Czaka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Najgorsze jest to, że za trzy tygodnie jedziemy na wakacje. Quote
AZ-IWONA Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Kamusia ,prezentuj się pięknie aby zauroczyć przyszłych Państwa :loveu: Naprawde jest urokliwa. A co z charakterkiem ? Quote
Czaka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Charakterek ma super! Ładnie bawi się z dziećmi i jest ustępliwa wobec wszystkich psów. Quote
Czaka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Tak jak wcześniej pisałam, Kamcia miała robione USG, bo nauczona doświadczeniem bałam się szczeniorków. USG nic nie wykazało, ale wet powiedział, że nie da mi 100% pewności, że Kamcia nie jest w ciąży, bo jeżeli to są początki, to nic nie będzie widać. Troszkę się uspokoiłam, ale teraz widzę, że Kamcia zaczyna się robić "cycasta". Możliwe, że po prostu przytała, ale nie wykluczone jest , że szykuje się przychówek. Nie miałam wyjścia i pod koniec tygodnia Kamcia umówiona jest na sterylkę. Mam nadzieję, że to pomoże jej w szukaniu domu. Quote
AZ-IWONA Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Zadecydowałas bardzo dobrze :cool1: to tylko moze pomóc. Quote
Isadora7 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Czaka napisał(a):Nikt dzisiaj nie odwiedził Kamci :-( Kamciu tak mi przykro i przepraszam ale mnie prawie nie było:-(:-( Quote
agusiazet Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Zaglądam, Asiu, zaglądam, ale nie wiem jak pomóc:( Quote
Czaka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 agusiazet napisał(a):Zaglądam, Asiu, zaglądam, ale nie wiem jak pomóc:( Ja już sama nie wiem co robić . :placz: Suka jest ładna, zrobiła się bardzo kontaktowa i przymilna, ale nikomu nie wpadła w oko. :shake: Quote
Isadora7 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Czaka napisał(a):Ja już sama nie wiem co robić . :placz: Suka jest ładna, zrobiła się bardzo kontaktowa i przymilna, ale nikomu nie wpadła w oko. :shake: Witaj Kamusiu. Możesz jej zrobić jakieś nowe zdjęcie, fajnie by było jakby było zbliżenie oczu np wpatrzonych w człowieka. Quote
AZ-IWONA Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Na nią też przyjdzie czas :loveu:Tylko szkoda że Wy go nie macie !!!:roll: Quote
Terhenetar Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Cieszmy się, że dostała pomoc, gdyby nie tymczas pewnie byłaby już w agonii Quote
Isadora7 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Piekne zdjęcie zaraz wstawię na czołówke aukcji Quote
Recommended Posts