GameBoy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 jak nie bedzie domu dla Gravisa podusze jeszcze TZ, za tyg bedziemy na swoim, wtedy nie bede go sluchala Quote
Inez de Villaro Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ania, jest jeszcze opcja, że Patrycja nie odda Ci Apisa....i wtedy ....:) Strasznie mi się podoba ten Wasz Gravis...:)Już go reklamuję tu i ówdzie. Quote
Ask@ Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Gravisek jest prze cudny i kochany!!!Ania na prawdę oddała mu całe swoje serce i dzięki temu jest z nim coraz lepiej!!!!! Quote
Guest malva Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 :):):) niezly zniego przystojniak ja widziałam jak hopsał po polance-nie wygladało to na hopsanie 8 letneigo psa;) no ale skoro jest tak oceniany... ja miałam kiedyś kundelka ktoremu weci dawali 5 lat wiecej- wiem ze sie mylili bo wiem kiedy on sie urodził- stres zjadł zeby i tyle.. a psiak dożył 14 lat:) Quote
vena&vivi Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Pewnie ze kochany :) Przyznam sie ze za kazdym razem jak jest szansa na domek to bardzo sie ciesze ale tez rycze strasznie bo juz ciezko mi sobie wyobrazic zycia bez niego. Mamy juz swoje rytuały codzienne :) zawsze noca chodzi ze mna po fajeczki na stacje :D wieczorem biore go do wyrka i sie przytulamy a w dzien szalenczy bieg przez park - kto szybciej, chodzimy do parku - ja pracuje na laptopie(nieraz moge wziasc prace do dommu) a on lezy kolomnie i patrzy madrze slicznymi oczkami. No i to codzienne cieszenie sie za kazdym razem jak wchodze do niego - kiedys mu dupka ta chudzinka odpadnie. Quote
AniaB Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Ania, jest jeszcze opcja, że Patrycja nie odda Ci Apisa....i wtedy ....:) Strasznie mi się podoba ten Wasz Gravis...:)Już go reklamuję tu i ówdzie. biore taką mozliwość pod uwage znając patie..:evil_lol::evil_lol::loveu: wtedy naprawde powaznie zastanawiałabym sie nad graviskiem.. mówie teraz serio.. Quote
vena&vivi Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 znalazlam nas na 39 stronie buuu strasznie daleko :) dzis bylo zapoznanie na dworzu z moim dozkiem :) i bylo pozytywnie. Moj najpierw warknaol, machnol lapka uspokoilam go i bylo super. Gravisodrazu ulegl, okazal ze chce sie bawic, machal dupka i szly kolo siebie na smyczach :) zero stresu i niecheci wobec siebie :) jutro nastepny spacer wszystkich cztrech :D Quote
GameBoy Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 jak sie logujesz musisz nacisnac "panel uzytkownika" tam masz wszystkie watki, w ktorych sie udzielasz Quote
vena&vivi Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 O super :) nie wiedzialam i strony wertowalam :) Quote
Guest malva Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 cztery psiaki na spacerku razem, to będzie piękny widok:) Quote
vena&vivi Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Bylismy na saceru we czworke :) najierw wszystkie na smyczach, pozniej nasze olbrzymy sposcilismy a jak zaczely sie bawic to Gravis tez strasznie chcial wiec oszlismy na lake i dawaj hulaj dusza piekla nie ma. Cała czworka bez smyczy, Gravis bawil sie z moja dozyca, Odi ich pilnowal coby Gravis nie pozwalal sobie za duzo. Podsumowujac Gravis biega z Obsesja, Oddi strozuje( nieraz ostrzegawcze warkniecie, na ktore Grav reaguje), mysle ze bedzie coraz lepiej. Narazie Odi go toleruje, nie jest nim szczegolnie zainteresowany i mu nie przeszkadza. A teraz wszystkie sa u nas :D Nasze blisko nas, Gravcio w korytarzu ale nas widzi(czyli nie siedzi sam obok) Quote
Guest malva Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 hurra!!:multi::multi::multi: swietne wieści:) fajosko:) Quote
AniaB Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 vena, z bazarku na nasze psy krakowskie i na graviska mam 20 zł dla niego Zrobie przelew za chwilke - powinnas miec je jutro na koncie.. Quote
AniaB Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 vena, przelałam 20 zł na graviska na Twoje konto Quote
vena&vivi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Aniu śliczie dziekuje, przyda sie bardzo bardzo bardzo Quote
kela Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Już na molosach napisałam,że bardzo się cieszę z takiego obrotu sprawy:lol::lol:-że przynajmniej ubywa kłopotów... Cieszę się bardzo,że psy się dogadują..., daje to więcej czasu na szukanie domu dla Gravisa-już beż trakiego ciśnienia czasowego..:cool3: Pozdrawiamy-Ela z Szonem i Amandą Quote
vena&vivi Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Kela ja tez sie strasznie ciesze. Mozemy chodzic na dluuugie spacery na ktore wczesniej czasu brakowalo. W domu juz sie mijaja bez napiecia :D Nieraz na spacerze Odi sie spina bo Gravis bawi sie specyficznie, podgryza i powarkuje ale tak zabawowo :) Quote
kela Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Życzę wam z całego serca jeszcze większego porozumienia:lol:!!!To wspaniale,że psy się jako tako integrują-bo nie ma takiego napięcia psychicznego w tej sytuacji zarówno u Was jak i u psów...:cool3:! Quote
Ask@ Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Dokładnie Kela bardzo mądrze powiedziane!!!Też strasznie się ciesz, że pasy się zaakceptowały :) Teraz na pewno jest Ani o wiele lżej ze spacerami :) Quote
vena&vivi Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ask@ przeklej prosze tu zdjecia z moosow. Ja guła i mi nie wychodzi. A teraz jeszcze przekleje najnowsze wiadomosci o Gravisku- Tiger Właśnie Przemek spotkal na spacerze kobiete ktora poznala Graviska jako Tigera. Mowi ze mieszka na czerniewiecach(to sa obrzeza Torunia), probowala go wtedy lapac bo widziala ze wasciciel ma go w d... Powiedziala ze on tak zawsze tam samopoas chodzzil, ludzi sie bal. Kiedys zagadala wlasciciela to powiedzial "ze ma juz dosc ciagle operacje na łapy". Znamy juz hitorie Graviska, wiem gdzie byly "wlasciciel mieszka" i to chyba nie dobrze bo go.... Ale pojade sprawdze czy nowego "sprawnego" psa nie ma. Quote
kela Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Już na molosach napisałam, aby nie nawiązywać kontaktu z byłym właścicielem Gravisa, rzeczywiście- jedynie sprawdzić,czy nie ma następnego psa- bo wg mnie - to nie jest materiał na właściciela... Mogę jedynie dodac,że w przypadku Gravisa - historia kołem się toczy... i miał pies ogromne szczescie, bo praktycznie - daliście mu nie tylko nowe imię, ale - co ważne - NOWE ŻYCIE!!!:lol::lol: Quote
Ask@ Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Przepraszam że tak późno!!! Oczywiście że wkleję z wielką przyjemnością zajęcia bardzo przystojnego Graviska!!!! Quote
Ask@ Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 A oto i on :) Tacy piękni jesteśmy i tak ładnie słuchamy kochanej pani :) Quote
Recommended Posts