Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martunia napisał(a):
Hej! :hand:
Co tam u Was? Jak w szkole? :cool3:

Marta_Ares napisał(a):
Witamy:loveu: :loveu:

piciminikas napisał(a):
Dobry dzień :D

Doberek ;) W szkole dzisiaj pomijając lekcje i kartkówki (niezapowiedziane) to śmiesznie :D Dzisiaj doczepił się do mnie jakiś taki chłopak z pierwszej klasy i łaził za mną całą przerwe i mówił "cześć" i dopiero jak mu odpowiedziałam po chyba 10 minutach jego gadania to przestał :grins::grin:

Posted

Owczarkowa napisał(a):

Doberek ;) W szkole dzisiaj pomijając lekcje i kartkówki (niezapowiedziane) to śmiesznie :D Dzisiaj doczepił się do mnie jakiś taki chłopak z pierwszej klasy i łaził za mną całą przerwe i mówił "cześć" i dopiero jak mu odpowiedziałam po chyba 10 minutach jego gadania to przestał :grins::grin:

upatrzył sobie ciebie:evil_lol:

Posted

Selenne napisał(a):
http://img16.myimg.de/IMG530894448.jpg
"No, zobacz jaka jestem słodka..."
http://img16.myimg.de/IMG5302317c4.jpg
"Żartowałam! (złowieszczy śmiech)"

:evil_lol:

Sweetaśna napisał(a):
widac mu sie spodobałaś ze tak łaził za toba:D:D hehe:)

Martunia napisał(a):
Haha pewnie mu się spodobałaś. :p
Ehh u nas też kartkówek coraz więcej. :shake:

Możliwe :diabloti: Szkoda,że o pół metra niższy ode mnie i jakiś taki mało przystojny :diabloti:

dadiii napisał(a):
siemka!! :p

sliczne fotki :loveu:
jak zawsze zreszta :D

hej :D dzięki :grins:

Kochani,będę teraz rzadziej na dogo,ponieważ mam coraz więcej nauki,a nie chce mieć zaległości. Fotki będą tylko w weekendy.

Posted

Witajcie wszyscy :multi: Zdjęcia będą w sobotę wieczorem,ponieważ mam strasznie dużo pracy związanej z jutrzejszym Dniem Języków u mnie w szkole.
Przygotowywuje pokaz mody i jest przy tym bardzo dużo pracy.W sobote 'pracuje' przy organizowanym zlocie na zakończenie sezonu motorowego,więc pewnie dopiero wieczorem będę w domu. Neska przez ostanie 2 dni ubolewa nad tym,że chociaż się pogoda poprawiła to nie ma dłuższych spacerków,ponieważ jestem strasznie zajęta. Przepraszam,że przez ostatnie 2 dni nie odwiedzałam Waszych galerii,ale po prostu nie mam czasu.
Do napisania w sobotę W sobote nadrobię zaległości na dogo. :hand:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...