Tola Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Diekuję za wszystko:loveu: Banerek juz wklejony:lol: Quote
Czaka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Dzięki za wszystko ! Isadorko, to Ty napisałaś pierwszego posta :diabloti: Quote
Isadora7 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='Czaka']Dzięki za wszystko ! Isadorko, to Ty napisałaś pierwszego posta :diabloti: uuupsss no pięknie, ale zakręcona jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To tak jak człowiek ma problem na głowie. Zaraz wstawiam Quote
Czaka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Kamcię mamy od tygodnia i muszę powiedzieć , że jest spora poprawa. Przede wszystkim pozamykały jej się rany i przestała krwawić (miała brzydką szyję i łokcie). Już nie myśli o ucieczce , nawet jak jest otwarta brama nie wychodzi za płot. Ładnie zaczęła jeść. A jeśli chodzi o jej psychikę, to też widzę poprawę. Kamcia podchodzi do nas, liże w nogę, ale jeszcze boi się głaskania i wszelkich gwałtownych ruchów. Jak nas widzi , to macha ogonem i coś tam sobie marmoli po psiemu. Quote
Czaka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Kamcia dzisiaj zaczyna kurację antybiotykową i wybieramy się na USG. Quote
Isadora7 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Czaka napisał(a):Kamcia dzisiaj zaczyna kurację antybiotykową i wybieramy się na USG. Ooo to super Quote
Tola Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Ciesze sie ze Kama dochodzi powolutku do równowgi. Trzeba czasu i bedzie dobrze. Niech tylko znajdzie się domek, bo Kama przeobraza sie w piękną sunię. Quote
BIANKA1 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Pod Waszą opieką szybko dojdzie do siebie i znajdzie wspaniały domek . Quote
Isadora7 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Tola napisał(a):Ciesze sie ze Kama dochodzi powolutku do równowgi. Trzeba czasu i bedzie dobrze. Niech tylko znajdzie się domek, bo Kama przeobraza sie w piękną sunię. BIANKA1 napisał(a):Pod Waszą opieką szybko dojdzie do siebie i znajdzie wspaniały domek . Kama na pewno znajdzie domek. A spod takiej opieki istotnie wyjdzie śliczność. Kto się zna to już widzi w niej to że to piękny pies. Quote
Czaka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Przede wszystkim widać poprawę w psychice Kamci. Zaczyna dawać się głaskać i nabrała ochoty do zabawy. Quote
teapot Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 To wspaniałe wiadomości! Będą z dziewczyny "ludzie" ;) i to chyba szybciej niż nam się wydawało! Quote
Czaka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Dzisiaj Kamcia miała chwilkę czasu, więc postanowiła nas wyprowadzić. :diabloti: Buty zbieraliśmy po trawniku, a ona cała dumna z siebie radośnie nas obszczekiwała. :mad::evil_lol: Quote
agusiazet Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 A czy Czaka to jakiś nowy nick Romka Zamość, bo ja już nie wiem, gdzie ta sunia jest:( Quote
Czaka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 agusiazet napisał(a):A czy Czaka to jakiś nowy nick Romka Zamość Tak to my ! :fadein::fadein::fadein: Quote
AZ-IWONA Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 A DLACZEGO zmiana nicka ????????? Mówcie jak można pomóc ? może jakieś konto ???? Quote
Czaka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Nie trzeba Iwonko, Kamcia ma zapewnione wszystko co potrzeba. Jak zawsze proszę tylko, o pomoc w szukaniu domku. Quote
Isadora7 Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Witaj piękna, dziś poświęcę ci więcej czasu Quote
Czaka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Tak myślałam, że na dogo nie będzie zainteresowania Kamcią. :-( Czy ktoś może jeszcze gdzieś ogłosić suńkę? :roll: Quote
Isadora7 Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Czaka napisał(a):Tak myślałam, że na dogo nie będzie zainteresowania Kamcią. :-( Czy ktoś może jeszcze gdzieś ogłosić suńkę? :roll: Dzisiaj mam chwilkę powrzucam ją gdzie sie da i podam linki Quote
Recommended Posts