Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Oj biedna ja najgorsze dwa tygodnie mam za sobą mieliśmy pełno w sprawdzianów :shake: a teraz już lekko idzie ;)

Mój jeden najgorszy się już kończy :evil_lol: Były 3 takie najgorsze, teraz 2 zostały jeszcze :razz:

Widzę, że wszyscy teraz te świąteczne zdjęcia dają na telezoo, też jakieś zrobie w sobote, jak znajde coś świątecznego i jakiś dobry pomysł będę miała :diabloti:

Posted

Anka_ZG napisał(a):
czesc:) witam owczarkowe:multi::multi: swietne te Twoje gwiazdeczki:lol: a powiedz jak sobie radzisz z nimi?Dajesz rade?? Pytam z ciekawości;)

Radzę sobie dobrze ;) Obie są posłuszne, bawią się razem.
A Neska to sobie chyba mojego tatę za pana wybrała, bo jak on jest w pobliżu to do niego Neska przychodzi, a do mnie to dopiero wtedy na smaczka :roll:

Ale na spacerkach się słucha, ale i tak chodzimy na lince, bo tutaj w okolicy dużo ptactwa, a ona to taki mały myśliwy, więc lepiej nie ryzykować :razz:

Poza tym raczej wszystko jest ok ;)

Posted

Owczarkowa napisał(a):

Radzę sobie dobrze ;) Obie są posłuszne, bawią się razem.
A Neska to sobie chyba mojego tatę za pana wybrała, bo jak on jest w pobliżu to do niego Neska przychodzi, a do mnie to dopiero wtedy na smaczka :roll:

Ale na spacerkach się słucha, ale i tak chodzimy na lince, bo tutaj w okolicy dużo ptactwa, a ona to taki mały myśliwy, więc lepiej nie ryzykować :razz:

Poza tym raczej wszystko jest ok ;)

No to się cieszę:loveu: Mówiłam, że wierze w Ciebie, że dasz rade w wychowaniu 2 maluchów:lol: No Nesia wkoncu ma coś ze spaniela, więc nie dziwne, że gania za ptakami:cool3:

Posted

Mam dla Was trzy fotki z przed chwili :lol:

Jutro jadę na zakupy, więc napewno zahaczę o jakiś zoologiczny :diabloti:
Z tego co pamiętam to w Realu kupowałam Nesce taką fajną obrożę z Hiltona :razz:

Nawet na fotkach ją ma :eviltong:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Fajny efekt tych fotek!!

dokałdnie:loveu: ostatnie jest rozbrajające :D
a na tym zdjęciu Sonia wyszła taka.. poważna.. j no ! xD i ucha jej się rozeszły całkiem ?

Posted

Dzięki wszystkim :loveu::loveu::loveu:

RCookie napisał(a):
To ta czerwona? Na psie wygląda jak czerwony rogz z odblaskową nitką, możesz ją bez psa pokazać? ;)

Potem wstawie fotkę, bo muszę zrobić :eviltong:

Isia & Chester napisał(a):
dokałdnie:loveu: ostatnie jest rozbrajające :D
a na tym zdjęciu Sonia wyszła taka.. poważna.. j no ! xD i ucha jej się rozeszły całkiem ?

Można tak powiedzieć :D

Potem będą fotki :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...