Lulka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 zakladam watek na prosbe Chrupka, ktora znow ma na glowie nowa bide... Psiak błakał sie po osiedlu w jablonnej przez okolo tydzien. Byl dokarmiany przez ludzi , spal pod balkonem pana ktory dawal mu najlepsze kąski (co widac na zdjeciu ) Nie atakowal psow - ze wszytskimi chcial sie bawic... , nie zaczepial dzieci (ktorych biegala tam cala masa) jak ktos zwrocil na niego uwage nie dawal juz spokoju. Odprowadzal do klatki wiernie czekajac z nadzieja ze moze po niego wroca.... ech...mile i kochane psisko ... niestety udalo sie mu mnie urobic. mijalam go kilka razy , za kazdym razem sie do mnie przyczepial . udawalam ze go nie widze dodatkowo probujac sie oszukac ze wcale o nim nie mysle.. tym sposobem psiak siedzi juz w hotelu . Dragon bo takie jest jego nowe imie mial jechac do Chrcynna - ludzie zawiadomili hycla , gdyz bali sie o swoje dzieci . to potezny pies o groznym wygladzie , ale napewno nikomu nie zrobilby krzywdy . zwracam sie do Was z wielka proba o pomoc w szukaniu domu dla Dragona . Quote
Witokret Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Matko, taki piekny pies i do tego z dobrym charakterem :shake:, co sie dzieje z tymi ludzmi :-( Quote
Irkowa Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Dragonik do gory w poszukiwaniu domku ... jesli ktos chcialby pomoc w plakatowaniu - chetnie wysle mailem reklame Dragona . Quote
Irkowa Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 no i tak jak myslalam , Dragon pokazuje prawdziwe Ja kobieta z hotelu jest nim wycienczona , poprosila zebym szukala dla niego innego miejsca bo ona przyznaje ze zwyczajnie nie daje sobie z nim rady . chodzi tutaj tylko i wylacznie o spacery. zaczyna atakowac inne psy ... a przy takiej masie i malej smuklej kobiecie to dramatoza! Staje na dwoch lapach , ciagnie , szczeka , warczy :shake: ona nie jest w stanie go utrzymac... kiedy podejdzie do niego pies , bawi sie z nim 2 minuty , poczym go atakuje!!!!!!!!! ja niestety nie mam innego miejsca , ani kasy na hotel za 20zl / doba... bede chyba zmuszona oddac Dragona do schroniska .... fart jego tylko taki ze nie do Chrcynna macie jakies pomysly ? Quote
betinka24 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Czy ktos ma jakis pomysl co mozna zrobic z Dragonem, moze kastracja by cos pomogla. Jest tak śliczny szkoda zeby trafil do schroniska!!!:placz: Quote
paros Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='betinka24']Czy ktos ma jakis pomysl co mozna zrobic z Dragonem, moze kastracja by cos pomogla. Jest tak śliczny szkoda zeby trafil do schroniska!!!:placz: Biedny psiak :-( trzeba coś wymyśleć :cool3: [quote name='Irkowa']Dragonik do gory w poszukiwaniu domku ... jesli ktos chcialby pomoc w plakatowaniu - chetnie wysle mailem reklame Dragona . Przyslij do mnie to ogłoszę w necie, :lol: a są w reklamie namiary? przyślij informacje na gucho@poczta.onet.pl Quote
Irkowa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Dzieki Paros - juz wyslalam .. Dragon ma kilka dni na znalezienie nowego lokum... :-( sadze ze niestety zostaje tylko schronisko ... na allegro zero zainteresowania , z ogloszen nikt nie dzwoni ... a czas ucieka ... Quote
betinka24 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Dogomaniacy pomocy Dragon przecież nie moze trafic do schronu :placz: Quote
Irkowa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Totalny klops.. wlasnie dzownila Ania ktora przechowuje Dragona wrocila z pracy , w drzwiach czekala na nia kartka "wspolnota mieszkaniowa przy ulicy..... nie zgadza sie by w nasyzm bloku mieszkal amstafowaty grozny pies.boimy sie o swoje bezpioeczensto i naszych dzieci " zajebiscie! dragon nie zrobi nikomu krzywdy , widza ze Ania nie umie nad nim zapanowac(jesli chodzi o psy) i spanikowali .... do jutra mam odebrac Dragona! Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 :shake::shake:o bosh....... kolejna bida .... a ludzie ...no comment :-( Quote
paros Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 :lol:Irkowa napisał(a):Totalny klops.. wlasnie dzownila Ania ktora przechowuje Dragona wrocila z pracy , w drzwiach czekala na nia kartka "wspolnota mieszkaniowa przy ulicy..... nie zgadza sie by w nasyzm bloku mieszkal amstafowaty grozny pies.boimy sie o swoje bezpioeczensto i naszych dzieci " zajebiscie! dragon nie zrobi nikomu krzywdy , widza ze Ania nie umie nad nim zapanowac(jesli chodzi o psy) i spanikowali .... do jutra mam odebrac Dragona! A co ma wspólnota mieszkaniowa do mieszkańców Ani mieszkania? :mad: A jeżeli syn sąsiada wyglądał jak narkoman to kazaliby jej pozbyć się syna? Albo mąż podobny do ...... Jedyne wymaganie to wyprowadzanie psa na smyczy i w kagańcu i to lokator musi spełniać!!! Wiem, że trudno Ani i .... współczuję "takiego towarzystwa sąsiadów":cool3: Własnie pilnie ogłaszam Dragona :roll: Quote
doddy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Mamy pod Warszawą tańszy hotel ale warunek by pies nie przechodził przez ogrodzenie. Myślę, że dałoby radę zejść np. do 400zł miesięcznie + wasza karma + spot na kleszcze. Tylko ktos musiałby psiaka doglądać w hotelu i szukać mu domu. Hotel jest za Zalesiem, dojazd tylko autem. Quote
Irkowa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ania byla u zaprzyjaznionej sasiadki , ktora potwierdzila ze 2 stare krowy lazily po mieszkaniach proszac o podpisy w sprawie Dragona. Powiedzialy ze to amstafowate psisko ktore narobi wiele problemow bo one wiele slyszaly w telewizji...ile takie potrafia zrobic zlego! boja sie o swoje wnuki i psy ... Dragon musi zniknac ... Quote
paros Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Dragon na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=378855007 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: i ma ogłoszenia w necie :lol: Quote
Irkowa Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dzieki Doddy za pomoc niestety z przykroscia stwierdzam ze nie jestem w stanie wylozyc 400zl miesiecznie :-( nie wiem co robic. ... :placz: paros-dzieki za ogloszenia i allegro :loveu: Quote
Tengusia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Irkowa pieniadze wspolnymi silami uda sie uzbierac, wazne by psiak byl juz bezpieczny, ja sama kiedys pilotowalam sprawe suni ktora udalo sie wydostac ze schronu i ktora trafila do wspanialego hoteliku i wierz mi ze powoli ale jakos udalo sie i sunia ma teraz domek, swoj wlasny, jedyny! zadzwoncie do tego hoteliku i jak jest miejsce to bierzcie szybciutko chlopaka i jedzcie ... pieniadze bedziemy zbierac tu na dogomani ;) Quote
Irkowa Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Tengusia-tez mialam nie jednego psa w hotelu i nigdy nie bylo tak kolorowo jak sie wydaje ... dogomania ma wiele potrzebujacyh psiakow i niestety , ale nie wierze zeby akurat dragonowi udalo sie co miesiac uzbierac 400zl ... (nie wiemy kiedy znajdzie dom) co zrobie za miesiac jak sie nie uda? Quote
tusia. Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 zrobiłam Dragonkowi bannerek. jeśli chcecie mogę zrobić różne wielkości. a przy okazji hopam :) Quote
Irkowa Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Mealy Angel - slicznie dziekuje!!!!!!!!!!!:loveu::multi: Quote
Tengusia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Irkowa nigdy nie jest latwo i latwo nie bedzie ale jesli nie sprobujesz to psiak trafi do schronu i zginie w tlumie innych sierot :( Quote
Irkowa Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 zgadza sie , ale niestety nie moge sobie pozwolic na takie ryzyko tymbardziej ze nie pracuje. przykro mi ... w hotelach jest tak ze trzeba placic na czas... za meisiac wszyscy zapomna o Dragonie... tak to juz jest jak pies jest w hotelu . brzmi to brutalnie , wiem ... ale musze myslec realnie ... Quote
betinka24 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Dragonik biegnij do góry pokazuj sie wszystkim masz nie wiele czasu!!!! :placz: Quote
Irkowa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Mam hotelik za 300zl miesiecznie + jedzenie! Jest to narazie jednak na probe , jesli Dragon bedzie probowal gryzc deski boksu bedzie musial wyjechac ... Czy jest ktos kto moglby finansowo pomoc Dragonowi ? koniecznie trzeba go wykastrowac i zaszczepic ... kastracja - 150zl szczepienia ( wscieklizna i zakazne) 35zl Quote
Recommended Posts