Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Century Gothic]Kama witaj :loveu::loveu::loveu:
Czaka podeślij mi zdjęcia świeżutkie jak bułeczki Kamusi. Dobrze jakby była z dzieciakiem/dzieciakami. Jak ona do kotów? Masz możliwość zrobić zdjęcia z kotkami? To jej szansa, nie chce więcej mówić aby nie zapeszać.
[SIZE=1]
Mojego maila znasz.

[/FONT]

Posted

[quote name='Isadora7'][FONT=Century Gothic]Kama witaj :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]To jej szansa, nie chce więcej mówić aby nie zapeszać.[/FONT]

To trzymam kciuki i bardzo sie cieszę:lol:
Wierzę w Twoją skuteczność Isadora7:lol:
Wiedziałam kogo proszę o pomoc:cool3:

Posted

Czaka napisał(a):
Nie było nas w domu i dopiero wróciliśmy. Oczywiście porobię fotki, ale niestety nie dam rady zrobić zdjęć z kotami.

A czy jesteś w stanie sprawdzić jak reaguje na koty?

Posted

Tak jak pisałam Kamcia poszła w odwiedziny do kota.
Jej zachowanie było wzorowe, bo wcale nim nie była zainteresowana. Jedyne co ją ciekawiło, to kocie miski.
Nie wiem czy dletego, że była "na obcym terenie", ale zachowywała się bardzo kulturalnie.

Posted

[FONT=Arial][FONT=System]Mam dla Was ostatnią, tragiczną wiadomość dotyczącą Kamy. Przed godziną odeszła za tęczowy most. Zginała na oczach mojego TZ-ta pod kołami rozpędzonego samochodu. Weci robili co się dało, niestety, dla Kamy nie było ratunku. Dorotko bardzo Ci dziękuję za wszystko co robiłaś i przepraszam, że tak Cię napastowałam na priva. Mam jeszcze do Ciebie ostatnią prośbę, żebyś poprosiła o przeniesienie wątku na „ już za tęczowym mostem”.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

Czaka, dziękuję, że daliście jej te chwile, w których czuła się kochana, gdyby nie Wy być może już nigdy nie poczułaby bezpieczeństwa i ciepła człowieka... Trzymajcie się...