Avaloth Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Selenne']Właśnie oplułam monitor... :smhair2:[/quote] :evil_lol::evil_lol: trzeba było przez okno, najwyżej na kogoś głowę by spadło :diabloti: gdzie wy się tyle podziewacie?
Skibka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Codziennie tu zaglądamy i dalej pustka..:flaming: Neska już pewnie troszkę podrosła... A my nie możemy jej zobaczyć...:placz: Ale nie traćmy nadzieji musimy uzbroić się w cierpliwość..:cool1:
Avaloth Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 no to się uzbrajamy.. może pojechali na wakacje? :cool1:
Selenne Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 może mają popsuty komputer... albo... albo... ;( Zapomniała o Dogomanii?!
Skibka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ostatni raz zaglądała na dogo 23.06.. Chyba o nas zapomniała:placz::placz:
Avaloth Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 no na pewno, i to bardzo.. przypomni sobie jeszcze o nas czy nie ?
Tengusia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 dziewczyna pewnie na wakacje wyjechala i juz, zobaczycie we wrzesniu wroci :grins:
LadyK Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Witamy się i przepraszamy za nieobecność :look3: Z powodów rodzinnych i tego,że miałam nie mieć Internetu nie odwiedziałam dogo :shake: Teraz już jest wszytko OK i mogę wracać na dogomanię. Tylko nie wiem co z tymi zdjęciami bo chciałam zedytować posty,żeby dodać zdjęcia z podpisami i coś się przestawiło i zdjęć nie ma :shake: Neska już trochę podrosła,troszkę się zmieniła. Straszny uparciuch z niej i nie ma ochoty uczyć się komend itp. Goni koty i ogólnie wszystko co się rusza :eviltong: Moja mama za nią nie przepada,za to tata (który mówi,że nie lubi psów) ją uwielbia. Więc...REEDYCJA GALERII Neski :multi::multi::multi: Pozdrawiamy ;) Na koniec kilka fotek Neski (fotki robione wczoraj)
Recommended Posts