Bewarka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ja od niedawna kupuję luzem w sklepie zoologicznym, bo jak się okazało -mniej to mnie kosztuje :eviltong: no i można wybrać różne kształty...Raz nawet chciałam spróbować, ale twarde toto :cool3: A mój tata zjadł przysmak pedigree [takie ciemno-brązowe paseczki] i powiedział "Jakieś niedobre te krakersy..." :evil_lol: Gratuluję historii, pięknej foteczki...i czekam na filmik ;)
LadyK Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [CENTER]Anitko dzięki :loveu: M...yy...nie wiem jak masz na na imię :D Martyna? :diabloti: Spróbuję :evil_lol: Justyś te paseczki pachną jak bekon :diabloti: Tak mnie namawiacie, że sama spróbuję wkońcu :D Ja kupowałam na sztuki, ale nie bardzo chcą takie jeść. Nie wiem jaka to różnica, ale widocznie dla psów jest :diabloti: Filmik się wgrywa :D Dopiero 18MB na 138MB :D[/CENTER]
Bartiśkowa_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Nop trocvhę długo się tam filmiki wgrywają ale cóż :cool3: U nas fotki :loveu:
M&T Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Owczarkowa napisał(a): M...yy...nie wiem jak masz na na imię :D Martyna? :diabloti: Spróbuję :evil_lol: Martyna, ale i tak wszyscy mówią Tofiś :evil_lol:
LadyK Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [CENTER]Musiałam wyłączyć komputer i moje wgrywanie filmiku poszło na marne :shake: Dobra jutro Wam wrzucę ten filmik :diabloti: --- M&T - okej Tofiś :diabloti: [/CENTER]
agaciaaa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 http://img20.myimg.de/page766d7.jpg super baletnica :lol::lol: Widze, że Soni już normalnie uszka stoją ;)
Asia & Ginger Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Owczarkowa napisał(a): :diabloti::diabloti::diabloti: O rany, ale wstyd. :splat::oops: Tyle tych spanielków na dogo, że już mi się imiona kićkają. :oops: :evil_lol:
LadyK Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Asia & Ginger napisał(a):O rany, ale wstyd. :splat::oops: Tyle tych spanielków na dogo, że już mi się imiona kićkają. :oops: :evil_lol: Mi też się często myli :diabloti:
Bartiśkowa_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Wiaj Kasia :loveu: i co z tym filmikiem :razz:
crazydaisy Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ale tu się działo :crazyeye: i smaczki i psia historyjka i pogaduchy na temat psich smakołyków :)
Anka_ZG Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 http://img20.myimg.de/IMG9149ebbc1.jpg Ta to powala tym spojrzeniem:loveu::loveu::loveu: A Neske troche ci powykręcało:cool3:;)
Skibka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Cześć!:lol: Super filmik, Nesce też nagraj albo oby dwie na jednym.:loveu:
Bartiśkowa_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Cześć Ci :cool3: Fajny ten filmik :evil_lol: Ale z Soni agresor
Asia & Ginger Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Owczarkowa']Cześć :hand: Filmik = klik = :diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: Mam takiego samego chrapiącego misia. :evil_lol: Gingerka traktuje go jak swoje dziecko, nosi w pyszczku, śpi z nim, liże, przytula. :loveu: :evil_lol:
Anka_ZG Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 hehe, dobry filmik:cool3: mała miała zabawe:lol:
Kasia&Rika Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 :evil_lol::evil_lol: jakbym Rikę widziała:evil_lol::evil_lol:
M&T Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Sonia się zachowuje, jakby się bała tego misia :evil_lol:
Tepes Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dawno tu nas nie było...wybaczcie Przyszlismy się przywitać:hand:
LadyK Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [CENTER]Cześć wszystkim :hand: W sobote będą fotki :diabloti: Jutro będę w szkole reniferem na Mikołajkach :evil_lol:[/CENTER]
Martunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 O, świąteczny renifer! :D Jutro też mamy mikołajki klasowe. Czekamy na fotki. ^^
Recommended Posts