Ask@ Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Czekamy na relacje co wet mowił. To wizyta kontrolna po operacji prawda??? Quote
vena&vivi Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Oczywscie wizyta kontrolna :), jak wrocimy opiszemy wszystko /:) Co do domku, zatrzymac nie moge bo nawet pozuciwszy obawy finansowe mam psa (dog niemiecki), ktory jest baaardzo o nas zazdrosny - mam go odkąd skonczyl rok - oddal go byly wlasciciel bo nie kochal go wiec moj Odis u mnie poczuł milosci o nią walczy Quote
Ask@ Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Aniu doskonale rozumie i na pewno znajdzi się domek w którym Gravis będzie bardzo kochany!!!! Quote
vena&vivi Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Bylismu u weta, zdjete szwy i koniec leczenie :) ale trza sprawdzic czy nie ma ddysplazji i wszystkie szczepienia i odrobaczenie ale to za 1 tydzien. W lecznicy mowia ze przytyl :D i z ladnie chodzi i tak zostawiamy :) Dziekuje wszystkim ktorzy byli z nami i nadal sa :) Quote
vena&vivi Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 a co u nas tak pusto, halo halo Gravisek na domek czeka, gotowny jest Quote
Guest malva Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 no dokładnie słodziaczek czeka (chociaz w tym momencie ,o drugiej w nocy pewnie spi) Quote
Ask@ Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Super, że wszystko w porządku!!!!! I tzymam kciuki żeby prześwietlene wyszło ok!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ogłoszenia słodziaka.. http://allegro.pl/show_item.php?item=378437957 I pozostałe: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1375979_torun_dogo_canario_gravis_szuka.html http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=26849 Quote
Ask@ Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Super!!!!!!! Może coś ruszy delikatnie sprawe :) Quote
vena&vivi Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Jej jaki Gravisek sławny jest :) Aniu dziekuje sama bym tego nie zrobiła :) Dzis przyjedzie Pan, ktory chce poznac Graviska i zobaczyc jak zareaguje jego psiak (ma starszego kundelka). Czym blizej do oddanie tym nam trudniej:( Quote
kela Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ja też reklamuje Graviska,gdzie tylko mogę!!!-z zachwytem czytam o jego cudownym charakterze:lol::lol:.Cieszę się ogromnie,że już po wizytach u weta,i to,że jest taki spokojny i posłuszny!!!!!!Napewno-załużył na kochający domek po tylu przejściach...!!!! Quote
Ask@ Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Aniu spokojnie jeśli jest to osoba z Torunia na pewno będziesz mogła się z nim spotykać. Człowiek przywiązuje się i jest mu potem bardzo trudno ale nie martw się będzie wszystko dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zobaczysz!!! Quote
vena&vivi Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Z Bydgoszczy jest ten Pan, czekam i sie doczekac nie moge ale juz płacze jak mysle o oddaniu:( strasznie ciezkie to bedzie) Quote
Guest malva Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 wiem już ze osoba z bydgoszczy niaktualna.. trzeba szukac dalej Quote
Guest malva Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 cos nie tak z Gavisem?? nie ,w przypadku tego psa to niemozliwe na innym forum osoba kotra posredniczyła w tym dała cynk ze pan nie przyjedzie poznac psa . i tyle. Quote
GameBoy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 malva napisał(a):cos nie tak z Gavisem?? nie ,w przypadku tego psa to niemozliwe na innym forum osoba kotra posredniczyła w tym dała cynk ze pan nie przyjedzie poznac psa . i tyle. nie tak z chetnym, o to mi chodzilo :evil_lol: czyli poprostu ktos sie rozmyslil? Quote
AniaB Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 vena - przelałam przed chwilką 40 zł dla gravisa na Twoje konto.. Niestety tylko tyle miałam na rachunku:oops:.. Jak zakonczę bazarki to jeszcze jakiś grosik z tego jest na graviska - to dośle jak wpłaty pospływają.. Taki kochany psiak..A czy dzwonił ktoś z allegro? Czy on bedzie sterylizowany w razie czego? Quote
Guest malva Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 GameBoy napisał(a):nie tak z chetnym, o to mi chodzilo :evil_lol: czyli poprostu ktos sie rozmyslil? no sie rozmyslił.. Quote
GameBoy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ponieważ Borys zostaje u p.Tomka (byl tam na okres probny) czas chyba pokazac Gravisa mojemu TZowi Quote
vena&vivi Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 No niestety Pan sie rozmyslil. Nie mam ostatnio czasu, jak widac rzadko do kompa siadam, musze chodzi na 6 spacerow dziennie,bo Gravisek z moim samcem nie może.Pierwsza tura moje trzy pozniej Gravisek z jakas sunia do towarzystwa. Mam dwie prace bo finanse sie konczyly, Przemek tyz w pracy wiec czasu malo :( dziekuje za kazda zlotowke bo jak pisalam musialam do 2 pracy isc bom kiepsko bylo a na domiar zlego musze jeszcze z moja kotka o weta jezdzic bo ma cus z oczkiem :( Bardzo prosze o domek Quote
Guest malva Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 hej gameboy, a ty masz juz jakies psy (zdaje mi sie że masz);) gravis na dworze do innych psów przyjazny ale w domu trzeba by to jakos przetestować, nie wiadomo czy by sie nie bał, bo bidula po przejsciach no i nie wiadomo jak inne psy Quote
Recommended Posts