GameBoy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 mam sukę swoją i szczeniaki na tymczasie, no i kota, mysle, ze to maly problem Quote
vena&vivi Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 A z allegrro nikt nie dzwonil, a moge jakos sprawdzic czy ktos obserwuje?? a kastrowany bedzie ale raczej w nowym domku bo powiniem odpoczac i nabrac sily, mysle ze zastrzezemy to w umowie aopcyjnej chyba ze lugo domku nie bedzie to ja to zrobie :) Quote
vena&vivi Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 GameBoy napisał(a):mam sukę swoją i szczeniaki na tymczasie, no i kota, mysle, ze to maly problem A czy Ty sie nad nim na stałezstanawiasz??ojej co ja widze koty i suki to dla Graviska bardzo maly problem - sprawdzilam na moich :0 male kotki mu po glowie chodza a na spacery chodzi z moja sunia kundelka lub ozyca,a sunie wyjadaja mu z miski, zabieraja smakolymi :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 słodziaka obserwują 2 osoby...ale z doświadczebnia wiem,że to nic nie oznacza...gdy ktos jest ok, to dzwoni od razu GB a ty myslisz o słodziaku na stałe czy na dt?:) Quote
GameBoy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ja mialam wziac do siebie Borysa tego niewidomego CC ale zostaje na stale u p.Tomka, wiec ja sie dalej rozgladam Quote
GameBoy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):słodziaka obserwują 2 osoby...ale z doświadczebnia wiem,że to nic nie oznacza...gdy ktos jest ok, to dzwoni od razu GB a ty myslisz o słodziaku na stałe czy na dt?:) jak juz to na stale przeciez on tymczas ma tylko TZ musze pokazac Gravisa bo on wspoldecyduje Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 To trzymam kciuki...taki dom to istny skarb:cool3::loveu: Quote
Guest malva Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 he, sunia i kotki to rzeczywiscie mały problem,wręcz nie problem;) super ze na stałe:) Quote
AniaB Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ja tez tzrymam kciuki.. Dogomaniacki dom to wiadomo, najlepszy - zadba, nie rozmnozy, bedzie kochać i nie da na łańcuch..:loveu::lol: Ech GameBoy - juz Ci zazdroszcze.. Molosy są najfajniejsze na swiecie..:loveu: Quote
AniaB Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 słodziaki..:loveu: czy to mniejsze to moze ta astunia Iga - złośnica?:roll::evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 AniaB napisał(a):słodziaki..:loveu: czy to mniejsze to moze ta astunia Iga - złośnica?:roll::evil_lol: dokładnie tak, to Igunia ex- złośnica :loveu: gdyby nie to, ze tak szybko znalazl sie taki dobry dom zostalaby u mnie :oops: Quote
Guest malva Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 to Gravis jako super słodziak wszechczasów pasowałby jak ulał:) i jak ,pokazałs go juz?? Quote
GameBoy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 malva napisał(a):to Gravis jako super słodziak wszechczasów pasowałby jak ulał:) i jak ,pokazałs go juz?? nie ma go jeszcze...zreszta najpierw tylko pokaze, pozniej bede "truła" :evil_lol: Quote
Guest malva Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 się dopytuję bo wszak własną gębą go reklamuję:loveu: a tak bardziej serio to jego dobro baardzo mi lezy na sercu Quote
kela Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ja też dalej gdzie tylko mogę - to go reklamuję!!Od piątku byłam bez dostępu do netu i kompa i cały czas zastanawiałam się co nowego u Gravisa.Szkoda bardzo,że rozmyślił a się ta osoba z FM... , bo gdybyś vena już coś wiedziała, to byłoby troszkę łatwiej... Tak sobie pomyślałam-może zwrócić się póki co z apelem do dogomaniaków w Toruniu-może ktoś pomógłby Ci w wyprowadzaniu tej gromadki.... Pozdrowienia-Ela Quote
Ask@ Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Ja osobiści nie miałam przyjemności poznać Ani i Gravisa ale wiem że dziewczyna bardzo ale to bardzo się poświęciła dla pieska trzeba jej jakoś pomóc!!!! Ja osobiści ją podziwiam i sądze że jest wielka!!!Dlatego też dogomaniacy z Torunia pomóżcie dziewczynie!!!!!!! A jakby Gravisek trafił do GB to miał by tam jak w raju i towarzystwo kobiece eh... trzymam kciuki!!! Quote
GameBoy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 pokazalam TZ Gravisa, teraz trudniejsza czesc operacji prosze o kciuki Quote
AniaB Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 kurcze, to moze my oprócz zrzutki na gravisa zrzucimy sie na jakis gift dla TZta, hę?:evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 nie trzeba :evil_lol: TZ jest dobre dziecko ale obiecalam mu, ze przy wyborze nastepnego psa na stale on bedzie wspoldecydowal a jemu sie marzy CAO:roll: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Pół litra...będzie łatwiejszy:diabloti: Quote
GameBoy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Pół litra...będzie łatwiejszy:diabloti: moj TZ nie pije alkoholu :roll:, czasem piwo na meczu, lub lampka wina do obiadu - that's all Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 No to nie pozostaje nic innego jak siła perswazji kobiecego ciała:) Quote
GameBoy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):No to nie pozostaje nic innego jak siła perswazji kobiecego ciała:) cos sie wykombinuje, poki co Iga mnie z lozka wygryzla Quote
AniaB Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 to moze Iga by z Nim popertraktowała w takim razie, co?:evil_lol: Skoro sypiali razem.. To zobowiazuje przecież..:diabloti: Quote
Recommended Posts