AniaB Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 vena - jesli gravisek znalazłby u Ciebie dom stały to była by chyba najwspanialsza chwila w jego zyciu.. :loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 AniaB napisał(a):vena - jesli gravisek znalazłby u Ciebie dom stały to była by chyba najwspanialsza chwila w jego zyciu.. :loveu::loveu::loveu: dokladnie tez tak pomyslalam:p Quote
GameBoy Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 AniaB napisał(a):gameboy - za Ciebie tez trzymałam kciuki:loveu:.. ale DT sa równie potzrebne jak DS..:lol: u mnie TZ nie zmiekl, niestety musze mu poprostu znalezc takiego psa o jakim ON marzy i bede miala spokoj Quote
AniaB Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 gameboy - za Ciebie tez trzymałam kciuki:loveu:.. ale DT sa równie potzrebne jak DS..:lol: Quote
vena&vivi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Dla nas tez to bedzie szczesliwe zakonczenie tylko jeszcze ta operacja, nie mam w tej chwili kasy. Doslownie mówiąc nie stać mnie teraz. Quote
kela Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Vena!-przeczytaj mój priv na molosach...-moze Ci poprawi humor?....:cool3: Quote
vena&vivi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Poprawil poprawił :) trzeba pomyslec o tej warszawie Quote
GameBoy Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 vena&vivi napisał(a):Poprawil poprawił :) trzeba pomyslec o tej warszawie a mozna cos wiecej wiedziec? chyba, ze nie psa to dotyczy to nie bylo pytania :oops: Quote
vena&vivi Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Mozna, mozna :) Kela proponuje przyjazd z Gravisem do warszawy poniewa zna tam dobrego weta, ktory wyleczyl jej psine. Quote
AniaB Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ja jak sie ogarne to wystawie jeszcze jakis bazarek na graviska i jego nóżke.. A jaki jest wstepny koszt operacji? Quote
vena&vivi Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ostatnie operacja kosztowala 200 albo z jakims malym kawalkiem. Jesli chodzi o warszawe to Kela poleca dr.DegórsĄ. Quote
_anula_ Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 W Toruniu jest bardzo dobry lekarz dr. Krawczyk i jeśli chodzi o zwierzęta w potrzebie bierze bardzo mało pieniążków, ja za kastracje wycięcie guzków i wyczyszczenie zębów zapłaciłam koło 100zl. Quote
vena&vivi Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 anula a gdzie przyjmuje?? Ja bylam z nim na wyszynskiego, bo tam tez dobrzy weci, uratowali moją suczkę, moich znajomych psa.Powiedz cos wiecej o doktorze Krawczyku? Już wiem na Legionów.Tylko Ci weci na Wyszynskiego znaja juz historie Graviska i nie wiem czy znowu zmieniac weta jak juz to pojechac do warszawy, ale na to pieniazki potrzebne ktorych brak. Quote
_anula_ Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Powiem tak to na prawdę świetny lekarz o czym świadczą choćby kolejki do niego ( musisz sie przygotować, że w poczekalni posiedzisz minimum z 2h ale na prawdę warto). Ten człowiek walczy o każde zwierze do końca i ma nawet taka zasadę że nigdy nie usypia zwierząt bo nie jest w stanie. jeśli jest taka sytuacja przykra to prosi znajomego weterynarza o dokonanie eutanazji to chyba świadczy o tym jakim wrażliwym jest człowiekiem. Quote
vena&vivi Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 A co u nas taka cisza.Jeszcze nie potrafie glosno oglosic ze Gravis zostaje u nas ale juz go nikomu nie oddam. Quote
Inez de Villaro Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 życzę wszystkiego najlepszego ....to piękne, co robicie! chociaz wiem że niełatwe....:) Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 vena&vivi napisał(a):A co u nas taka cisza.Jeszcze nie potrafie glosno oglosic ze Gravis zostaje u nas ale juz go nikomu nie oddam. lepiej nigdzie miec nie bedzie :loveu: Quote
vena&vivi Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Musiałam dojrzeć do tej decyzji:) teraz tylko martwi mnie jego noga a raczej brak finansow na jej leczenie. wiem ze jest mnostwo psow ktore potrzebuja pieniazkow a jak on zostaje u mnie musze sama zadbac o jego zdrowie. GameBoy a mozesz wstawic mi jakies banerki odsylajace do linku psiakow w potzrebie? Quote
Guest malva Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ja sie ciesze bardzo ze Gravicho u was zostaje,bo on tez sie z tego cieszy:loveu: wiesz co:jesli bedzie trzeba kasy po 10 lipca moge wam pozyczyc ,a oddacie mi na raty czy jak bedziecie mieli, to jak cos to na gg sie zgadamy Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 vena&vivi napisał(a): GameBoy a mozesz wstawic mi jakies banerki odsylajace do linku psiakow w potzrebie? a juz wiem o co chodzilo w pytaniu zadaym przez gg :p ja nie moge tego zrobic za Ciebie musisz wejsc w "panel uzytkownika" - edytuj podpis - "przeciagnac" przy pomocy myszki interesujacy Cie banerek i zatwierdzic, to wszystko Quote
vena&vivi Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 uwaga sprawdzam czy udalo mi sie zrobic banerki Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 vena&vivi napisał(a):uwaga sprawdzam czy udalo mi sie zrobic banerki brawo ciotka :multi: Quote
AniaB Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 vena - bardzo sie ciesze, ze Gravis ma to szczeście zostac u Was na zawsze..!!:loveu::loveu: Nie wiem z kolei co z bazarkiem, bo chyba na domne psy bazarku nie wolno robic, czy tak?:oops: Quote
vena&vivi Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Też tak mi się wydaje, sama musze sobie poradzoić :) zrób na innego pieska. Quote
Recommended Posts