Martunia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ale musi to fajnie wyglądać z tymi kotami. :D Obrońcy Neski. :D Ja też kciuki trzymam... :thumbs:
Asia & Ginger Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Owczarkowa napisał(a):Jest coraz gorzej :crazyeye: Neska to nawet nic sobie z tego nie robi, ale dookoła podwórka psy z całej wsi porobiły sobie bazy wojskowe :diabloti: Sonia biega i ciągle szczeka, a moje agresywne do psów bojowe koty stoją na frontach :diabloti: Mam nadzieję, że Nesca nie biega sama bez kontroli po ogrodzie? Bo psy zrobią wszystko żeby się do niej dostać, nawet po płocie przejdą, podkopią pod płotem, czy siatkę przegryzą. :shake: Trzymam kciuki za historię. :kciuki: :kciuki:
LadyK Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Asia & Ginger napisał(a): Mam nadzieję, że Nesca nie biega sama bez kontroli po ogrodzie? Bo psy zrobią wszystko żeby się do niej dostać, nawet po płocie przejdą, podkopią pod płotem, czy siatkę przegryzą. :shake: Pilnujemy jej. Psy mają trudniej dojść bo dookoła są domy z ogrodzonymi podwórkami. Poza tym prawie cały czas w domu siedzi. Tyle tylko co na siusiu na chwilę. Na spacery dłuższe jej nie zabieram, bo pełno psów się szwęda więc wole uważać. Okazało się, że suczka labrador sąsiadki też ma teraz cieczkę, więc 'podwójny zapach' dla psów...:roll:
Coffee&Nera Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Owczarkowa napisał(a): Pilnujemy jej. Psy mają trudniej dojść bo dookoła są domy z ogrodzonymi podwórkami. Poza tym prawie cały czas w domu siedzi. Tyle tylko co na siusiu na chwilę. Na spacery dłuższe jej nie zabieram, bo pełno psów się szwęda więc wole uważać. Okazało się, że suczka labrador sąsiadki też ma teraz cieczkę, więc 'podwójny zapach' dla psów...:roll: Ale chyba po cieczce macie sie zamiar sterylizowac zarowno z jedna jak i z drugą dziewczynka ;)
LadyK Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Nera- napisał(a):Ale chyba po cieczce macie sie zamiar sterylizowac zarowno z jedna jak i z drugą dziewczynka ;) Oczywiście, że tak ;) Za chwilę będą fotki :diabloti: Ale tylko Soni, bo Neska nie była na spacerze, bo dużo psów się szwęda i póki ma cieczke to 'ma urlop' od spacerów.
LadyK Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Mam 84 fotki do wstawienia :diabloti: W częściach będzie :cool3:
kaskaSz Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Świetne zdjęcia! Czym focisz i w czym obrabiasz?
taxelina Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 A co to Sonia si tak grzecznie slucha ze bez smyczy?
Bartiśkowa_ Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/IMG_2628.jpgświetne zdjęcia :loveu: Właśnie Kasia czym focisz ??
LadyK Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 kaskaSz napisał(a):Świetne zdjęcia! Czym focisz i w czym obrabiasz? anitaaa i bartis napisał(a):http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/IMG_2628.jpgświetne zdjęcia :loveu: Właśnie Kasia czym focisz ?? Canon Powershot SX 100IS. Obrabiam w Photoshopie. Tzn. pomniejszam, dodaję ramkę (1 piksel,czarny kolor), nasycenie 20. deer_1987 napisał(a):A co to Sonia si tak grzecznie slucha ze bez smyczy? Ona się słucha. Neska też jeżeli żadnego ptactwa,zajęcy,kotów etc. w pobliżu nie ma.
Aga&Ganja Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 WITAM!;) przepraszam, tak dawno nie zalądałam...:oops: mam nadzieję, że wybaczycie?:cool3: muszę troce po nadrabiać!:roll:
Aga&Ganja Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 nie wiedziałam, które skomentować!:loveu::loveu: http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/IMG_2615.jpg
Bewarka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Wow! Świetne fotki! Neska coraz piękniejsza :loveu: Chociaż myślałam, że bardziej urosła :evil_lol:
Asia & Ginger Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 http://i418.photobucket.com/albums/pp268/Owczarkowa/IMG_2637.jpg Świetne to o zachodzie słońca. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:
Coffee&Nera Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ile bym dała żeby Nera sie słuchała :roll::evil_lol:
Marta_Ares Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 piekne footki:loveu: :loveu: :loveu: panna coraz piekniejsza:loveu: :loveu: :loveu:
AngelsDream Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Nera- napisał(a):Ile bym dała żeby Nera sie słuchała :roll::evil_lol: Ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć... :multi:
Avaloth Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 to pierwsze na poprzedniej wygląda jak kot na pustyni :D ale śliczne jest :loveu: zresztą wszytkie są cudowne naprawdę :loveu::loveu: faktycznie coraz lepiej focisz ;)
Coffee&Nera Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 AngelsDream napisał(a):Ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć... :multi: Wiesz w domu sie slucha na kazde zawolanie jest, ale jak spuszczam ja na teren to natychmiast pod samochody :roll:
Bartiśkowa_ Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Cześć :multi: Jak tam Sonia i Neska :loveu:
Recommended Posts