agata-air Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Sunia trafiła do schroniska miesiąc temu. Jest przepiękna, łagodna i niesamowicie rozpacza. Jest zaszczepiona na wściekliznę, nosówkę, parwowirozę itp. oraz zachipowana. Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach i poszukiwaniiu domu dla dziewczyny Sunia przed adopcją zostanie poddana sterylizacji Quote
ksenka1 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Jaka piekność za kratami.... ;( Agata dawaj ją na forum PE. Generalnie mogłabyś zrobić wątek "swojego" schroniska i wrzucac tam psy do adopcji. No nie daj sie prosić;) Quote
agata-air Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 dagmara :D dobra zaloguje się w końcu, niech Ci będzie :D ale to wieczorem Quote
Guest Agata_B Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Wiesz może jak psinka dogaduje sie z kotami? Quote
agata-air Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 nie mam pojecia i ciężko to sprawdzić w warunkach schronu ale moge sprobowac. na pewno w schronie bede w środe Quote
ksenka1 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Jakie trudno? Wpuszczasz do kociarni już już wiesz czy zagryza czy nie:evil_lol: Hopaj piękności Quote
agata-air Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Dzis roszmawiałam z P. dyrektor i sunia lada dzień zostanie wysterylizowana Quote
agata-air Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 aga będę w schronie dziś po południu. zobaczę ale to nic nie gwarantuje, w schronie nie da sie na 100 takich rzeczy sprawdzić... ja nie wiem nawet czy dyrekcja mi na to pozwoli. Quote
agata-air Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 no i byłam i.... sama nie wiem. Wąchała kociaka, bez warczenia było. ale... nie miała zbyt zachwyconej miny. Naprawdę nie potrafię obiecać jaka będzie dla kotów Quote
agpol Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 aż mi się słabo zrobiło dziewczyny sprawdźcie dobrze, bo ona jest identyczna, jak wyadoptowana przeze mnie do Krakowa suńka (w czerwcu ubiegłego roku), która rzekomo zginęła pod kołami ciężarówki, ona miała na imię Szeda i BYŁA wysterylizowana!!!!!!!! Sprawdźcie proszę !!!!!!!!!!! Quote
sucha Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62127 to jest wątek suczki o której pisze agpol jej zdjęcie także u mnie w avatarku no czy nie jest taka sama? zdjęcia są sprzed roku sunia 15 lipca skończyłaby 3 lata więc wszystko się zgadza. Quote
smitek0 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 przykro mi dziewczyny, bo sama bym chciała żeby było inaczej, ale Szedka nie żyje, a cuda się nie zdarzają...:shake:, a sunia cudowna, prawie jak nasz rudy pyszczek... Quote
agata-air Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 agatka wyjechała i będzie ok.20.06 /mama / Quote
agpol Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 smitek0 napisał(a):przykro mi dziewczyny, bo sama bym chciała żeby było inaczej, ale Szedka nie żyje, a cuda się nie zdarzają...:shake:, a sunia cudowna, prawie jak nasz rudy pyszczek... Hej Kasiu, nie chciałam Cię urazić, ale jak się widzi takie podobieństwo, to logicznym mi się wydaje, żeby to sprawdzić... Tym bardziej, że całym sercem chciałabym, żeby jednak cud się zdarzył. Quote
smitek0 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 zrozumiałe.... szkoda , że akurat wyjeżdżamy na urlop , bo może udałoby mi się coś wypertraktować z mężem, ale trzymam kciuki, takie istotki zaslugują na coś więcej niż kratki... Quote
sucha Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Nie jest powiedziane, że jak wrócicie z urlopu to czy nadal nie będzie szukać domu. przy tym nawale husky'ch :shake:no koszmar i to rodowodowe psy. Bo maja takie ładne oczy. :roll::-( no ale maiejmy nadzieje że suńka znajdzie dobry domek bo cudna :loveu: Quote
smitek0 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 no nigdy nic nie wiadomo....sprawdzę po powrocie:cool1: Quote
mirka-ela Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Sunia wczoraj miała sterylke, wczoraj ja widziałam jeszcze niezbyt rozbudzoną. Quote
agpol Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Sunia ma dom!!!!!!!!:multi::multi::multi: "na dniach" będzie zabrana ze schroniska, będzie mieszkała ok 15km ode mnie u doświadczonej pańci, razem z dwoma innymi hasiorami :loveu::loveu::loveu: Nowej rodzinie życzę dużo, dużo radości Bardzo się cieszę :multi: Za jakiś czas możemy przeprowadzić wizytę poadopcyjna, oczywiście jak zechcecie :) Quote
Recommended Posts