betinka24 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Czasu coraz mniej Dragon musi zostac zabrany z miejsca gdzie przebywa obecnie!!! Quote
paros Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Irkowa napisał(a):Mam hotelik za 300zl miesiecznie + jedzenie! Jest to narazie jednak na probe , jesli Dragon bedzie probowal gryzc deski boksu bedzie musial wyjechac ... Czy jest ktos kto moglby finansowo pomoc Dragonowi ? koniecznie trzeba go wykastrowac i zaszczepic ... kastracja - 150zl szczepienia ( wscieklizna i zakazne) 35zl Cioteczka o wielkim sercu zapewni kastrację chłopaka, więc ten koszt odpada.:lol: Cioteczka sama odezwie się, kiedy będzie miała dostep do netu. Tylko trzeba ustalić kiedy i gdzie go zabrać po kastracji? Dragon ma obserwatora na allegro. Quote
Irkowa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 superowo :) dzwonia ludzie (zazwyczaj mlodzi faceci ) kiedy mowie o kastracji , wyzycie przed i po-adopcyjnej oraz podpisaniu umowy - rezygnuja! 3 dni temu dzownila kobieta w imieniu siostrzenca...miala sie pojawic tego samego dnia , nie pojawila sie ... przelozyla na wczoraj...nie pojawila sie .... dzisiaj juz nawet nie zadzownila ... nie wiem o co chodzi!:shake: Quote
Irkowa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ludzie sa tragiczni :angryy: Przyjechala kobieta o ktorej wspominalam wczesniej ... poznala Dragona , pobawili sie .... pojechala myslec... po 3 godzinach telefon "niestety Dragona nie wezmiemy , a macie moze Wyzla weimanskiego ? " to nie na moje nerwy!!!!!:mad::diabloti::angryy: Quote
paros Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Irkowa napisał(a):Ludzie sa tragiczni :angryy: Przyjechala kobieta o ktorej wspominalam wczesniej ... poznala Dragona , pobawili sie .... pojechala myslec... po 3 godzinach telefon "niestety Dragona nie wezmiemy , a macie moze Wyzla weimanskiego ? " to nie na moje nerwy!!!!!:mad::diabloti::angryy: Jej nie dałabym żadnego psa :mad: bo ona tak naprawdę to jeszcze sama nie wie czy w ogóle chciałaby psa :cool3: Quote
Irkowa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Dragon zmienil wczoraj hotel ... czy jest ktos kto moglby nas wspomoc finansowo ? przepraszam ze pytam wprost , ale sytuacja niestety mnie do tego zmusza. .. Quote
betinka24 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Dragfon musi jak najszybciej znalesc dom, chlopak nie moze ciagle wloczyc sie po hotelach, pozatym tak jak mowi Irkowa potrzebne jest wsparcie fianansowe na oplacenie hotelu!!! Quote
YoungLADY Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 EDIT a kastracja pomogła? Dragon nadal wykazuje agresję w stosunku do psów? Quote
YoungLADY Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ups, niedoczytałam:oops: wątek pomylił mi się z allegro:eviltong: Quote
Irkowa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Wszystko wskazuje na to ze Dragon nie trafi do schroniska ... jutro ma kastracje ... po ktorej zostanie odebrany przez swoich nowych wlascicieli ... bedzie mieszkal w Radosci pod Warszawą w domku z ogrodem ... ciesze sie ze tak wyszlo bo hotel +kastracja to naprawde duze koszty .. a tak jak sadzilam dogo ma za duzo psow zeby wsyztskim pomoc ... oby nie wrocil z adopcji ... Quote
Irkowa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Irkowa pieniadze wspolnymi silami uda sie uzbierac, wazne by psiak byl juz bezpieczny, widzisz Tengusia :-( to nie jest takie latwe dragon nie uzbieral nawet 1 pln ... Chcialabym serdecznie podziekowac wszystkim ktorzy zrobili Dragonikowi ogloszenia , banerki i inne... jestescie kochani :loveu::multi::lol: dam znac co i jak ... mam dla Was jeszcze jedno zadanie ... trzymajcie kciuki :razz: Quote
Neris Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Nie chcę zasnąć, ale to jakoś tak samo... Nikt mi nie powiedział, że obudzę się BEZ JAJEK! Ale z nową rodziną :) Quote
Alicja Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [FONT=Arial]DRagonku ...szczęścia Ci życzę :loveu:[/FONT] Quote
Irkowa Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Kochana , wielka , radosna mordo!!! zycze Ci wiele lat zycia i radosci ... milosci w rodzinie!!! badz zdrowy jak ryba i nie kombinuj za bardzo .... ciesze sie ze moglam Ci pomoc!!!! :loveu: Quote
paros Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Dragonku, wiele lat szczęścia w swoim domku :multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts