Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja grzecznie przypominam , taką małą część regulaminu

- Usuwanie z wątku postów lub fotek jest zabronione. Powoduje to nieczytelność tegoż wątku i będzie karane punktami lub banem. W zależności od strat jakie będą poczynione w wątku.

Posted

[quote name='Vectra']A ja grzecznie przypominam , taką małą część regulaminu

- Usuwanie z wątku postów lub fotek jest zabronione. Powoduje to nieczytelność tegoż wątku i będzie karane punktami lub banem. W zależności od strat jakie będą poczynione w wątku.

dziekuje za przypomnienie:lol:hehe;)
usunelam tylko dlatgeo, ze ktos poczul sie urazony;)

Posted

[quote name='AngelsDream']Czyli mamy tylko piszczeć nad zdjęciami? To w takim razie życzę powodzenia i nie będę przeszkadzać i zawadzać.

Jeżeli komuś się coś nie podoba to nie zmuszam do odwiedzania galerii moich psów. I tyle. :cool1:

Posted

[quote name='Owczarkowa']

Moje psy. Moja sprawa. Ja je wychowuje. :cool1:
I nie potrzebuje "dobrych" rad i opinii.

:offtopic:

Oczywiście, że to Twoje psy i Twoja sprawa

Jeśli chodzi o rady, życze Ci z całego serca żebyś ich nie potrzebowała

Posted

Jeżeli komuś się coś nie podoba to nie zmuszam do odwiedzania galerii moich psów. I tyle. :cool1:

Brawo!!!
Ja bede zagladac i chetnie ogladac foteczki sunieczek!
Juz prosze o jakies zdjatka:lol:

Posted

Anusia&Saba napisał(a):
Ja myślę że Owczarkowa świetnie sobie radzi ;)
A i czekam na fotki twoich skarbów :loveu:

Pozdrawiam

Zgadzam sie z tobą;)
To jak to ktoś nazwał ,,Piszczymy , żeby zdjecia były ;))

Posted

Do posiadania zdania takiego samego jak twoje też nie możesz mnie zmusić.

Przez ten kawałek czasu przyzwyczaiłam się do podglądania wyczynów Neski - też dlatego, że mam jej imienniczkę w grupie na PT, ale nie tylko.

Pojawiła się druga sunia i super - nie twierdzę, że to okropnie, źle i trzeba się przez to kłaść krzyżem, ale czasami przydałoby się jednak trochę pokory. Widać jednak dogo, to w większości mniejsze i większe kółka wzajemnej adoracji, a osoba, która osmieli się głośno swoje zdanie wyrazić, choć wcale nie jest jakoś mocno przeciwne temu, co pisze reszta, odpada z grupy i jest be i fe.

Podsumowując - uważam, że wzięcie szczeniaka z takiego źródła, w takim momencie jest jednak nieodpowiedzialne, co nie odejmuje temu psiakowi nic w moich oczach - zasługuje na super dom i super warunki i pracę, naukę i na wszystko, co ma psiak rezydent. A może nawet więcej, skoro są pannice dwie. Możesz sobie mieć moje zdanie gdzieś, możesz uważać, że jestem złośliwa i się mądrzę, ale jakoś do tej pory wcześniej czy później wychodziło, że osoby, które uważają się za najmądrzejsze na świecie i nie potrzebują od nikogo pomocy szybko po radę przychodziły... szczególnie na dogo.

Posted

Do wszystkich którzy chcą fotki: Fotki będą jutro ;)

AngelsDream. Nie zmuszam Cię do takiego zdania jak moje. Reszty nie skomentuje.

Posted

[quote name='AngelsDream']Podsumowując - uważam, że wzięcie szczeniaka z takiego źródła, w takim momencie jest jednak nieodpowiedzialne, co nie odejmuje temu psiakowi nic w moich oczach - zasługuje na super dom i super warunki i pracę, naukę i na wszystko, co ma psiak rezydent. A może nawet więcej, skoro są pannice dwie. Możesz sobie mieć moje zdanie gdzieś, możesz uważać, że jestem złośliwa i się mądrzę, ale jakoś do tej pory wcześniej czy później wychodziło, że osoby, które uważają się za najmądrzejsze na świecie i nie potrzebują od nikogo pomocy szybko po radę przychodziły... szczególnie na dogo.
:klacz: ...

Posted

Widać jednak dogo, to w większości mniejsze i większe kółka wzajemnej adoracji, a osoba, która osmieli się głośno swoje zdanie wyrazić, choć wcale nie jest jakoś mocno przeciwne temu, co pisze reszta, odpada z grupy i jest be i fe.

Nie chce nikogo urazić, ale przeczytałam wszytko od pierwszych zdjęć Suni i co prawda to prawda.. rozumiem że kogoś się lubi, i można być 'po jego stronie' ale .. ( to nie jest do ciebie Owczarkowa ;))

Chciałam coś jeszcze napisać, ale przyszłam za późno, już koniec tematu :eviltong:

Sunia śliczna :loveu::loveu: miejmy nadzieję że większych problemów nie będzie, ani z wychowaniem, ani ze zdrowiem ;) powodzenia Owczarkowata :) może teraz przyjdziecie na szkolenie ? znaczy się z Sunią a Neska gościnnie ? :D

Posted

[quote name='Isia & Chester']Owczarkowa wcięło cię ? :eviltong:

Wcięło :eviltong: Dzisiaj taki dzień zapracowany. W dodatku mam straszny katar :eviltong:

Fotki...yyy...ciężko :evil_lol:

Posted

Wcięło :eviltong: Dzisiaj taki dzień zapracowany. W dodatku mam straszny katar :eviltong:

Fotki...yyy...ciężko :evil_lol:

To wracaj do zdrowia , niehc psice cię ogrzeją i dawaj nam ich fotki:loveu::razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...