Buffy Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Franek to dorosły kocurek, ma ok. 3 lat, jest wykastrowany, odrobaczony. Niestety, ma kłopoty z pęcherzem, staramy się im zaradzić. /Z tego względu na razie nie może być zaszczepiony./ Jest bardzo nietypowym buraskiem: ma białe paluszki u wszystkich łapek. :) Szukamy dla Franka domu z możliwością wychodzenia w bezpiecznej okolicy. Taki dom byłby ideałem. Franio mieszka w Lublinie. Quote
Buffy Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Nie chcę zapeszać - ale o Frania pytał domek. Prosimy o mocne kciuki. :) Quote
Buffy Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Najprawdopodobniej po niedzieli będzie coś wiadomo. I zaraz dam znać. Quote
Katia80 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dziękuję Buffy za wątek. Wczoraj się zarejestrowałam. Cały czas czekamy na informacje z domku. Franio to kot problemowy, boimy się, że wróci. A u nas (tzn. na osiedlu i u koleżanki) - nie ma warunków :shake: Dam znać od razu, jak będzie coś wiadomo. Quote
Buffy Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Pozwolę sobie zacytować Kasię, która pisze na "miau": W sobotę zawiozłyśmy z Gosią Frania do pani Agnieszki. Wielki kawał ziemi, zielono, pięknie. 6 ogromnych psów, które zalizałyby gościa na śmierć Pani Agnieszka kocha zwierzęta z wzajemnością. Franka nic lepszego nie mogło spotkać - tyle powiem. Byle by tylko szybko się zaaklimatyzował i nie wywinął żadnego numeru. My z giegie jesteśmy - hmmm- szczęśliwe? Dzięki ciotki za kciuki. Pewnie pomogły, bo Franek nie jest kotem, które los kocha... Ale mimo to się udało! Przemiła koteczka i kocurek Dzwonek, który niestety nie zaszczycił nas powitaniem Bardzo, bardzo się cieszę i życzę Franiowi powodzenia w nowym domku. :multi: Quote
Katia80 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Dzięki Buffy za wątek! Wszystkim - za kciuki :p Udało się!! Quote
Recommended Posts