C&B Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 :shake::shake:Myślałam , że mi się w komputerze coś poprzestawiało jak zobaczyłam tylko Sonię na pierwszej stronie:shake::shake: A tu ? :placz: Mój brat czasem zabrania mi robić psu zdjęcia , bo mówi to samo co brat Justuś - go oślepię ... Ale u mnie w domu pies jest wszystkich :shake: Ale teraz wyświetliła się Neska...
LadyK Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [CENTER]Mam dobrą wiadomość :multi::multi::multi: Rodzice doszli do wniosku, że Neska to mój pies, a nie brata i powiedzieli, że zastanowili się nad tym i mogę dodawać Neski fotki :multi::multi::multi: Brat jest przeciw, ale cóż :cool1:[/CENTER]
C&B Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Owczarkowa napisał(a):Mam dobrą wiadomość :multi::multi::multi: Rodzice doszli do wniosku, że Neska to mój pies, a nie brata i powiedzieli, że zastanowili się nad tym i mogę dodawać Neski fotki :multi::multi::multi: Brat jest przeciw, ale cóż :cool1: :multi::multi: To super :multi::multi:Olać brata :evil_lol: To dawaj fotki dziewczynek :loveu:
Kibaa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Domka_Czika napisał(a)::multi::multi: To super :multi::multi:Olać brata :evil_lol: To dawaj fotki dziewczynek :loveu: Tak.! Olać brata. x33 No i fotkii, też na nie czekam. ; > :evil_lol:
Martunia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 O, no w końcu... Bo sytuacja nie była wczoraj miła... :-(
***Paulina*** Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Owczarkowa napisał(a):Mam dobrą wiadomość :multi::multi::multi: Rodzice doszli do wniosku, że Neska to mój pies, a nie brata i powiedzieli, że zastanowili się nad tym i mogę dodawać Neski fotki :multi::multi::multi: Brat jest przeciw, ale cóż :cool1: :multi: Bardzo dobra wiadomość:multi::multi: Dawaj fotki Neski i Soni:loveu:
Skibka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 No to czekamy na fotki obu dziewczynek!:loveu:
Asia & Ginger Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ale super! To poprosimy teraz fotki obu dziewczynek. :cool3: :multi: :loveu:
crazydaisy Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 O kurcze, to się porobiło... dobrze, że rodzice zmienili zdanie i nie będzie problemu z dalszym fotoblogiem obu dziewczyn :)
Avaloth Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Sytuacja trochę dziwna, ale dobrze że się rozwiązała ;) czekamy na fotki twoich dwóch Gryzoniów :eviltong::loveu::eviltong:
LadyK Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [CENTER]Fotki będą w najbliższym czasie. Bo obecnie jestem chora :shake:[/CENTER]
C&B Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Owczarkowa napisał(a):Fotki będą w najbliższym czasie. Bo obecnie jestem chora :shake: To zdrowiej nam i czekamy na fotki dziewczynek :loveu:
Recommended Posts