Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AniaB napisał(a):
vena - jesli gravisek znalazłby u Ciebie dom stały to była by chyba najwspanialsza chwila w jego zyciu..

:loveu::loveu::loveu:

dokladnie tez tak pomyslalam:p

Posted

AniaB napisał(a):
gameboy - za Ciebie tez trzymałam kciuki:loveu:.. ale DT sa równie potzrebne jak DS..:lol:

u mnie TZ nie zmiekl, niestety
musze mu poprostu znalezc takiego psa o jakim ON marzy i bede miala spokoj

Posted

W Toruniu jest bardzo dobry lekarz dr. Krawczyk i jeśli chodzi o zwierzęta w potrzebie bierze bardzo mało pieniążków, ja za kastracje wycięcie guzków i wyczyszczenie zębów zapłaciłam koło 100zl.

Posted

anula a gdzie przyjmuje?? Ja bylam z nim na wyszynskiego, bo tam tez dobrzy weci, uratowali moją suczkę, moich znajomych psa.Powiedz cos wiecej o doktorze Krawczyku?

Już wiem na Legionów.Tylko Ci weci na Wyszynskiego znaja juz historie Graviska i nie wiem czy znowu zmieniac weta jak juz to pojechac do warszawy, ale na to pieniazki potrzebne ktorych brak.

Posted

Powiem tak to na prawdę świetny lekarz o czym świadczą choćby kolejki do niego ( musisz sie przygotować, że w poczekalni posiedzisz minimum z 2h ale na prawdę warto). Ten człowiek walczy o każde zwierze do końca i ma nawet taka zasadę że nigdy nie usypia zwierząt bo nie jest w stanie. jeśli jest taka sytuacja przykra to prosi znajomego weterynarza o dokonanie eutanazji to chyba świadczy o tym jakim wrażliwym jest człowiekiem.

Posted

vena&vivi napisał(a):
A co u nas taka cisza.Jeszcze nie potrafie glosno oglosic ze Gravis zostaje u nas ale juz go nikomu nie oddam.

lepiej nigdzie miec nie bedzie :loveu:

Posted

Musiałam dojrzeć do tej decyzji:) teraz tylko martwi mnie jego noga a raczej brak finansow na jej leczenie. wiem ze jest mnostwo psow ktore potrzebuja pieniazkow a jak on zostaje u mnie musze sama zadbac o jego zdrowie.

GameBoy a mozesz wstawic mi jakies banerki odsylajace do linku psiakow w potzrebie?

Guest malva
Posted

ja sie ciesze bardzo ze Gravicho u was zostaje,bo on tez sie z tego cieszy:loveu:
wiesz co:jesli bedzie trzeba kasy po 10 lipca moge wam pozyczyc ,a oddacie mi na raty czy jak bedziecie mieli, to jak cos to na gg sie zgadamy

Posted

vena&vivi napisał(a):

GameBoy a mozesz wstawic mi jakies banerki odsylajace do linku psiakow w potzrebie?

a juz wiem o co chodzilo w pytaniu zadaym przez gg :p
ja nie moge tego zrobic za Ciebie
musisz wejsc w "panel uzytkownika" - edytuj podpis - "przeciagnac" przy pomocy myszki interesujacy Cie banerek i zatwierdzic, to wszystko

Posted

vena - bardzo sie ciesze, ze Gravis ma to szczeście zostac u Was na zawsze..!!:loveu::loveu:

Nie wiem z kolei co z bazarkiem, bo chyba na domne psy bazarku nie wolno robic, czy tak?:oops: