Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zakladam watek na prosbe Chrupka, ktora znow ma na glowie nowa bide...

Psiak błakał sie po osiedlu w jablonnej przez okolo tydzien.
Byl dokarmiany przez ludzi , spal pod balkonem pana ktory dawal mu najlepsze kąski (co widac na zdjeciu ) Nie atakowal psow - ze wszytskimi chcial sie bawic... , nie zaczepial dzieci (ktorych biegala tam cala masa) jak ktos zwrocil na niego uwage nie dawal juz spokoju.
Odprowadzal do klatki wiernie czekajac z nadzieja ze moze po niego wroca....
ech...mile i kochane psisko ...
niestety udalo sie mu mnie urobic.
mijalam go kilka razy , za kazdym razem sie do mnie przyczepial .
udawalam ze go nie widze dodatkowo probujac sie oszukac ze wcale o nim nie mysle..
tym sposobem psiak siedzi juz w hotelu .
Dragon bo takie jest jego nowe imie mial jechac do Chrcynna - ludzie zawiadomili hycla , gdyz bali sie o swoje dzieci .
to potezny pies o groznym wygladzie , ale napewno nikomu nie zrobilby krzywdy .
zwracam sie do Was z wielka proba o pomoc w szukaniu domu dla Dragona .

Posted

no i tak jak myslalam , Dragon pokazuje prawdziwe Ja

kobieta z hotelu jest nim wycienczona , poprosila zebym szukala dla niego innego miejsca bo ona przyznaje ze zwyczajnie nie daje sobie z nim rady .
chodzi tutaj tylko i wylacznie o spacery.

zaczyna atakowac inne psy ... a przy takiej masie i malej smuklej kobiecie to dramatoza!
Staje na dwoch lapach , ciagnie , szczeka , warczy :shake:
ona nie jest w stanie go utrzymac...
kiedy podejdzie do niego pies , bawi sie z nim 2 minuty , poczym go atakuje!!!!!!!!!

ja niestety nie mam innego miejsca , ani kasy na hotel za 20zl / doba...
bede chyba zmuszona oddac Dragona do schroniska ....
fart jego tylko taki ze nie do Chrcynna
macie jakies pomysly ?

Posted

[quote name='betinka24']Czy ktos ma jakis pomysl co mozna zrobic z Dragonem, moze kastracja by cos pomogla. Jest tak śliczny szkoda zeby trafil do schroniska!!!:placz:

Biedny psiak :-( trzeba coś wymyśleć :cool3:

[quote name='Irkowa']Dragonik do gory w poszukiwaniu domku ...
jesli ktos chcialby pomoc w plakatowaniu - chetnie wysle mailem reklame Dragona .

Przyslij do mnie to ogłoszę w necie, :lol: a są w reklamie namiary?
przyślij informacje na gucho@poczta.onet.pl

Posted

Dzieki Paros - juz wyslalam ..

Dragon ma kilka dni na znalezienie nowego lokum...
:-(
sadze ze niestety zostaje tylko schronisko ...

na allegro zero zainteresowania ,
z ogloszen nikt nie dzwoni ...
a czas ucieka ...

Posted

Totalny klops..
wlasnie dzownila Ania ktora przechowuje Dragona

wrocila z pracy ,
w drzwiach czekala na nia kartka "wspolnota mieszkaniowa przy ulicy.....
nie zgadza sie by w nasyzm bloku mieszkal amstafowaty grozny pies.boimy sie o swoje bezpioeczensto i naszych dzieci "
zajebiscie!

dragon nie zrobi nikomu krzywdy , widza ze Ania nie umie nad nim zapanowac(jesli chodzi o psy) i spanikowali ....
do jutra mam odebrac Dragona!

Posted

:lol:

Irkowa napisał(a):
Totalny klops..
wlasnie dzownila Ania ktora przechowuje Dragona

wrocila z pracy ,
w drzwiach czekala na nia kartka "wspolnota mieszkaniowa przy ulicy.....
nie zgadza sie by w nasyzm bloku mieszkal amstafowaty grozny pies.boimy sie o swoje bezpioeczensto i naszych dzieci "
zajebiscie!

dragon nie zrobi nikomu krzywdy , widza ze Ania nie umie nad nim zapanowac(jesli chodzi o psy) i spanikowali ....
do jutra mam odebrac Dragona!

A co ma wspólnota mieszkaniowa do mieszkańców Ani mieszkania? :mad: A jeżeli syn sąsiada wyglądał jak narkoman to kazaliby jej pozbyć się syna? Albo mąż podobny do ......
Jedyne wymaganie to wyprowadzanie psa na smyczy i w kagańcu i to lokator musi spełniać!!!
Wiem, że trudno Ani i .... współczuję "takiego towarzystwa sąsiadów":cool3:
Własnie pilnie ogłaszam Dragona :roll:

Posted

Mamy pod Warszawą tańszy hotel ale warunek by pies nie przechodził przez ogrodzenie. Myślę, że dałoby radę zejść np. do 400zł miesięcznie + wasza karma + spot na kleszcze.
Tylko ktos musiałby psiaka doglądać w hotelu i szukać mu domu. Hotel jest za Zalesiem, dojazd tylko autem.

Posted

Ania byla u zaprzyjaznionej sasiadki , ktora potwierdzila ze 2 stare krowy lazily po mieszkaniach proszac o podpisy w sprawie Dragona.
Powiedzialy ze to amstafowate psisko ktore narobi wiele problemow bo one wiele slyszaly w telewizji...ile takie potrafia zrobic zlego!
boja sie o swoje wnuki i psy ...
Dragon musi zniknac ...

Posted

Dzieki Doddy za pomoc
niestety z przykroscia stwierdzam ze nie jestem w stanie wylozyc 400zl miesiecznie :-(
nie wiem co robic. ... :placz:
paros-dzieki za ogloszenia i allegro :loveu:

Posted

Irkowa pieniadze wspolnymi silami uda sie uzbierac, wazne by psiak byl juz bezpieczny, ja sama kiedys pilotowalam sprawe suni ktora udalo sie wydostac ze schronu i ktora trafila do wspanialego hoteliku i wierz mi ze powoli ale jakos udalo sie i sunia ma teraz domek, swoj wlasny, jedyny!
zadzwoncie do tego hoteliku i jak jest miejsce to bierzcie szybciutko chlopaka i jedzcie ... pieniadze bedziemy zbierac tu na dogomani ;)

Posted

Tengusia-tez mialam nie jednego psa w hotelu i nigdy nie bylo tak kolorowo jak sie wydaje ...
dogomania ma wiele potrzebujacyh psiakow i niestety , ale nie wierze zeby akurat dragonowi udalo sie co miesiac uzbierac 400zl ... (nie wiemy kiedy znajdzie dom)
co zrobie za miesiac jak sie nie uda?

Posted

zgadza sie , ale niestety nie moge sobie pozwolic na takie ryzyko
tymbardziej ze nie pracuje.
przykro mi ...

w hotelach jest tak ze trzeba placic na czas...
za meisiac wszyscy zapomna o Dragonie...
tak to juz jest jak pies jest w hotelu .

brzmi to brutalnie , wiem ...
ale musze myslec realnie ...

Posted

Mam hotelik za 300zl miesiecznie + jedzenie!

Jest to narazie jednak na probe , jesli Dragon bedzie probowal gryzc deski boksu bedzie musial wyjechac ...

Czy jest ktos kto moglby finansowo pomoc Dragonowi ?
koniecznie trzeba go wykastrowac i zaszczepic ...

kastracja - 150zl
szczepienia ( wscieklizna i zakazne) 35zl