C&B Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Czię coś na szaleństwa złapało i musiałam z nią iść na pole...:shake: Ale wykorzystałam okazję i wziełam aparacik:evil_lol:
Martunia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ooo ile świetnych ocen dziś załapałaś! ^^ Gratuluję! Noo zimno, zimno... :(
C&B Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Dziś planowałam iść z koleżaneczkami do miasta , a pogoda taka , że zadnej się nie chce i mi też nie:cool1:
LadyK Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Domka_Czika napisał(a):Czię coś na szaleństwa złapało i musiałam z nią iść na pole...:shake: Ale wykorzystałam okazję i wziełam aparacik:evil_lol: :evil_lol: to będą foty? :D super :multi: Martunia napisał(a):Ooo ile świetnych ocen dziś załapałaś! ^^ Gratuluję! Noo zimno, zimno... :( Za dwa tygodnie ma być ciepło :multi:
C&B Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Kati16 napisał(a)::evil_lol: to będą foty? :D Będą , będą ;)
C&B Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Kati16 napisał(a):Super :multi: Już część jest ;)
Klaudysiaczek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Czekamy ^^. To to szczęście masz z tymi ocenami... A mi jakoś tak też nawet dobrze idzie :-D.
LadyK Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 dadiii napisał(a):a kiedy foty u Ciebie beda co?? :p Domka_Czika napisał(a):No właśnie kiedy ??:razz: będą jak będą :eviltong: nie wiem kiedy :eviltong: narazie to pogody nie ma na robienie fot,a w domciu głupio wychodzą :eviltong: Klaudysiaczek napisał(a):Czekamy ^^. To to szczęście masz z tymi ocenami... A mi jakoś tak też nawet dobrze idzie :-D. Jakoś w tym roku tak szczęśliwie,bo w poprzednich latach w pierwszej i drugiej gimnazjum to gorzej było :D
taxelina Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 u nas tez juz zimno wiec tylko krotkie spacerki.. ale w koncu na dluzszy tez sie wybrac trzeba.. nie wiem gdzie :P
Kinia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 U nas ciągle pada i też nie ma jak robbić fot... wiec Cię rozumiem. Mam nadzieję, że będzie w tym roku taka fajna jesień
LadyK Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 deer_1987 napisał(a):u nas tez juz zimno wiec tylko krotkie spacerki.. ale w koncu na dluzszy tez sie wybrac trzeba.. nie wiem gdzie :P ja się wybiorę jak tylko przestanie padać i wiać :shake: bo takto to ciężko - w jednej ręce aparat,w drugiej parasol i jeszcze czasami trzeba psa przytrzymać w awaryjnym wypadku,nawet w takich polach jak koło mnie, traktory jeżdżą czasami itp Kinia napisał(a):U nas ciągle pada i też nie ma jak robbić fot... wiec Cię rozumiem. Mam nadzieję, że będzie w tym roku taka fajna jesień ja mam nadzieję,że za pare dni będzie ciepło i będzie normalna,polska złota jesień :lol::evil_lol:
Kinia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 No właśnie, pomarańczowe drzewa, spadające liście, lekkie soneczko itd;)
Martunia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 O właśnie, ja na taki czas czekam.. A nie tak zimno wciąż, że nic nie można zrobić...
LadyK Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Kinia napisał(a):No właśnie, pomarańczowe drzewa, spadające liście, lekkie soneczko itd;) I super foty by były :multi:
LadyK Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Kinia napisał(a):No może tak będzie;) Bo jak nie to :mad: Bo jak nie to trzeba sobie park w domu zrobić,drzewa posadzić i sztuczne słoneczko i wtedy można na spacerek iść :evil_lol: Widziałam kiedyś taki kościół,który był 'zasilany' przez baterie słoneczne. Ciekawe jak tam teraz prąd mają skoro słońca wogóle nie ma :evil_lol:
Kinia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Nie mają:) Albo jeszcze dodatkowo maja taki normalny:)
C&B Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ehhh... O takiej jesieni to chyba możemy sobie tylko pomarzyć:shake: Pewnie będzie : deszcz , wiatr , błoto i brudne łapy psa :)
LadyK Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):witamy sie wieczorkiem:) hej ;) zastanawiam się czy będzie jutro 100 stronka :evil_lol:
agaciaaa Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 U nas też pogoda koszmarna :shake: Porób Nesce domowe fotki ;)
Recommended Posts