GameBoy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ask@ napisał(a):Rury cielęce sś to tchawice dużo chrząstki w tym jest. Ja kupuje u mneina rynku tam gdzie można dostać mięso i wyroby prosto od rzeźnika czy kim ten gośc jest. Mojej bardzo smakuja choć już zaczeła wybrzydzać, a warzywka to tylko przyjmuje z mielonym mięskiem :) jak ja zazdroszcze dostepu do rzeznika.... Quote
vena&vivi Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dziś spędziłam troszku przed komputerem i takie cus stworzyłam. To moj pierwszy tego typu wynalazek wiec proszę o wyrozumiałość.:oops: http://pl.youtube.com/watch?v=VFeSbPIA5h4 Quote
madziorna Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Piękny ten filmik... Gravis miał naprawdę wiele szczęścia, że na Ciebie trafił... na Was w sumie, bo TZ chyba też ma spory udział w jego przygarnięciu... Quote
Ask@ Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Super troszku się poryczało mi :) Aniu bardzo ale to bardzo Ci dziękuje za to co dla niego zrobiłaś. Oby było więcej takich ludzi jak Wy Quote
vena&vivi Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Nie pozwalam dziekowac mi czy Przemkowi :)- wiem, że oddbieray to ze ktos zrobil cos wielkiego - uratował psa - takie zachowania nie powinny wzbudzan takich emocji poniewaz powinno byc w kazdej nasze glowie, że trzeba pomagać, powinno to byc u każdego automatyczne jak oddychanie :P wiem wiem marzenia :P Quote
vena&vivi Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Gravisek pieknieje w oczach :) caly czas podtrzymuje, że to złoty pies - zero problemów. Wczoraj była zabawna sytuacja - głaskaliśmy go na kanapie, później Przemek kazał mu zejść a ten cwaniak wstał połozył sie obok mnie i szukał ratunku - wykonanie komendy i tak go nie omineło. Ale co cwany jest:crazyeye: Quote
madziorna Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='vena&vivi']Gravisek pieknieje w oczach :) caly czas podtrzymuje, że to złoty pies - zero problemów. Wczoraj była zabawna sytuacja - głaskaliśmy go na kanapie, później Przemek kazał mu zejść a ten cwaniak wstał połozył sie obok mnie i szukał ratunku - wykonanie komendy i tak go nie omineło. Ale co cwany jest:crazyeye: Bardzo się cieszę, że wszystko tak ładnie się układa :multi: A może wstawisz jakieś foteczki? :cool3: Chętnie byśmy zobaczyli jak Gravisek "pięknieje w oczach" :razz: Quote
madziorna Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 http://img70.imageshack.us/img70/3348/s7301033qj0.jpg => Ale śliczna, uśmiechnięta mordeczka :loveu: Ale bym Cię wymiziała, Gravisku. Pręguski są mi wyjątkowo bliskie :cool3: Quote
vena&vivi Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Wczoraj Gravisek strasznie nas zaskoczyl :) podbiegla do nas sunka Husky, na poczatku pokazala brzuszek wszyscy machali ogonami w pewnym momencie chałkneła zębami na Graviska on spokojnie, podeszla do mojej suki z to samo, pozniej znowu do Graviska a ten warknal, sukka odeszla i znowu do mojej suki i zebichami a Gravis zjerzyl sie i pokazał ze nie wolno tak na jego stado, suka poszla a on spokojnie poreptal do domu. Dodam ze wlasciciel suki niewidoczny dla nas:mad: Gravis strasznie zrownowazony jest, nie rzucal sie, nie atakowal dal tylko do zrozumienia ze sobie nie zyczy.Nie ma trudnosci z porozumiewaniem sie.Jest to chyba znak ze zżył sie ze stadem bo wczesniej tak nie robil. Co sdzicie o takim zachowaniu?? Dla mnie to pozytywne bo pokazuje ze jest zrownowazony. Quote
vena&vivi Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Drodzy dogomaniacy :0 zapraszam na ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118406 kolejny DK, chyba był tu ktoś z Radomia może go rozpozna. Quote
Alicja Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 A może jakąś fotkę Graviska ;) nowa ciotka by chciala popodziwiać chłopaczka :loveu: Quote
Alicja Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 vena&vivi napisał(a):Na molosach są, na cctach w potrzebie. no to lece Quote
vena&vivi Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Ciotki Graviskowe, w schronie Prosiaczek siedzi - wejdzcie proszę, zobaczcie:) http://www.dogomania.pl/threads/198788-Amstafo-prosiaczek-po-raz-2-w-schronie-%28?p=15981338#post15981338 Quote
Recommended Posts