Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ask@ napisał(a):
Rury cielęce sś to tchawice dużo chrząstki w tym jest. Ja kupuje u mneina rynku tam gdzie można dostać mięso i wyroby prosto od rzeźnika czy kim ten gośc jest.
Mojej bardzo smakuja choć już zaczeła wybrzydzać, a warzywka to tylko przyjmuje z mielonym mięskiem :)

jak ja zazdroszcze dostepu do rzeznika....

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super troszku się poryczało mi :)
Aniu bardzo ale to bardzo Ci dziękuje za to co dla niego zrobiłaś.
Oby było więcej takich ludzi jak Wy

Posted

Nie pozwalam dziekowac mi czy Przemkowi :)- wiem, że oddbieray to ze ktos zrobil cos wielkiego - uratował psa - takie zachowania nie powinny wzbudzan takich emocji poniewaz powinno byc w kazdej nasze glowie, że trzeba pomagać, powinno to byc u każdego automatyczne jak oddychanie :P wiem wiem marzenia :P

• 3 weeks later...
Posted

Gravisek pieknieje w oczach :) caly czas podtrzymuje, że to złoty pies - zero problemów. Wczoraj była zabawna sytuacja - głaskaliśmy go na kanapie, później Przemek kazał mu zejść a ten cwaniak wstał połozył sie obok mnie i szukał ratunku - wykonanie komendy i tak go nie omineło. Ale co cwany jest:crazyeye:

Posted

[quote name='vena&vivi']Gravisek pieknieje w oczach :) caly czas podtrzymuje, że to złoty pies - zero problemów. Wczoraj była zabawna sytuacja - głaskaliśmy go na kanapie, później Przemek kazał mu zejść a ten cwaniak wstał połozył sie obok mnie i szukał ratunku - wykonanie komendy i tak go nie omineło. Ale co cwany jest:crazyeye:

Bardzo się cieszę, że wszystko tak ładnie się układa :multi: A może wstawisz jakieś foteczki? :cool3: Chętnie byśmy zobaczyli jak Gravisek "pięknieje w oczach" :razz:

Posted

Wczoraj Gravisek strasznie nas zaskoczyl :) podbiegla do nas sunka Husky, na poczatku pokazala brzuszek wszyscy machali ogonami w pewnym momencie chałkneła zębami na Graviska on spokojnie, podeszla do mojej suki z to samo, pozniej znowu do Graviska a ten warknal, sukka odeszla i znowu do mojej suki i zebichami a Gravis zjerzyl sie i pokazał ze nie wolno tak na jego stado, suka poszla a on spokojnie poreptal do domu. Dodam ze wlasciciel suki niewidoczny dla nas:mad: Gravis strasznie zrownowazony jest, nie rzucal sie, nie atakowal dal tylko do zrozumienia ze sobie nie zyczy.Nie ma trudnosci z porozumiewaniem sie.Jest to chyba znak ze zżył sie ze stadem bo wczesniej tak nie robil.

Co sdzicie o takim zachowaniu?? Dla mnie to pozytywne bo pokazuje ze jest zrownowazony.

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 7 months later...