Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER]Witam wszystkich :hand:
Mamy mały zastój na dogo, bo piszę próbne egzaminy gimnazjalne (dzisiaj pisałam humanistyczną - najbardziej jej nie lubię :eviltong:, jutro matematyczno-przyrodniczna - jak dla mnie to nie najgorzej:diabloti:, a w piątek angielski - moja ulubiona :loveu:) Poza tym zbliża się koniec semestru, w sumie już nic nie poprawiam, średnia wyjdzie mi może 4,5 :diabloti:

W weekend już powinno być lżej i nadrobię trochę dogo. ;)[/CENTER]

Posted

RCookie napisał(a):
Jaki mit o książce wymyśliłaś? :cool3:

Że w starożytnym egipcie żyła kobieta, która uprawiała pola z papirusem, i pewnej nocy miała sen, że napisała pierwszą książkę. Potem spotkała pustelnika, który był jasnowidzem i było trzęsienie ziemi i się przeniosła w czasie pare wieków do przodu i rzeczywiście napisała tą książkę haha :diabloti::evil_lol:

Wiem beznadziejne :diabloti: A Ty też pisałaś dziś? Jaki napisałaś? :razz:

Posted

Owczarkowa napisał(a):

Że w starożytnym egipcie żyła kobieta, która uprawiała pola z papirusem, i pewnej nocy miała sen, że napisała pierwszą książkę. Potem spotkała pustelnika, który był jasnowidzem i było trzęsienie ziemi i się przeniosła w czasie pare wieków do przodu i rzeczywiście napisała tą książkę haha :diabloti::evil_lol:

Wiem beznadziejne :diabloti: A Ty też pisałaś dziś? Jaki napisałaś? :razz:

Tak, ale nie napiszę co napisałam, bo coś czuję, że to zadanie częściowo skopałam :lol:.

Posted

[CENTER]No napisz, napisz :diabloti:
Pochwal mi tu się :evil_lol:
Ja wogóle to zadanie zmaściłam, bo przecież co ma starożytny Egipt do powstania książki :mdleje: [/CENTER]

Posted

Owczarkowa napisał(a):
No napisz, napisz :diabloti:
Pochwal mi tu się :evil_lol:
Ja wogóle to zadanie zmaściłam, bo przecież co ma starożytny Egipt do powstania książki :mdleje:

ale to miało byc jak wg ciebie powstał:) bo to twój mit:D
ja wogóle takie głupoty napisałam z nie wiem:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Izuuus']My tez witamy ;)
Widze,ze pisalas egzaminy dzis :evil_lol: Ja tez :roll:
A z jezyka dopiero piszecie ? Mysmy w pazdzierniku pisali. :eviltong:

My piszemy drugi próbny :roll:

Posted

Sweetaśna napisał(a):

co tam?? jak dzisiajsze testy??:roll:

Nic :D:D:D
Łatwe było nawet :diabloti: Pomijając fizykę, której kompletnie nie pamiętam :diabloti: Dużo biologii było, mało majcy więc git :D:D
A według Ciebie? :D Jak Ci poszło? :D

Posted

Witam :multi:

http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/IMG_2651.jpg - jak tam pięknie !!!!!!!!! A pozatem taaaaki wybieg przydałby się dla Dindka i jego całej ferajny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co to by byyyło :crazyeye::crazyeye: Cały ten teren tylko dla nich !!!!!! eh...:roll:

http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/IMG_2652.jpg - jakie toto słodkie :loveu::loveu::loveu: Prześliczna Sonieczka :loveu::loveu::loveu: i wszystkie foty !!!

Posted

Owczarkowa napisał(a):

Nic :D:D:D
Łatwe było nawet :diabloti: Pomijając fizykę, której kompletnie nie pamiętam :diabloti: Dużo biologii było, mało majcy więc git :D:D
A według Ciebie? :D Jak Ci poszło? :D

heh:)
takie sobie wg mnie..
w tym zad z klockiem zrobiłam głupi bład o którym skapłam sie dopiero niedawno:evil_lol: czyli wychodzi na to ze kolcek nie utonie:eviltong::eviltong: bo złe dane miałam bo 50*20 wyszło mi 100 a to przeciez 1000
tego drugiego otwartego nie zrobiłam wcale bo wzorów nie pamietałam:evil_lol:
matmy tak srednio bylo
fakt dużo bioli...:eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...