Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czię coś na szaleństwa złapało i musiałam z nią iść na pole...:shake: Ale wykorzystałam okazję i wziełam aparacik:evil_lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Czię coś na szaleństwa złapało i musiałam z nią iść na pole...:shake: Ale wykorzystałam okazję i wziełam aparacik:evil_lol:

:evil_lol: to będą foty? :D super :multi:

Martunia napisał(a):
Ooo ile świetnych ocen dziś załapałaś! ^^ Gratuluję!
Noo zimno, zimno... :(

Za dwa tygodnie ma być ciepło :multi:

Posted

dadiii napisał(a):
a kiedy foty u Ciebie beda co?? :p

Domka_Czika napisał(a):
No właśnie kiedy ??:razz:

będą jak będą :eviltong: nie wiem kiedy :eviltong:
narazie to pogody nie ma na robienie fot,a w domciu głupio wychodzą :eviltong:

Klaudysiaczek napisał(a):
Czekamy ^^.
To to szczęście masz z tymi ocenami... A mi jakoś tak też nawet dobrze idzie :-D.

Jakoś w tym roku tak szczęśliwie,bo w poprzednich latach w pierwszej i drugiej gimnazjum to gorzej było :D

Posted

deer_1987 napisał(a):
u nas tez juz zimno wiec tylko krotkie spacerki.. ale w koncu na dluzszy tez sie wybrac trzeba.. nie wiem gdzie :P

ja się wybiorę jak tylko przestanie padać i wiać :shake: bo takto to ciężko - w jednej ręce aparat,w drugiej parasol i jeszcze czasami trzeba psa przytrzymać w awaryjnym wypadku,nawet w takich polach jak koło mnie, traktory jeżdżą czasami itp

Kinia napisał(a):
U nas ciągle pada i też nie ma jak robbić fot... wiec Cię rozumiem. Mam nadzieję, że będzie w tym roku taka fajna jesień

ja mam nadzieję,że za pare dni będzie ciepło i będzie normalna,polska złota jesień :lol::evil_lol:

Posted

Kinia napisał(a):
No może tak będzie;) Bo jak nie to :mad:

Bo jak nie to trzeba sobie park w domu zrobić,drzewa posadzić i sztuczne słoneczko i wtedy można na spacerek iść :evil_lol:

Widziałam kiedyś taki kościół,który był 'zasilany' przez baterie słoneczne. Ciekawe jak tam teraz prąd mają skoro słońca wogóle nie ma :evil_lol:

Posted

Ehhh...
O takiej jesieni to chyba możemy sobie tylko pomarzyć:shake:
Pewnie będzie : deszcz , wiatr , błoto i brudne łapy psa :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...