agusiazet Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ja też zaglądam, ale nijak pomóc nie mogę:( Quote
Isadora7 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [FONT=Century Gothic]Kama witaj :loveu::loveu::loveu: Czaka podeślij mi zdjęcia świeżutkie jak bułeczki Kamusi. Dobrze jakby była z dzieciakiem/dzieciakami. Jak ona do kotów? Masz możliwość zrobić zdjęcia z kotkami? To jej szansa, nie chce więcej mówić aby nie zapeszać. [SIZE=1] Mojego maila znasz. [/FONT] Quote
Tola Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Isadora7'][FONT=Century Gothic]Kama witaj :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]To jej szansa, nie chce więcej mówić aby nie zapeszać.[/FONT] To trzymam kciuki i bardzo sie cieszę:lol: Wierzę w Twoją skuteczność Isadora7:lol: Wiedziałam kogo proszę o pomoc:cool3: Quote
Erazm Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ojej, a ja tak bardzo chcę wypaplać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agusiazet Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 No to paplaj, my też bardzo chcemy wiedzieć!!! Quote
Isadora7 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Nie paplać bo to nie ten etap. To po prostu kolejna próba, nie wiem czy coś z tego będzie ale próbować trzeba. Quote
Czaka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Nie było nas w domu i dopiero wróciliśmy. Oczywiście porobię fotki, ale niestety nie dam rady zrobić zdjęć z kotami. Quote
Isadora7 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Czaka napisał(a):Nie było nas w domu i dopiero wróciliśmy. Oczywiście porobię fotki, ale niestety nie dam rady zrobić zdjęć z kotami. A czy jesteś w stanie sprawdzić jak reaguje na koty? Quote
Czaka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Isadora7 napisał(a):A czy jesteś w stanie sprawdzić jak reaguje na koty? Pójdę z nią w odwiedziny do sąsiadów, oni mają kota :evil_lol: Quote
Czaka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Tak jak pisałam Kamcia poszła w odwiedziny do kota. Jej zachowanie było wzorowe, bo wcale nim nie była zainteresowana. Jedyne co ją ciekawiło, to kocie miski. Nie wiem czy dletego, że była "na obcym terenie", ale zachowywała się bardzo kulturalnie. Quote
Isadora7 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Witaj Kama, oby ten tydzień przyniósł domek Quote
Erazm Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Kamusia taki super psiak znajdzie domek A teraz przepraszam za ofa, ale .... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112680 Quote
Czaka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Arial][FONT=System]Mam dla Was ostatnią, tragiczną wiadomość dotyczącą Kamy. Przed godziną odeszła za tęczowy most. Zginała na oczach mojego TZ-ta pod kołami rozpędzonego samochodu. Weci robili co się dało, niestety, dla Kamy nie było ratunku. Dorotko bardzo Ci dziękuję za wszystko co robiłaś i przepraszam, że tak Cię napastowałam na priva. Mam jeszcze do Ciebie ostatnią prośbę, żebyś poprosiła o przeniesienie wątku na „ już za tęczowym mostem”.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Isadora7 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Boże. Kamusiu:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
emilia2280 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 coo? to jak to sié stalo? nie mozna bylo tego uniknác? Quote
UrsaMaior Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Nie wierzę! Isadora, dopiero o niej rozmawiałyśmy na gg. :( bardzo, bardzo mi przykro :-( Quote
agusiazet Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Kamusiu, biedulko, straszne to, co się stało. Śpij spokojnie maleńka [*] Quote
Terhenetar Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Czaka, dziękuję, że daliście jej te chwile, w których czuła się kochana, gdyby nie Wy być może już nigdy nie poczułaby bezpieczeństwa i ciepła człowieka... Trzymajcie się... Quote
Recommended Posts