Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia trafiła do schroniska miesiąc temu. Jest przepiękna, łagodna i niesamowicie rozpacza. Jest zaszczepiona na wściekliznę, nosówkę, parwowirozę itp. oraz zachipowana. Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach i poszukiwaniiu domu dla dziewczyny

Sunia przed adopcją zostanie poddana sterylizacji

Posted

Jaka piekność za kratami.... ;(
Agata dawaj ją na forum PE.
Generalnie mogłabyś zrobić wątek "swojego" schroniska i wrzucac tam psy do adopcji. No nie daj sie prosić;)

Guest Agata_B
Posted

Wiesz może jak psinka dogaduje sie z kotami?

Posted

aga będę w schronie dziś po południu. zobaczę ale to nic nie gwarantuje, w schronie nie da sie na 100 takich rzeczy sprawdzić... ja nie wiem nawet czy dyrekcja mi na to pozwoli.

Posted

no i byłam i.... sama nie wiem.
Wąchała kociaka, bez warczenia było. ale... nie miała zbyt zachwyconej miny.
Naprawdę nie potrafię obiecać jaka będzie dla kotów

Posted

aż mi się słabo zrobiło
dziewczyny sprawdźcie dobrze, bo ona jest identyczna, jak wyadoptowana przeze mnie do Krakowa suńka (w czerwcu ubiegłego roku), która rzekomo zginęła pod kołami ciężarówki, ona miała na imię Szeda i BYŁA wysterylizowana!!!!!!!!

Sprawdźcie proszę !!!!!!!!!!!

Posted

przykro mi dziewczyny, bo sama bym chciała żeby było inaczej, ale Szedka nie żyje, a cuda się nie zdarzają...:shake:, a sunia cudowna, prawie jak nasz rudy pyszczek...

Posted

smitek0 napisał(a):
przykro mi dziewczyny, bo sama bym chciała żeby było inaczej, ale Szedka nie żyje, a cuda się nie zdarzają...:shake:, a sunia cudowna, prawie jak nasz rudy pyszczek...

Hej Kasiu, nie chciałam Cię urazić, ale jak się widzi takie podobieństwo, to logicznym mi się wydaje, żeby to sprawdzić... Tym bardziej, że całym sercem chciałabym, żeby jednak cud się zdarzył.

Posted

zrozumiałe.... szkoda , że akurat wyjeżdżamy na urlop , bo może udałoby mi się coś wypertraktować z mężem, ale trzymam kciuki, takie istotki zaslugują na coś więcej niż kratki...

Posted

Nie jest powiedziane, że jak wrócicie z urlopu to czy nadal nie będzie szukać domu. przy tym nawale husky'ch :shake:no koszmar i to rodowodowe psy. Bo maja takie ładne oczy. :roll::-( no ale maiejmy nadzieje że suńka znajdzie dobry domek bo cudna :loveu:

Posted

Sunia ma dom!!!!!!!!:multi::multi::multi:
"na dniach" będzie zabrana ze schroniska, będzie mieszkała ok 15km ode mnie u doświadczonej pańci, razem z dwoma innymi hasiorami :loveu::loveu::loveu:
Nowej rodzinie życzę dużo, dużo radości
Bardzo się cieszę :multi:

Za jakiś czas możemy przeprowadzić wizytę poadopcyjna, oczywiście jak zechcecie :)