Czaka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 To jest teraz żywe srebro! Cały czas biega za nami i domaga się pieszczotek! To już nie jest ten sam pies. Quote
Isadora7 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Czaka napisał(a):To jest teraz żywe srebro! Cały czas biega za nami i domaga się pieszczotek! To już nie jest ten sam pies. To widać nawet po samej minie. Przebudowałam troche aukcję, ona ma naprawdę dużo wizyt kurcze musi się znaleźć domek. Quote
Czaka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Dzięki Dorotko za pracę, którą wkładasz w szukanie domu dla Kamy. :lol: Quote
teapot Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Kama miała szczęście- trafiła na cudownych opiekunów. :loveu: To niesamowite- w tak krótkim czasie aż takie postępy! Jestem pełna podziwu! Quote
Czaka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 teapot napisał(a):Kama miała szczęście- trafiła na cudownych opiekunów. :loveu: To niesamowite- w tak krótkim czasie aż takie postępy! Jestem pełna podziwu! Dzięki, ale jak widać na załączonych fotkach my już jesteśmy dostatecznie zapsieni. :diabloti: Quote
Erazm Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Tak jak i Warszawa:shake:, u nas też full, sezon sie zacząl, szczeniory i porzucone, zapchani po uszy:placz: Teraz ciotki trzeba pomóc psom z Piotrkowa, zajrzyjcie na wątek i wyślijcie parę petycji, wszystko jest podane na tacy dzięki Isadorze i Teapot więc do kompów:cool3:. Rozsyłajcie gdzie możecie namówcie znajomych. To chwilka, a może zdziałać wiele http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112680 Quote
Czaka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Sama już nie wiem , co mogę napisać . Przede wszystkim, to że nikt nie zadzwonił Quote
Isadora7 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Czaka napisał(a):Sama już nie wiem , co mogę napisać . Przede wszystkim, to że nikt nie zadzwonił Ja nadal wierze, wiem ze czas goni. Pamiętam jak bywały chwile gdy dla Krecika się szukało domu i momentami popadałam w zwątpienie. Quote
Isadora7 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 nowa edycja allegro dla Kamusi: http://allegro.pl/item385935860_gdziekolwiek_jestes_dostrzez_piekno_kamy.html :cool1: Quote
Erazm Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Spokojnie laski sezon baaaaaardzo ogórkowy, Kamcia śliczna znajdzie domek Quote
Tola Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Erazm napisał(a):Spokojnie laski sezon baaaaaardzo ogórkowy, Kamcia śliczna znajdzie domek Tez tak myslę. Trzymam kciuki za śliczną Kamcię. Quote
Isadora7 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Erazm napisał(a):Spokojnie laski sezon baaaaaardzo ogórkowy, Kamcia śliczna znajdzie domek co prawda laską nie jestem ale popieram:evil_lol::evil_lol: Tola napisał(a):Tez tak myslę. Trzymam kciuki za śliczną Kamcię. Moje kciuki też trzymam Quote
Czaka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Kama jest już po zabiegu i czuje się dobrze. :lol: Ciąża była tylko urojona. :roll: W cycuszkach ma mleczko i okazało się, że na jajnikach miała cysty. :-( Dobrze, że jest już po wszystkim :multi: Quote
Czaka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Niestety nie zadzwonił ani jeden telefon :shake: Quote
Isadora7 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Kamusiu tak bardzo chce abyś miała dom :( Quote
Czaka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Najgorsze jest to, że Kamusia jest przekonana, że ma już dom :diabloti:. Trudno uwierzyć, że z takiego wypłoszka zrobiła się taka kochana przylepka. :loveu: Quote
Isadora7 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Czaka']Najgorsze jest to, że Kamusia jest przekonana, że ma już dom :diabloti:. Trudno uwierzyć, że z takiego wypłoszka zrobiła się taka kochana przylepka. :loveu:[/quote] Boże jakie biedne są te psiaki bez domu :( Quote
Recommended Posts