej link :) Quote
Recommended Posts