Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekam z niecierpliwością na relacje z DT - poproszę dokładny opis zachowania, ze szczególnym uwzględnieniem elementów wzruszających i/lub zabawnych - w końcu trzeba będzie jakiś przyciągający tekst ułożyć! ;)

Isadorko - przyjmiesz moją pomoc w tym zakresie? :oops:

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teapot']Czekam z niecierpliwością na relacje z DT - poproszę dokładny opis zachowania, ze szczególnym uwzględnieniem elementów wzruszających i/lub zabawnych - w końcu trzeba będzie jakiś przyciągający tekst ułożyć! ;)

Isadorko - przyjmiesz moją pomoc w tym zakresie? :oops:

Dobra to ja będę robić jej allegro. Kasiu tekścik ułóż bo ja mam już wytartą głowę w tym tłumie ogłoszeń.

emilia2280 dzięki daję na pw, przyda sie bo kiepsko mam teraz

jak będą jakieś nowe zdjęcia to poproszę na maila: patyk@cad.pl
Może uda wam się zrobić jakieś zbliżenie mordki np tulącej sie do dłoni. Ze wskazaniem na oczy. Oczy takie wierne smutne oczy.

Allegro będę "odpalać" wieczorem więc macie trochę czasu.

Posted

Postaram się zrobić jej jakieś fajne zdjęcia. Trudno będzie o jakieś rozczulające, bo Kamcia jest bardzo wystraszona i nieufna. Przez pierwsze dwa dni myślała tylko o ucieczce, a teraz stara się trzymać dystans. Ona potrzebuje sporo czasu żeby odzyskać równowagę psychiczną.

Posted

Isadoro, ja i tak czesto oplacam allegro wyróznione, wiéc tak myslé, ze moze na przyszlosc sama nauczylabym sié takie robic i oszczédzic innym troché czasu. Mam konto na allegro, bo kupowalam ksiázki, czy mogé równiez wystawiac przedmioty?

Posted

Kamcie mamy od piątku , ale trudno jest mi pisać o jej cechach charakteru. Nie mam zielonego pojęcia przez co ta suczynka musiała przejść. Jeszcze nie mieliśmy tak wylęknionego psa. Niestety obawiam się , że spotkało ją wiele złego. Na głowie ma sporego krwiaka, ok. 3 cm średnicy. Jak do tej pory Kama nie podchodzi do nas, cały czas nam towarzyszy , ale zachowuje bezpieczną odległość. Wczoraj chodziła za mną, patrzyła mi w oczy i coś po swojemu podśpiewywała. Nie wiem o czym mi opowiadała, ale stara się nawiązać kontakt. Jak wiecie Kama ma ostry stan nużycy, w związku z tym musi zażywać kąpiele z amitrazy.
Nie jest w stanie zrozumieć, że to co robimy jest dla jej dobra, odnoszę wrażenie , że ona myśli, że chcemy zrobić jej krzywdę. Bardzo się boi, ale nie ma w niej cienia agresji.

Posted

Tola napisał(a):
Dzięki emilia2280
Jutro będę miala zdjęcia z pierwszej wizyty u weta, zaraz po zabraniu przez Kasię ze schronu. Tam dopiero wyglądala:-(

proszę o przysłanie tych zdjęci i zaśw. od weta
EMIR

Posted

Mam już wszystko czyli zdjęcia tekścik by teapot. Wieczorkiem zrobie layout i wystawię allegro dla dziewczyny. Prosiłabym o napisanie mi kontaktu jaki mam podać w ogłoszeniu.